Mitä jooga -lehteä kannattaa ehdottomasti lukea?

4 jooga -lehteä verrattuna – toimittajien suositukset

Aikakauslehtien maailmasta on tullut niin valtava nykyään, että voit nopeasti menettää käsityksesi asioista. Saat lukuisia aikakauslehtiä jokaiselta aihealueelta. Kuinka voit keskittyä todella korkealaatuisiin aikakauslehtiin? Tärkeintä tässä on tehdä oma tutkimus ja lukea kärsivällisesti. Mutta on aina erittäin käytännöllistä ja hyödyllistä, jos harkitset hyödyllisiä testiraportteja tai yhteenvetoja. Nämä tarjoavat usein lyhyesti ja ytimekkäästi tärkeimmät tiedot ja näkökohdat, jotka odottavat sinua lehdessä. Näin ainakin meillä toimituskunnassa. Joten päätimme tarjota sinulle pienen testivertailun jooga -aikakauslehtien suhteen ja tätä varten olemme keskittyneet 4 suosikkiimme. Kaikki nämä ovat saatavilla painettuna ja tietysti tilattuna. Heidän kotisivuiltaan saat hyvän yleiskuvan ja voit tilata aikakauslehtiä suoraan.

Jooga -uutisia

jooga -lehti nykyinen mindfulness -meditaatiolehti

Jooga Aktuell on ilahduttanut intohimoisia lukijoitaan yli kymmenen vuoden ajan yli 100 sivulla numeroa kohden. Kirjoitustyyli on nuori ja röyhkeä ja silti erittäin vaativa ja miellyttävä. Kaikenlaisia ​​asioita joogan maailmasta raportoidaan. Erilaiset jooga -tyylit ja asanat esitetään ja selitetään askel askeleelta.

Se raportoi maailmankuulujen joogien ja opettajien elämästä ja filosofiasta ja kiinnittää huomiota uusiin suuntauksiin ja tapahtumiin. Yoga Aktuell Spezial -erikoisjulkaisu on ilmestynyt kerran vuodessa vuodesta 2011 lähtien, joten löydät meditaatiota käsittelevän erikois -CD: n numerosta & Tarkkaavaisuus. Lisätietoja www.yoga-aktuell.de

jooga -lehden ajankohtainen numero 97 huhtikuu 2016

joogalehti nykyinen erikoisnumero 5 meditaatio mindfulness cd

Jooga -lehti

jooga lehti aikakauslehti asanas ayurveda itseluottamus tyytyväisyys

Lehti on tunnettu ja perustettu englanninkielisissä maissa vuodesta 1975, ja se on ollut markkinoilla myös saksaksi vuodesta 2009. Sen erehtymätöntä retrohenkeä ei voi sivuuttaa. Siitä huolimatta tai juuri tästä syystä Yoga Journal voittaa lukijoiden sydämet nopeasti ja helposti. Lukutarjous on suunnattu ensisijaisesti 25–50 -vuotiaille, jooga ei merkitse vain harmonista liikettä vaan myös kokonaisvaltaista elämäntapaa. Meditaatio -ohjeiden ja mielenkiintoisten haastattelujen lisäksi löydät myös lukuisia reseptejä ja päivittäisiä vinkkejä kestävyyden ja terveyden lisäämiseksi. Lehden uusi numero raportoi z. B. viimeisimmistä havainnoista vähähiilihydraattisissa asioissa ja paljastaa joitain kumppaniharjoituksia selälle. Katso vain osoitteesta www.yogajournal.de.

jooga lehti aikakauslehti aikakauslehti erikoisnumero jooga kotona

jooga -aikakauslehti aikakauslehti uusi numero 2016

Viveka

jooga -aikakauslehti viveka -esitteitä joogaan

Viveka ei ole perinteinen joogalehti, vaan pikemminkin ”joogamuistikirjat”. Näin Viveka Magazin erottuu muista joogalehdistä. Eikä vain sen tieteellisen sisällön, vaan myös erityisen ulkoasun kautta. Tämä vaativa luku on tarkoitettu kaikille terveystietoisille joogeille. Ei myöskään ihme, koska toimittajat ovat lääkäreitä. Berliinin joogakeskuksen johtajat ovat erikoistuneet joogaan sairauksien ehkäisyyn ja auttamiseen sekä erilaisten hoitojen lisäksi. Vaikka Vivekaa painetaan vain kahdesti vuodessa, 50-sivuiset painokset tarjoavat korkealaatuista ja asiantuntevaa tietoa muinaisen jooga-opetuksen perusasioista. Lisätietoja osoitteessa www.viveka.de

YogaVision

joogalehti yogavision akademie itävalta

Kustantaja Yoga Akademie Austria, tämä lehti tuo myös viimeisimmät uutiset joogamaailmasta kahdesti vuodessa. Kirjoitustyyli on selkeä ja yksinkertainen. Siellä on raportteja joogatekniikoista ja -tapahtumista sekä muista tulevista projekteista ja kirjoista. Sinun on vain oltava varovainen! Monet lukijat kertovat, että tässä on “riippuvuuden riski”. Ja vielä parempi, että lehti on avoinna ilmaiseksi www.yogaakademie-austria.com on saada.

jooga -aikakauslehti jooga -akatemia itävallan logo

Toivomme, että pidit lyhyestä raportistamme ja sait uusia ideoita. Pysy innoittamana ja seuraa joogan polkua helposti ja harmonisesti, mutta myös terveellä ajattelulla ja tietoisuudella!

Namasté

Löydä elämän täydellinen ykseys!

joogalehti asana puolikuu nainen rock taivas

Voit myös kokeilla sitä yhdessä kumppanisi kanssa

joogalehti asana soturi pari joogaharjoitus

Löydä itsellesi parhaiten sopiva meditaatio

joogalehti asanat keho mieli sielu tasapaino

Jooga raskaana oleville naisille

joogalehti raskaana olevat joogaasanat

Vauva jooga

joogalehti harjoitella asanat kunto

Pienet lapset pääsevät joogaan helpommin ja nopeammin

joogalehti aikakauslehti kinder asanas

Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa

jooga -aikakauslehti online -lehti asana yogapraxis

Pysähdy ja nauti elämästä!

joogalehti joogaharjoitus meditaatio mindfulness nainen allas