Miksi kokata kasvisruokaa?

Tämä helpottaa kasvisruoanlaittoa

Monet ovat yrittäneet elää ja kokata kasvissyöjänä. Kaikki eivät selviä, he luovuttavat ja alkavat syödä lihaa uudelleen. Kasvisruokavalio on haastava, mutta jos noudatat oikeaa strategiaa, se voi onnistua helpommin kuin luulet. Tänään puhumme yksinkertaisesta menetelmästä, joka auttaa sinua kokkaamaan kasvisruokaa.

Tärkeimmät ongelmat

Nimeä ensin kasvisruoan valmistukseen liittyvät tärkeimmät ongelmat. Tämä voi olla aikaa vievää ja kallista. Tarvitsemme aikaa tutkia, mitä vaihtoehtoja terveelliselle ruokavaliolle on olemassa. Ei pidä aliarvioida, että olemme syöneet paljon juustoa ja lihaa vuosisatojen ajan. Näiden tuotteiden avulla tunnemme intuitiivisesti, kuinka paljon ja yhdessä sen kanssa, mitä meidän on syötävä saavuttaaksemme tasapainon omassa kehossamme.

Haluaisimme nyt oppia saavuttamaan saman hormonaalisen, fyysisen ja henkisen tasapainon ilman eläinperäisiä tuotteita. Se ei varmasti ole helppoa. Sinun pitäisi lukea paljon, ehkä pitää myös päiväkirjaa, kunnes olet tottunut kaikkeen. Sitä ei voi kiertää, jos olet kasvissyöjä ja haluat pysyä terveenä.

Kasvisruoanlaitto ei ole vain helppoa, vaan myös erittäin terveellistä

kasvissyöjä terveellisiä salaatteja vegaaninen salaatti sikuri sipuli kurpitsa tomaatit

Keittokirjat

Keittokirjat ovat ilmeinen ratkaisu, jos syöt terveellisesti ja sinulla on vähän tietoa aiheesta. Lue lisää ystäviltä, ​​jotka ovat jo kasvissyöjiä Internetissä, tai hanki tietoja muista lähteistä, joista löydät raportteja alan parhailta kirjoittajilta.

Etsi keittokirjoja, jotka ovat kirjoittaneet asiantuntijat, jotka eivät vain osaa kokata herkullisesti vaan tuntevat myös tämän prosessin tieteellisen puolen.

Aloita yksinkertaisimmista resepteistä ja kehitä niitä johdonmukaisesti.

Pian huomaat, että perheesi haluaa syödä jotain herkullista ja että voit tarjota kaikille tärkeimmät ainesosat ilman paljon tutkimusta. On tärkeää, että tavoittelet erilaisia ​​tuotteita.

Syö enemmän raakoja hedelmiä ja vihanneksia!

kasvissyöjä terveellinen elämä oikea ravitsemus vihannekset hedelmät

Suunnittele työsi keittiössä joka viikko

Viikoittainen ateriasuunnitelma, olitpa kasvissyöjä tai ei, vähentää kustannuksia ja aikaa. Jos et syö lihaa, on yksi tärkeä syy välttää sattumaa. Menetät paljon todennäköisemmin tärkeitä vitamiineja tai kivennäisaineita. Suunnittelemalla aterioita tarjoat tarvittavan lajikkeen, mikä takaa, että kehostasi ei puutu mitään.

Toinen argumentti kasvisruokien suunnittelun puolesta on, että on monia tuotteita, joita ei löydy tavallisista supermarketeista. Niitä voi ostaa sieltä huonolaatuisia tai liian kalliita. Ostamalla aikaisemmin voit välttää nämä haitat. Hyvän suunnittelun ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset viikon resepteihin ja useimmissa tapauksissa löydät tavan saada tarvittavat tuotteet halvemmalla ja laadukkaammin. Joskus toinen tai toinen on tilattava Internetin kautta, jotta se täyttää määritetyt ehdot. Tämä on myös helpompaa tehdä viikkosuunnittelulla.

Tuoreet hedelmät ja musta suklaa – runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja

Kasvisruoka ruoanlaitto tuoreet hedelmät kirsikat mansikat appelsiini saksanpähkinät tumma suklaa

Täytä jääkaappi kaikilla tarvitsemillasi terveellisillä tuotteilla

Kasvisruokavaliossa terveelliset ateriat ovat erittäin tärkeitä välissä. Tulee nälkä useammin ja voimme estää himoa säännöllisillä pienillä aterioilla. Valmista tämä viikoittaisilla ostoksillasi ja täytä jääkaappi terveellisillä pienillä asioilla. Tämä yhdessä tärkeimpien ruokiesi kanssa tarvittavien tuotteiden kanssa auttaa sinua välttämään liian usein ostoksia. Joten palaat supermarketiin hakemaan vain kaikenlaista.

Nämä ovat menestyvän kasvissyöjän kolme keskeistä strategiaa. Jos noudatat näitä säännöllisesti, elät terveellisempää, täynnä energiaa! Niitä voidaan käyttää myös, jos syöt lihaa. Nämä ovat kolme strategiaa, jotka edistävät yleisesti terveellisempää elämää.

Valmista herkulliset vegaanisalaatit kuskusin kanssa!

kasvissyöjä couscus couscous salaatti appelsiini mintunlehti greippi

Herkullinen kermainen parsakaalikeitto on aina hyvä

kasvissyöjä kerma keitto parsakaali syö terveellinen oikea ravitsemus

Sama koskee grillattuja tai paistettuja vihanneksia

kasvissyöjä ruoanlaitto höyrytetty paistetut vihannekset tomante vihreät pavut peruna

Hedelmät, lehtivihannekset ja kaurapuuro

kasvissyöjä terveellisiä salaatteja seesamimustikat terveellistä ruokaa

Nauti italialaisesta keittiöstä täysin kasvissyöjällä

Kasvisruoka ruoanlaitto pasta nuudeli tomaatti pesto

Rikasta ruokalistaasi yrteillä ja mausteilla

kasvissyöminen terveellinen syöminen linssit siemenet mausteet yrtit valkosipuli sipulit

Kasvisruoka on myös hauskaa lapsille

kasvissyöminen lapset vegaanisalaatit terveellinen syöminen paprika parsakaali

Terveelliset smoothiet voidaan valmistaa nopeasti ja helposti

kasvissyöminen ruoanlaitto herkullisia terveellisiä smoothieita mansikat banaanit kiivi papaija -ananas

Tutustu chia -siementen voimaan!

kasvissyöminen chia vanukas vegaani valmistus terve elämä oikea ravitsemus

Yhdistä meksikolaiset nachot papuihin, retiiseihin ja persiljaan!

kasvissyöminen nachot cashew -vihannekset persilja vegaani ravitsemus