Mausteneilikka ja sen vaikuttavat ominaisuudet

Neilikka mausteinen glögi

Tervehdi kynsimaustetta ja hyödynnä sen ominaisuuksia

Kyse ei ole tunnetusta neilikan kukasta, vaan mausteesta, jonka terveys ja parantavat ominaisuudet tunnettiin 2000 vuotta sitten. Kynsi -mauste on arvokas ja sillä on erittäin miellyttävä tuoksu. Kynsi tunnetaan makeisten keskuudessa aromaattisena makeisten lisäaineena.

Niiden merkitys luonnonhoidossa luonnollisena parannuskeinona kasvaa jatkuvasti.

Neilikka kasvaa trooppisilla alueilla ja sen hedelmät korjataan käsin. Mausteena neilikka edustaa neilikan puun kuivattuja kukannupuja.

Ikivihreä neilikkapuu pitää trooppisesta ilmastosta

Mausteneilikan neilikka

Neilikan silmut sisältävät runsaasti neilikan eteeristä öljyä

Mausteneilikan neilikka

Kynsiä käytetään yleisimmin makeisten ja teen valmistuksessa

Mausteneilikan neilikka

Viime aikoina olemme kuulleet yhä enemmän tämän mausteen terveysarvoista. Kynsiöljy on erityisen tunnettu, koska sillä on erittäin voimakas rauhoittava vaikutus. Useimmiten hammassärkyyn käytetty neilikkaöljy näyttää merkittäviä tuloksia.

Arvokas neilikkaöljy löytyy kasvin silmukoista ja menettää nopeasti laadunsa käsitellessään, joten on järkevää ostaa kokonaisia ​​silmuja. Varmistaaksesi, että silmut ovat hyviä, on yksinkertainen temppu: paina silmun sisäpuolelle kynsilläsi. Jos kynsi on hieman öljytty ja tuoksu on voimakas, sen pitäisi olla merkki hyvästä laadusta.

Mitä aromaattisempi silmu, sitä parempi laatu

Kasa mausteneilikka

Oranssi neilikka joulukoristeena on hyvin omaperäinen, aromaattinen ja 100% luonnollinen

Mausteneilikka mausteinen joulukoriste

joita voi keksiä adventin aikana

Mausteneilikka mausteinen joulukorut

Voit esimerkiksi käyttää neilikan silmuja ensimmäisen luokan kotitekoisen suuveden valmistamiseen. Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia ja taivaallinen aromi. Tätä varten murskaa muutama neilikka ja kaada niiden päälle kuumaa, mutta ei kiehuvaa vettä. 10 minuutin kuluttua voit seuloa suuveden ja käyttää sitä.

Tätä vettä tai laimennettua neilikkaöljyä voidaan levittää erittäin huolellisesti iholle sienitaudin sattuessa. Öljy on erittäin voimakasta ja voi saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai jopa ärsyttää ihoa. Joten ole varovainen sen kanssa!

Neilikan ja sitruunan yhdistelmä on paras luonnollinen lääke hyttysiä vastaan

Mausteneilikka mausteinen joulu hyttysiä vastaan

Aromaattiset glögi ja viini maustetaan usein neilikalla ja kanelilla

Kynsi mauste tee

Neilikalla on kyky suojautua diabetekselta, koska nieltynä se kolminkertaistaa kehon insuliinin määrän. Runsaasti mangaania, magnesiumia, kalsiumia, C- ja K -vitamiinia sekä omega -3 -happoja, neilikka neutraloi aineenvaihduntaa.

Runsan ja raskaan aterian jälkeen juo kuppi neilikka teetä. Täyteyden tunne vähenee ja laiha ihminen rauhoittuu nopeasti.

Raskaana olevien naisten ja lasten tulee välttää neilikan käyttöä.

Kynsi -mauste tunnetaan hyvin Indonesiassa,

Kynsi mausteinen tuoksu

mistä kuuluisat kynsisavukkeet ovat peräisin

Mausteneilikka mauste indonesia neilikka tupakka

Pöydän koristelu pähkinöillä, neilikalla ja appelsiinilla ei vain näytä hyvältä. Se saa olohuoneesi tuoksumaan taivaalliselta

Mausteneilikka maustavat jousipähkinät