Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä niitä on 9!

Kurkkukipu voi olla melko epämiellyttävä. Jotta voit lievittää kipua onnistuneesti, sinun on ensin ymmärrettävä, mikä aiheutti kurkkukipusi. Kuiva ilma, tupakointi, virusinfektiot, kuten flunssa tai kylmä, ja bakteeri -infektiot, kuten streptokokki, voivat kaikki johtaa kurkkukipuihin. Erilaiset kotihoidot kurkkukipuun voivat todella toimia tehokkaasti. Tutustu alla olevaan luetteloomme ja selvitä, mitä nämä ovat …

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät?

Kotilääkkeet kurkkukipuun

Kun kurkku sattuu …

Kotihoito kurkkukipua lievittää ja päästä eroon siitä

9 tehokasta kotihoitoa kurkkukipuun

Yrttiteet ja yskäpisarat voivat lievittää kurkun ärsytystä ja tulehdusta. Silti jotkut kotihoidot voivat vain peittää kivun sen sijaan, että ne todella parantaisivat sitä. Jos haluat todella päästä eroon kurkkukipuistasi, käytä alla lueteltuja käsikauppatuotteita.

Kuinka lievittää ja päästä eroon kurkkukipuista?

Mitkä kotihoidot kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 yrttiteetä

 1. Kurista suolavedellä

Suolavesi on loistava kotihoito kurkkukipuun, koska se voi vähentää turvotusta ja rauhoittaa tulehdusta ja ärsytystä. Se voi myös auttaa poistamaan kaikki infektiot tai ärsyttävät aineet kurkun pinnalta. Liuota 1/4 – 1/2 teelusikallista suolaa 250 ml: aan haaleaa vettä ja kurista 1 – 2 tunnin välein.

Liuota suola veteen ja …

Mitä kotilääkkeitä kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä suolavettä

Kurista suolavedellä

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 kurkkua niistä

 1. Juo jääkylmiä nesteitä

Ensimmäiset sipsit eivät ehkä ole miellyttäviä, mutta jääkylmien nesteiden juominen voi sekä tunnistaa kurkkuasi että rauhoittaa tulehdusta, joka aiheutti sinulle kurkkukipua.

Juo sekä lämpimiä että jääkylmiä nesteitä

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä nesteitä

 1. syömään jäätä

Popsicle voi olla yhtä tehokas torjumaan kurkkukipua. Vältä vain sitrushedelmien makuja, koska ne voivat aiheuttaa närästystä, mikä puolestaan ​​pahentaa oireitasi.

Jää voi todella auttaa kurkkukipuun

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 popsiclea niistä

Myös jääpalat!

Mitä kotilääkkeitä kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä jääpaloja

 1. Käytä kostutinta

Kuiva ilma voi ärsyttää kurkkukipua ja pidentää toipumisaikaa. Höyryinen suihku tai kostutin voi lisätä ilman kosteutta ja lievittää epämukavuutta. Muista puhdistaa ilmankostutin ennen sen käynnistämistä. Jos kostuttimen vesisäiliö jätetään huomiotta, bakteerit ja sienet voivat lisääntyä siinä ja pumpata sitten ilmaan.

Onko asuintilasi ilma tarpeeksi kosteaa??

 1. Juo yrttiteetä kurkuman kanssa

Kurkuma on trendimauste, joka sinun pitäisi ehdottomasti sisällyttää ruokavalioosi. Vaikka jotkut sen eduista (mukaan lukien sen mahdollisuus estää syöpä tai aivosairaus) tarvitsevat edelleen lisätutkimuksia, kurkuman tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet on osoitettu. Joten, kurkuma -yrttiteet voivat auttaa sinua pääsemään eroon kurkkukivustasi.

Hyödynnä kurkuman ja inkiväärin tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia 

Mitä kotilääkkeitä kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä kurkumaa

Voit myös kokeilla muita teitä, jos haluat eri maun. Monilla yrttiteetillä on positiivinen vaikutus immuunijärjestelmään ja ne auttavat kehoamme torjumaan infektioita. Esimerkiksi Echinacea -tee tukee immuunijärjestelmääsi.

Vahvista immuunijärjestelmääsi

Mitä kotilääkkeitä kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä

 1. Puhu hiljaa

Jos sinulla on kurkkukipu huutamisen ja kannustamisen jälkeen konsertissa tai urheilutapahtumassa, olet todennäköisesti kiristänyt äänihuulet. Paras hoito kaikille ylikuormitetuille lihaksille on lepo. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi kuiskata. Se rasittaa ääntäsi entistä enemmän. Yritä sen sijaan puhua tavallista pienemmällä äänenvoimakkuudella, kunnes käheys ja kipu häviävät.

Älä rasita ääntäsi!

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä hiljaa puhuen

 1. Heitä vanha hammasharja pois

Usko tai älä, hammasharjasi voi aiheuttaa tai jopa aiheuttaa kurkkukipua. Bakteereja kertyy hammasharjaan ja mahdolliset ikenien vauriot harjauksen aikana tuovat nämä bakteerit järjestelmään. Heti kun tunnet pahoinvointia, heitä hammasharjasi pois. Usein se riittää taudin pysäyttämiseen.

Kuinka usein vaihdat hammasharjasi?

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 hammasharjaa niistä

 1. Pysy sängyssä

Kun olet hyvin stressaantunut ja uupunut, immuunijärjestelmäsi on vaikeampi toipua – joten lepää! Vietät aikaa sängyssä tai poissa tavallisista stressitekijöistä – kuten työstä, lastenhoidosta ja kodin siivouksesta – voit ladata immuunijärjestelmääsi. Pyri nukkumaan vähintään 7-9 tuntia joka yö.

Nuku hyvin ja lataa akut

Mitä kotihoitoja kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 toipumista

 1. Ota höyrysuihku

Kurkun kudokset muodostavat limaa normaaleissa olosuhteissa. Mutta jos se on turvonnut, se voi kuivua ja naarmuttaa. Höyry auttaa kosteuttamaan hengitysteitäsi ja voi lievittää oireita ja kipua.

Anna itsesi rentoutua ja hengittää kuumaa vesihöyryä

Mitkä kotihoidot kurkkukipuun tiedät? Tässä on 9 niistä höyrysuihkua


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80