Lääkekasvit päänsärkyyn – luonnollinen helpotus

Päänsärky, päänsärky, migreeni … Nämä ovat tyypillisiä valituksia, joista kuulet päivittäin. Ei ihme, että nämä oireet vaikuttavat miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Dynaamisessa jokapäiväisessä elämässämme ihmiset ovat jatkuvasti stressaantuneita, mikä voi vaikuttaa eri tavoin heidän terveyteensä. Päänsärky voi olla heikko tai vaikea, olla erittäin akuutti ja sitten hitaasti laantua. Päänsäryn kanssa tunnet epämukavaa ja sortavaa painetta temppeleissä ja tunnet olosi epämukavaksi. Hänen keskittymiskykynsä laskee ja sen myötä työmotivaatio. Lääkärit ja lääkärit ovat pitkään tutkineet syitä, jotka aiheuttavat päänsärkyä ihmisissä. Ja etsi helpotusta. Tänään haluamme vaikuttaa vaatimattomasti aiheeseen ja paljastaa teille luonnon parantavien voimien salaisuudet. Sen sijaan, että käyttäisimme kokeiltuja kipulääkkeitä päänsärkyyn, näytämme nyt muita tapoja torjua epämiellyttävää kipua. Seuraavassa esittelemme joitain lääkekasveja ja selitämme niiden parantavia vaikutuksia päänsärkyä vastaan.

Päänsärky tarkoittaa teräviä kipuja temppeleissä, jotka aiheuttavat epämukavuutta

lääkekasvit päänsärkyä varten luonnolliset lääkkeet päänsärkyyn

Päänsärkyjen syyt ovat erittäin erilaisia, ja juuri näin ne voidaan parantaa. Esimerkiksi liian pitkä istuminen tietokoneen edessä voi myös aiheuttaa päänsärkyä. Yleisiä syitä tähän huonovointisuuteen ovat runsas alkoholin ja savukkeiden kulutus, paljon stressiä, vähän unta, nesteiden puute, hormonimuutokset, huono sisäilman laatu ja herkkyys säälle.

Vaikeiden ja kroonisten päänsärkyjen hoitoon tarvitaan lääkärintarkastus, jotta voidaan määrätä riittävä hoito. Pyydä tällöin neuvoa perheesi lääkäriltä! Tänään emme puhu lääkkeistä, jotka taistelevat päänsärkyä vastaan. Tarkastelemme tarkasti luonnon korjaustoimenpiteitä, jotka auttavat näihin vaivoihin. Inkivääri, sitruunamelissa, rosmariini, vanilja ja laventeli auttavat varmasti lievittämään päänsärkyä. Haluamme raportoida välittömästi näiden yrttien parantavasta voimasta. Aivan kuten alustavia tietoja, haluamme korostaa, että nämä lääkekasvit valmistetaan enimmäkseen teeksi. Teen valmistus on helppoa, mutta parantava vaikutus voi olla erittäin suuri!

Seuraavilla lääkekasveilla on päänsärkyä lievittävä vaikutus. Pitkällä aikavälillä nämä korjaustoimenpiteet voivat auttaa sinua pääsemään eroon päänsärystäsi kokonaan.

Inkivääri (Zingiber officinale)

Inkivääri on ollut tunnettu lääke muinaisista ajoista lähtien, ja sitä käytetään myös usein ja laajalti lukuisten ruokien ja jälkiruokien valmistuksessa. Kasvien juuret löytyvät markkinoilta tuoreina tai kuivattuina. Yrtin lääkinnälliset ominaisuudet voidaan jäljittää sen sisältämiin ainesosiin. Gingerolin, tsingibereenin ja borneolin lisäksi ne sisältävät myös monia vitamiineja, esim. C -vitamiinia, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, rautaa, natriumia ja fosforia. Inkivääriteellä on hieman kuuma, mutta erittäin miellyttävä maku. Se toimii päänsärkyä vastaan, mutta auttaa myös pahoinvointiin ja oksenteluun.

  Kotona pitää olla tuoretta inkivääriä koko ajan

lääkekasvit päänsärkyyn inkivääri teessä

Laventeli (Lavandula angustifolia)

Laventeli on yleistä tässä maassa ja sitä voi nähdä monilla tiloilla kesällä. Sen violetit kukat ovat heti havaittavissa ja sen erottuva, miellyttävä tuoksu viehättää aisteja. Laventelin tuoksu rauhoittaa ja parantaa mielialaa. Naturopatiassa sen lievittävä vaikutus päänsärkyyn on ollut tiedossa jo pitkään ja se on kiistaton. Aromaattista teetä voidaan valmistaa kuivatusta laventelinlehdestä, jolla on kipua lievittävä vaikutus päänsärkyyn. Sillä on myös rauhoittavia ja masennuslääkkeitä. Laventelin eteeristä öljyä käytetään laajalti aromaterapiassa. Se saadaan lääkekasvin tuoreista kukista. Parantavien ainesosien määrä ja laventeliöljyn koostumus riippuvat maaperästä ja ilmastosta eli paikasta, jossa laventeli kasvaa.

Luonnollinen apu migreeniä ja päänsärkyä vastaan

lääkekasvit päänsärky laventeli

Melissa (Melissa officinalis)

Sanotaan, että sitruunamelissa jättää sitruunan tuoksun, minkä vuoksi tätä lääkekasvia kutsutaan edelleen sitruunameliksiä. Se on alun perin peräisin Välimeren alueen eteläisistä maista. Sen nimi tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa mehiläistä. Syynä tähän on se, että tämän lääkekasvin hieno tuoksu houkuttelee mehiläisiä. Sitruunamelisin lääkinnälliset ominaisuudet tunnettiin vielä keskiajalla, siitä lähtien tähän päivään asti sitä on käytetty rauhoittamaan ylikuormitettua hermostoa. Lääkekasvin lehdet sisältävät eteeristä öljyä, jonka komponentit ovat sitraali, linalooli ja geranioli, rosmariinihappo, flavonoidit ja urolihappo. Tämä erinomainen koostumus rauhoittaa vihaisia ​​hermoja, lievittää päänsärkyä, huimausta ja korvien soimista. Sitruunamelissaa rauhoittava vaikutus on aina tämän lääkekasvin käytön etualalla. Sen lehdistä valmistettu lääketee tuo sinut lepäämään illalla ja takaa hyvät yöunet. Sitruunamelissa auttaa myös hermostuneeseen vatsaan ja ruokahaluttomuuteen.

Keskiajan kristillinen muusikko Hildegard von Bingen kutsui balsamia keinoksi, joka “tekee sydämen iloiseksi”

Taistele päänsärkyä vastaan ​​Melissa officinalis

Rosmariini (Rosmarinus officinalis)

Suosikkimme tässä yrttiluettelossa päänsärkyä varten on rosmariini. Häntä pidetään lääketieteen monipuolisena. Rosmariini tulee myös Välimeren alueelta. Nykyään se tuoksuu hyvältä ulkona saksalaisessa puutarhassa tai ainakin yrttilaatikossa, sitä käytetään usein mausteena ja sen parantavat ominaisuudet ovat kiistatta epäselviä. Eteerisiä öljyjä löytyy runsaasti rosmariinista. Sen arvokkaita ainesosia ovat tanniinit, katkerat aineet, flavonoidit ja hartsit. Siksi rosmariinin tuoksu on erittäin virkistävä. Jos sinulla on päänsärky, voit hieroa varovasti muutamia rosmariinilehtiä tai kaksi tippaa rosmariiniöljyä kämmenellesi ja hengittää lääkekasvin tuoksua. Tämä taistelee päänsärkyä vastaan, auttaa migreeniin ja lievittää jännitystä temppeleissä.

 Kreikkalainen jumalatar Aphrodite arvosti edelleen rosmariinin parantavaa voimaa

lääkekasvit päänsärkyyn rosmariiniöljy päänsärkyyn

 Vanilja (Vanilla planifolia tai Vanilla fragrans)

Herkän tuoksuisella vaniljalla on monia vaikutuksia terveyteemme. Mausteella on positiivinen vaikutus hermostoon. Vuosisatoja sitten sitä kutsuttiin jopa “aivojen tonikiksi”. Vanilja tunnettiin edelleen muinaisessa Egyptissä päänsärkyä lievittävänä aineena. Nykyään lääkärit ja luonnontieteilijät tietävät paljon enemmän vaniljan rauhoittavista vaikutuksista. Vanilliinihappo lisää adrenaliini- ja noradrenaliinipitoisuuksia, ja meistä tuntuu rento ja onnellinen. Vaniljaöljyä käytetään jatkuvasti aromaterapiassa, se parantaa mielialaa ja rentouttaa kehoa. On myös osoitettu, että vaniljatankoja voidaan käyttää onnistuneesti migreenin ja päänsärkyjen torjumiseen. Vaniljauute sisältää eugenolia, eteeristä öljyä, jolla on analgeettisia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Oheisesta videosta näkyy myös, että vanilja on todellinen taikajuoma.

Vanilja taistelee päänsärkyä vastaan ​​ja on hyväksi psyykeellesi

lääkekasvit päänsärkyyn Vanilla fragrans

Jatka oppimista hieman enemmän lääkekasveista ja niiden vaikutuksista ja päästä eroon päänsärkyistäsi ikuisesti!

 Lievitä päänsärkyä luonnollisilla lääkkeillä Rosmarinus officinalis

lääkekasvit päänsärkyyn inkivääri Zingiber officinale

lievittää päänsärkyä ilman lääkitystä Lavandula angustifolia

lievittää päänsärkyä luonnollisella rosmariinilla

lääkekasveja päänsärkyyn rosmariinin tuoksu

taistele päänsärkyä vastaan ​​luonnollisin keinoin

päänsärky lievittää Melissa officinalis -lehtiä teetä varten