Maadoitus – uusi terveyssuunta ja sen lukuisat edut

Olemme tällä hetkellä hämmästyneitä uudesta terveystrendistä Earthing. Tässä on kyse jostakin täysin luonnollisesta, ehkä kaikkein luonnollisimmasta asiasta – alkuperäisestä suhteestamme Äiti Maan kanssa. Inhimillisessä kehityksessämme paradoksaalisesti olemme jotenkin unohtaneet tämän, vaikka olemme alkaneet käyttää nykyaikaisia ​​kenkiä ja asua kaukana maanpinnasta. Meillä on yhä vähemmän suoraa yhteyttä maahan ja sen parantaviin voimiin. Seuraavilla riveillä opit lisää maadoituksesta, toisin sanoen lisää parantavasta maasta ja sen terveyshyötyistä sekä siitä, miten voit parhaiten hyötyä siitä.

Maadoitus – palaa luontoon ja lataa akut

maadoitustrendi terveellinen kävely paljain jaloin

Mitä maadoitus tekee?

Yksinkertaisesti sanottuna maadoitus ei tarkoita mitään muuta kuin sähköistä yhteyttä maahan. Tällä tavoin kehomme purkautuu niin sanotusti kertyneestä sähköjännitteestä. Miten tämä tapahtuu ja miksi se on hyväksi terveydellemme? Tosi helposti.

Jokapäiväisen elämän massiivisen e-sumun sekä muiden negatiivisten ilmiöiden vuoksi kehomme on ladattu positiivisten elektronien yliannostukseen. Muodostuu valtava jännitejännite, joka ei ole enää luonnollista ja vie meidät pois tasapainosta.

Tulos: väsymys, päänsärky, unihäiriöt, krooninen stressi, sydän- ja verisuonitaudit ja jopa masennus ja ahdistus. Toisaalta maapallollamme on vahva negatiivinen sähkövaraus ja se lataa meidät suorassa kosketuksessa. Näin tapahtuu tärkeä elektronien vaihto maan sähkökentän kanssa ja jännitejännite lasketaan nollaan. Tämä prosessi on niin parantava organismillemme, koska se neutraloi vapaita radikaaleja tai toisin sanoen se toimii oksidatiivista stressiä vastaan.

Paljain jaloin kävely voi tehdä ihmeitä

maadoitus kävely paljain jaloin terveellinen vaikutus

Voit vakuuttaa itsesi tästä hankkimalla voltimittarin rautakaupasta ja mittaamalla sen oman sähköjännitteen. Kerran pitkän työpäivän jälkeen ja kerran sen jälkeen, kun olet kulkenut paljain jaloin niityllä tai rannalla vähintään 20-30 minuuttia. Tulet hämmästymään.

Maadoituksen tärkeimmät edut yhdellä silmäyksellä:

 • se edistää verenkiertoa
 • stimuloi verenkiertoa
 • antaa keholle uutta energiaa
 • estää tulehduksia
 • vahvistaa immuunijärjestelmää
 • on antioksidanttinen vaikutus kehoon
 • rentoutunut ja virkistynyt
 • on hauskaa ja saa sinut hyvälle tuulelle

Pitkät kävelyretket märällä hiekalla ovat todellinen balsami keholle ja sielulle

maadoittaa terveellisesti paljain jaloin

Harjoittele korvan ottamista päivittäin kävelemällä paljain jaloin

Kuten aiemmin mainittiin, yksi luonnollisimmista ja helpoimmista tavoista harjoitella korvan käyttöä on kävellä paljain jaloin. Puistossa tai puutarhassa, kivillä, hiekalla tai jopa kovalla maalla – juoksu ilman kenkiä on kullan arvoinen. Arvokkaan elektronien vaihdon kanssa maan kanssa kehomme hyötyy myös mekaanisesti ja kosketuksella. Harjoittelemattomat jalkalihakset stimuloidaan ja samalla saat ylimääräisen jalan refleksologisen hieronnan ilmaiseksi. Erityisesti hieman pehmeämmillä, luonnollisilla pinnoilla on erittäin positiivinen vaikutus jalkapohjiin ja samalla ne suojaavat niveliä ja rustoa.

Jos mahdollista, integroi paljain jaloin kävely päivittäiseen rutiiniisi parhaiten sopivalla tavalla. Ehkä lounastauon aikana tai huomenna aamulla matkalla töihin. Viikonloppuna tai lomalla voit hemmotella itseäsi pidempään ilman kenkiä ja nauttia tästä luonnollisesta vapaudesta.

Paljain jaloin käveleminen lätäköiden läpi sateessa on myös erittäin hyödyllistä immuunijärjestelmämme kannalta

maadoitava parantava maan vaikutus

Tärkeä muistiinpano: Ihmiset, jotka kärsivät niveltulehduksesta tai diabeteksesta, eivät saisi mennä liikaa paljain jaloin kävelemiseen, vaan heidän tulee kysyä neuvoa lääkäriltään etukäteen.

Lisävinkki: Vaikka maadoitus paljain jaloin kävelemisestä on terveellistä jaloille ja kovettumille, sinun tulee huolehtia jaloistasi säännöllisesti. Hemmottele itseäsi miedolla jalkakylvyllä ja hiero jalkasi useammin korkealaatuisella jalkavoiteella.

Jalkasi kiittää sinua siitä

kävely paljain jaloin terve maadoitus terveyssuunta

Hyödynnä innovatiivisia maadoitustuotteita

Virkistävän ja terveellisen paljain jaloin juoksemisen lisäksi on olemassa muita vaihtoehtoisia tapoja tehdä maadoitus päivittäin. Markkinoiden monien maadoitustuotteiden ansiosta voit hyötyä magneettisesta maadoituksesta jopa ilman suoraa kosketusta ja ladata akkuja. Sitä kutsutaan edelleen tekniseksi korin maadoitukseksi. Tuotteet on valmistettu materiaaleista, joilla on korkea sähkönjohtavuus, kuten hopea ja kupari. Ne kytketään sitten talon maahan. Eli kytketty pistorasiaan. Tällä tavalla, kun joudut kosketuksiin ihon kanssa, täsmälleen sama tapahtuu, kun juokset paljain jaloin ulkona – syöminen. Keho ja koko vegetatiivinen hermosto vapautuvat sähköisesti.

Yleisimmät suositeltavat maadoitustuotteet ovat:

 • Maadoitusmatto tietokoneellesi
 • Maadoituslevy ja tyyny hopeapartikkeleilla
 • Maadoituskengät kupariniiteillä

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen biosähköinen prosessi – maadoitus ja varmista itsellesi tarvittava, hyödyllinen helpotus keholle ja sielulle joka päivä.

Pidä hauskaa ja pysy terveenä!

maadoitus terveenä lomalla