Lohikäärmeveri: tiedätkö luonnollisen lääkkeen Sangre de Drago ja sen vaikutukset?

Lohikäärmeveri on luonnollinen lääke, joka tunnetaan eri kulttuureissa ympäri maailmaa. Sillä on useita terapeuttisia ominaisuuksia. Se on hemostaattinen, ripulilääke, antimikrobinen, antiviraalinen, haavojen paranemista, kasvaimia estävä, tulehdusta ehkäisevä ja antioksidantti. Näiden lääketieteellisten sovellusten lisäksi lohikäärmeen verta käytetään myös väriaineena, lakkana ja myös henkisessä taiteessa. Löydät lisää tästä ja lisää verenpunaisesta luonnontuotteesta alta …

Tältä lohikäärmepuu näyttää

Dragon blood lohikäärme puu Etelä -Amerikan vaikutus

Lohikäärmepuun hartsi – niin kutsuttu lohikäärmeen veri

Lohikäärmeveren lohikäärmepuun hartsivaikutus

Mikä on Dragon’s Blood / Sangre de Drago?

Lohikäärmeveri on luonnollinen kasvihartsi. Todellisuudessa se on hartsi, joka on saatu eri kasvilajeista, kuten croton, dracaena, daemonorops, calamus rotang ja pterocarpus. Näitä kutsutaan yleisesti lohikäärmepuiksi. Sen pääominaisuus on tummanpunainen väri, joka antoi sille nimen Dragon’s Blood.

Sangre de Drago voidaan valmistaa Croton-, Pterocarpus-, Daemonorops- tai Dracaena -kasviryhmistä

Lohikäärmeveren lohikäärmepuun parantavat ominaisuudet

Kasvihartsia on käytetty eri tarkoituksiin tuhansia vuosia. On todisteita sen käytöstä muinaisissa kreikkalaisissa ja roomalaisissa sekä Intiassa, Kiinassa ja Lähi -idässä.

Dracaena- ja Daemonorops -suvun lohikäärmeverituotteita käytetään nykyään yleisimmin. Näitä käytetään pääasiassa lääketieteessä. Mutta lohikäärmeen verta käytetään myös väriaineena, lakkana, suitsukkeena tai hengellisiin tarkoituksiin.

Maagiset voimat luetaan hartsille

Lohikäärmeveren lohikäärmepuun vaikutus suitsuke

Mihin lohikäärmeveriä käytetään??

Roomalaiset, kreikkalaiset, arabit, kiinalaiset ja eteläamerikkalaiset käyttivät Sangre de Dragoa haavojen ja hankausten hoitoon. Se tunnettiin myös luonnollisena lääkkeenä ripuliin ja suun, kurkun, suoliston ja mahalaukun haavaumiin. Sitä käytettiin jopa hengityselinten virusten, mahalaukun virusten ja ihosairauksien, kuten ekseeman, hoitoon.

Haavan parantajat ja viruslääkkeet

Lohikäärmeveren hartsi lohikäärmepuun vaikutus

Sangre de Drago, espanjalainen sana “lohikäärmeen veri”, on pitkä historia. Sekä hartsia että kuorta voidaan käyttää. Varhainen maininta 1500 -luvulta kertoo, että espanjalainen tutkimusmatkailija P.Bernabe Cobo havaitsi, että mehua käyttivät alkuperäiskansat eri puolilla Perua ja Ecuadoria. Lohikäärmepuiden hartsia ja kuorta käytetään perinteisessä lääketieteessä Etelä -Amerikassa. Lohikäärmepuutuotteet voidaan ottaa sisäisesti tai käyttää ulkoisesti. Sitä voidaan käyttää verenvuodon pysäyttämiseen, haavojen parantamiseen ja suolisto -ongelmien hoitoon. Tämän kasvin tutkimukset ulottuvat 1970 -luvun lopulle. Lohikäärmeveriuutteita löytyy useista farmaseuttisista tuotteista, joista osa on patentoitu.

Sangre de Drago jauheena 

Lohikäärmeverijauhe lohikäärmepuuvaikutus

Lohikäärmeveri voi tarjota jonkin verran suojaa taudinaiheuttajia, kuten bakteereja, sieniä ja viruksia vastaan, tai jopa tappaa ne. Sitä käytetään yleisimmin sen antiviraalisten ja haavojen parantavien ominaisuuksien vuoksi. Taspinilla, joka on osa lohikäärmeen verta, on osoitettu olevan tulehdusta ehkäiseviä ja haavoja parantavia ominaisuuksia. Eläin- ja laboratoriokokeet ovat osoittaneet, että Sangre de Dragon lääkinnällinen käyttö on lupaavaa. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tehty kliinisiä tutkimuksia ihmisillä, jotka vahvistavat nämä vaikutukset.

Lohikäärmeveri on saatavana jauhelisäkapseleina sekä alkoholiuutteina ja tinktuureina. Lohikäärmeen veren voiteita löytyy myös markkinoilta. Jos haluat löytää sinulle sopivan lohikäärmeen verituotteen, ota yhteys lääkäriin tai vaihtoehtoiseen lääkäriin. Varmista aina, että hankit tuotteesi hyvämaineisilta ja luotettavilta yrityksiltä.

Lohikäärmeen veriuutteet ovat erittäin tiivistettyjä ja melko tehokkaita. Muutama tippa riittää!

Lohikäärmeen veriuutteen terveyshyötyjen käyttö

Vinkkejä käyttöön

Levitä lohikäärmeen veren voidetta tai kermaa haavaumalle. Voit myös käyttää tinktuuria tai veteen laimennettua uutetta. Liuota 3-5 tippaa 30 ml: aan vettä ja käytä sitä haavanpuhdistusaineena.

Ruoansulatuskanavan terveydelle, ripulille ja diabeteslääkkeeksi ota täydennys tai tinktuurauute sisäisesti. Noudata tarkasti pakkauksen ohjeita ja noudata lääkärisi tai apteekin neuvoja.

Käytä tätä lääkettä ohjeiden mukaan

Lohikäärmeverijauhe lohikäärmepuun parantavat ominaisuudet

Johtopäätös

Sangre de Dragoa on käytetty tehokkaana terveyslisänä vuosisatojen ajan. Joitakin sen etuja tutkitaan edelleen.

Vaikka lohikäärmeverillä on jonkin verran lääketieteellistä potentiaalia, on pidettävä mielessä muutama asia. Vielä ei ole osoitettu, että se voi parantaa tai ehkäistä sairauksia. Ota selvää mahdollisista sivuvaikutuksista ja kysy neuvoa lääkäriltä tai vaihtoehtoiselta lääkäriltä.

Luonto on rajaton energian ja terveyden lähde

Lohikäärmeveri Lohikäärmepuu Etelä -Amerikan parantavia ominaisuuksia