Laihduta kirppusiemenillä: miten laihdutat kilot luonnollisesti!

Oletko kyllästynyt kokeilemaan äärimmäisiä ruokavalioita ja uuvuttavia harjoitusohjelmia laihduttaaksesi ylimääräiset kilot? Ja vaikka olet vihdoin saavuttanut halutun tuloksen ja liukunut suosikkifarkkuihisi, tämä on lyhytaikaista, koska pelätty jojo-vaikutus ei ole pitkä. Kyllä, valitettavasti monet meistä tuntevat näin ja bikinifiguuri on usein niin kaukana, että siitä on kirjaimellisesti tullut unelmahahmo. Tämän ei tarvitse olla! Koska sen sijaan, että laihdutat nopeasti ja vain lyhyen aikaa, voit tehdä sen luonnollisella ja kestävällä tavalla. Ja miten se toimii? Kanssa Psyllium -kuoret!

Laihdutus psylliumilla ei ole uutinen, mutta sitä usein aliarvioidaan. Kiusaus saavuttaa kaikki nopeasti ja jos mahdollista tänään on liian suuri. Valitettavasti terveellinen laihtuminen vie myös jonkin aikaa, kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea kurinalaisuutta. Seuraavilla riveillä opit tärkeimmät asiat kirppusiemenistä ja kuinka voit käyttää niitä laihduttamiseen. Pysy kanssamme ja anna itsesi olla vakuuttunut tämän upean kasvin terveellisistä vaikutuksista.

Laihdutus psylliumilla on luonnollista ja sillä on pysyvä vaikutus

laihtua kirppujen avulla

Tee jotain hyvää suolistasi!

Psyllium -kuoria kutsutaan itse asiassa intialaisen kylkikuoren (plantago ovata) siemenkuoriksi. Tuotteina ne tunnetaan myös nimellä Psyllium Husk, etenkin englanninkielisissä maissa. Kirput ovat jo pitkään olleet tunnettuja alkuperämaissaan, Intiassa ja Pakistanissa, luonnollisina laksatiivina, jotka säätelevät ruoansulatusta terveellä ja hellävaraisella tavalla.

Pienet ruskehtavat siemenet muistuttavat uskomattomasti kirppuja, ja siksi ne on nimetty ärsyttävien, epäsuosittujen hyönteisten mukaan. Psylliumkuorien suurin salaisuus on epäilemättä suuri kuidun määrä. Nämä varmistavat säännöllisen ja luonnollisen suolen seinämien puhdistuksen ja siten kehon tärkeän puhdistuksen.

Kirput voivat tehdä ihmeitä ruoansulatuksellasi

laihtua kirppukuorilla terveellisellä ruokavaliolla

Ei ole turhaa, että psylliumkuoret ovat tärkeä osa useimpia detox -parannus- ja puhdistusohjelmia. Niiden liukoisella kuidulla on myös merkittävä ominaisuus olla erittäin turvonnut. Nimittäin: Psyllium -kuoret voivat lisätä tilavuuttaan yli neljäkymmentä kertaa. Ne ovat erittäin vähäkalorisia – vain noin 20 kaloria on 100 grammassa siemenkuoria. Tällä tavalla ne luovat nopeasti täyteyden tunteen vatsassa, jopa pienillä annoksilla, ja auttavat meitä hillitsemään ruokahaluamme onnistuneesti.

Laihduta psylliumilla – terveellistä apua luonnolta

terveellinen ruokavalio laihtumiseen psylliumkuorilla

Upeat kirppusiemenet voivat tehdä paljon enemmän kuin stimuloida suoliston peristaltiikkaa. Ne säätelevät myös verensokeriamme ja suojaavat siten meitä ruokahalulta. Säännöllinen psylliumkuorien käyttö alentaa kolesterolitasoa ja kaikki toksiinit ja rasvat poistuvat helpommin suolistosta. Siksi puhutaan usein yksinkertaisesta, luonnollisesta paksusuolen puhdistuksesta, kun laihdutetaan psylliumilla. Koska lopputulos ei ole vain nopeutettu poistaminen, vaan ennen kaikkea lempeä ja kestävä prosessi. Puhdistamisen jälkeen suolet voivat imeä vitamiinit ja hivenaineet ruoasta paljon tehokkaammin ja siirtää ne kehon soluihin.

Merkittävä lääkekasvi, jolla on monia terveellisiä vaikutuksia

terve laihtuminen kirppusiementen kanssa

Samaan aikaan, kun laihdutat kirppusiemenillä, suoliston ympäristö paranee, koska niiden ravintokuidut ovat ihanteellisia prebiootteja, ts. H. ne ovat täydellinen ruoka probiooteille – suolistoystävällisille bakteereille, jotka auttavat ruoansulatusta. Monet kirurgit määräävät säännöllisesti kirppuja turpoamiskyvynsä vuoksi ns..

Sisällytä psylliumkuoret normaaliin syömissuunnitelmaan!

laihtua terveenä kirppusiemenillä

Painonpudotus on helppoa psylliumilla

Jos olet jo vakuuttunut kirppusiementen terveellisistä vaikutuksista ja haluat hyötyä Plantago Ovata -lääkekasvista, voit aloittaa sen ottamisen. Mikään ei ole sen helpompaa, parhaasta ekologisesta laadusta valmistetut Psyllium -kuoret ovat saatavilla kaikissa terveys- ja terveyskaupoissa. Nämä eivät ole kovin kalliita ja kestävät pitkään. Jos kuoret ovat jauhemaisia, tarvitset sitä noin 10-40 g päivässä. On parasta ottaa psylliumkuoret veteen liuotettuna noin 15–30 minuuttia ennen jokaista ateriaa. Näin tunnet olosi täyteen nopeammin, kun syöt, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että syöt myös vähemmän.

Psyllium -kuoret – terve tapa saavuttaa unelmahahmo

laihtua kirppujen kuorilla detox -hoito terveenä

Yleensä riittää, että sekoitetaan kasaan teelusikallinen psylliumkuoria noin 200 ml: aan vettä, kasvimaitoa tai juuri puristettua mehua ja juodaan se heti. On erittäin tärkeää ottaa toinen lasillinen vettä heti sen jälkeen. Näin saavutat maksimaalisen vaikutuksen ja samalla ehkäiset nielemisriskiä.

Huomaa, että siemenkuoret turpoavat hyvin nopeasti!

laihtua kirppusiementen detox -ruokavalion avulla

Voit myös lisätä psylliumkuoria aamiaiseen useammin

terveellinen ruokavalio kirppusiemenillä

Hyvin tärkeä: Jos nautit psylliumia, muista juoda runsaasti vettä joka päivä. Vähintään 2 litraa päivässä tai tarkemmin: Psyllium -kuorien tulee olla suhteessa 1:10 veteen. Jos et juo tarpeeksi nesteitä, sinulla on riski epämiellyttävistä ruoansulatusongelmista tai pahimmassa tapauksessa suoliston tukkeutumisesta!

Ja tiesitkö, että voit valmistaa ja leipoa erittäin maukasta ja terveellistä kirppusiemenillä? Löydät monia yksinkertaisia ​​reseptejä psylliumilla tässä.

Gluteenittomat leivät ja keksit, hedelmäsalaatit ja myslipatukat – mikään näistä ei ole psylliumin ongelma

laihtua kirppukuorilla terveellinen vieroitus

Tietenkin laihduttamisen psylliumkuorilla on tuettava tasapainoisella ruokavaliolla ja runsaalla liikunnalla. Kävele useammin raikkaassa ilmassa ja älä unohda tehdä päivittäistä voimistelua. Rentoutuminen, jooga, meditaatio ja aromaterapia voivat myös auttaa.

Älä koskaan unohda: laihdutus alkaa mielessä!

tee urheilukunto laihtua kirppusiemenillä

Johtopäätös:

Laihdutus psylliumkuorilla on helppoa ja luonnollista. Arvokkaalla kuidulla on vahva turpoamiskyky ja siksi optimaalinen ruoansulatusvaikutus. Ne sitovat helposti toksiineja, bakteereja ja rasvoja ja ohjaavat ne suolistosta. Monet lääkärit ja vaihtoehtoiset lääkärit suosittelevat psylliumkuoria täydelliseksi apuvälineeksi laajalle levinneelle ärtyvän suolen oireyhtymälle sekä luonnolliselle painonhallinnalle. Jos et ole varma, sopivatko psylliumkuoret sinulle, kärsitkö akuutista sairaudesta tai sinulla on kroonisia terveysongelmia, sinun on ehdottomasti kysyttävä neuvoa lääkäriltäsi tai apteekista!

Vakuuta itsesi tästä upeasta lääkekasvista!

Laihduta psylliumkuorilla

Ja anna itsesi tuntea itsesi jälleen hyväksi omassa kehossasi!

laihtua kirppujen kuntohahmon avulla