Miksi sinun pitäisi olla viipaloitu sitruuna makuuhuoneessa

Internetissä on ollut jo jonkin aikaa, että viipaloitu sitruuna voi tehdä ihmeitä makuuhuoneessa. Kokeilimme sitä ja … VAU! Se on todella totta. Olemme laittaneet jo kahden viikon ajan tuoreita sitruunoita puoliksi leikattuina sängyn viereen joka ilta ja nousemme aamulla paljon helpommin ja levollisemmin. Looginen, perusteltu vaikutus vai enemmän sattumaa? Haluaisimme tietää tarkemmin ja tarkastella asiaa tarkemmin. Tieteelliset tutkimukset eivät ainoastaan ​​osoita sitruunoiden lukuisia hyödyllisiä ainesosia terveydellemme, vaan myös monet ihmiset, jotka ovat kokeilleet sitruunaa makuuhuoneessa, kertovat usein hyvistä kokemuksistaan ​​siitä. Nukkumisesi on parantunut merkittävästi, hengitysteesi ovat kirkastuneet ja jopa allergikot ja astmaatikot ovat hyötyneet siitä. Periaatteessa he kaikki väittävät, että he voivat paremmin ja ovat hyvällä tuulella paljon useammin.

Sitruuna makuuhuoneessa hyvien yöunien saamiseksi

Sitruuna makuuhuoneessa makasi terveenä

Sitruunan ihmelääke

Lukuisat tutkimukset ovat jo osoittaneet, että sitruunat voivat stimuloida aivojen välittäjäaine serotoniinia. Aktiivisen ainesosan limoneenin lisäksi tästä ovat vastuussa muut sitruunassa olevat arvokkaat aineosat. Kaikki yhdessä nostavat immuunijärjestelmän vauhtiin ja varmistavat samalla iloisen tunnelman.

Tällä tavalla näitä kultaisia ​​hedelmiä voidaan käyttää menestyksekkäästi myös lievästi masentuneisiin mielialaan tai talven bluesia vastaan.

Ja jopa tuore sitruunan tuoksu … tämä ihana tuoksu, joka muistuttaa meitä kesästä ja eksoottisista maisemista, saa meidät hurraamaan. Mieliala paranee hetkessä, mutta myös hengitystiet puhdistuvat ja astma, vilustuminen ja allergiat ehkäistään tehokkaasti tai ainakin lievitetään.

Leikkaa vain tuore sitruuna puoliksi

viipaloitu sitruuna makuuhuoneessa terveellistä ilmaa

Varmista siis, että sinulla on aina tuoreita sitruunoita tai limeä kotona ja leikkaa hedelmät puoliksi tai pienemmiksi paloiksi joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Aseta tämä yöpöydälle sängyn viereen tai laita se kulhoon, joka voi jäädä lattialle. Niille, jotka pitävät siitä voimakkaammin, on suositeltavaa laittaa muutama tippa puhdasta sitruunaöljyä nenäliinalle tai lakanalle ja antaa taivaallisen raikkaan tuoksun viedä sinut.

Kun makuuhuoneessa on viipaloitu sitruuna, heräät paljon levollisemmin joka aamu

terveelliset univihjeet sitruuna makuuhuoneessa

Sitruunankeltaiset aksentit varmistavat myös enemmän hyvinvointia makuuhuoneessa

keltaiset kukat heittävät tyynyn sitruunaa makuuhuoneeseen

 Nauti detox -vedestä sitruunalla joka päivä

Sitruunoita voi nauttia myös ympäri vuoden tuoreena puristettuna mehuna laimennettuna vedellä. Koska tiedetään, että jos elämä tarjoaa sitruunoita, niistä on tehtävä limonadi. Ei muuten huono idea. Koska sitruunat sisältävät paljon antioksidantteja, C -vitamiinia, kaliumia, magnesiumia ja aktivoivia hedelmähappoja, jotka ovat erittäin tehokkaita tulehduksia, viruksia ja bakteereja vastaan, auttavat sinua laihtumaan ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Lisäksi sitruunavedellä on erittäin hyvä vaikutus ruoansulatukseen ja se auttaa kihtiä ja munuaiskiviä vastaan, koska se on emäksistä ja voi puhdistaa kehon tehokkaasti.

Ravitsemusterapeutit ja vaihtoehtoiset lääkärit suosittelevat siksi juomaan sitruunavettä joka päivä tyhjään vatsaan. Haluttaessa tämä voidaan makeuttaa hieman hunajalla tai stevialla.

Valmista yleensä vastapuristettuja sitrushedelmämehuja useammin!

sitruuna juo terveellistä mehua makuuhuoneessa

Sitruunoilla on myös muita terveys- ja kosmeettisia etuja

Sitruuna makuuhuoneessa kärki terve

varovaisuutta! Jos sinulla on sitrushedelmäallergia, älä käytä mitään niistä, mukaan lukien detox -vesi ja eteeriset öljyt.

Hengitä myös sitruunan raikkautta varhain aamulla

sitruuna makuuhuoneessa nukkua paremmin vinkkejä

Johtopäätös:

Sitruunat ja sitrushedelmät yleensä sisältävät lukuisia terveellisiä ravintoaineita ja hemmottavat meitä taivaallisella aromillaan, joka vie meidät kaukaiselle etelään. Ruoansulatusta ja immuunijärjestelmää vahvistetaan ja stimuloidaan, mutta myös mieliala ja yöunet paranevat. Nauti sitruunoista niin usein kuin mahdollista, ei vain detox -vettä, vaan myös kosmetiikkaa ja aromaterapiaa.

Älä koskaan unohda kaavaa: Puhtaus + raikkaus + parempi uni = sitruuna makuuhuoneessa!

Tämä mielessä: pysy terveenä ja elintärkeänä ja odota tätä arvokasta lahjaa, jota kutsutaan elämäksi!

Pienet lapset haluavat leikkiä hedelmien kanssa – tietysti aina luomulaatuisina

orgaaninen sitruuna makuuhuoneessa lasten leikkiä

Voit myös leikata sitruunan makuuhuoneessa poikittain

säilytä sitruunaviipaleita makuuhuoneessa

Käytä myös yleensä sitruunoita ja limejä alkuperäisenä koristeena

sitruuna makuuhuoneessa lime terve

Neulan, sitruunan ja limetin täytetty auttaa hyttysiä ja koita vastaan

limetinkynsi sitruunassa makuuhuoneessa

Sitruunankeltainen seinämaali virkistää koko makuuhuoneen tunnelman

seinän väri sitruuna makuuhuoneessa

Käytä aurinkoista väriä aksenttina ikkunoissa, tyynyissä ja kodin lisävarusteissa

sitruuna makuuhuoneessa keltaiset tyynyt pöytävalaisin ikkunakaihtimet

Sitruunat näyttävät hyvältä myös liinavaatteiden koristekuviona

sitruuna makuuhuoneen liinavaatteissa

Seinien koristelu sitruunoilla ei myöskään ole huono idea

sitruuna makuuhuoneen seinäkoristeessa

Anna kehosi ja mielesi hyötyä näistä todellisista luonnon helmistä!

terveellisiä vinkkejä sitruuna makuuhuoneessa