Miten kohdennettuja toimia matkapuhelinhyökkäyksiä vastaan ​​- 5 tärkeää vinkkiä ja temppua

Jatkuvasti venytetty pään asento, kuten ns. Matkapuhelimen kaula, näyttää paitsi houkuttelevalta, myös johtaa lihasjännitykseen ja krooniseen niskakipuun. Useimmat meistä ovat huomanneet tämän monta kertaa. Olemme kuitenkin kiireisiä älypuhelimemme kanssa liian usein ja liian kauan. Tilastot osoittavat, että Saksassa ihmiset harjoittavat toimintaa matkapuhelimillaan keskimäärin kaksi tuntia päivässä. Snap Chat, Facebook, WhatsApp ja muut tarjoavat tähän paljon mahdollisuuksia. Epäterveellisestä niskan asennosta on tulossa hitaasti, mutta varmasti haitallinen tapa. Selvitä alta, miksi matkapuhelinhyökkäykset vahingoittavat meitä ja miten ne voidaan estää.

Älypuhelimen liiallinen käyttö voi aiheuttaa matkapuhelimen halkeamia

vinkkejä matkapuhelimen vääntymisen estämiseen

Miksi matkapuhelimen niska on epäterveellinen??

Päämme painaa keskimäärin 5-6 kg eikä rasita selkäämme normaalissa seisonta-asennossa. Suuremmalla ehkäisyllä painovoima kuitenkin vetää päätä yhä enemmän alaspäin ja pitkällä aikavälillä kohdunkaulan ylikuormitus. Esimerkiksi 45 astetta eteenpäin kallistettuna tämä kuorma on noin 22 kg, mikä ei ole aivan vähän nikamille ja nikamaväleille.

Lisäksi niska -alueen lihakset kouristavat ja jännittävät, koska ne yrittävät jatkuvasti kompensoida huonoa ryhtiä. Harjoittelun puute ja vähäinen liikunta jokapäiväisessä elämässä pahentaa oireita entisestään, ja ärsyttävä niskakipu ja päänsärky ovat seurausta useimmissa tapauksissa. Voit kuitenkin päästä näiden pohjalle muutamalla yksinkertaisella käytöksellä ja parhaassa tapauksessa jopa estää ne. Alla on 5 parasta vinkkiä kännykkää vastaan.

Liian pitkä istuminen tietokoneen edessä johtaa myös krooniseen kipuun

tärkeitä vinkkejä matkapuhelimiin

Huono asento luo myös epämiellyttävän kaksoisleuan ja ryppyjä niskaan

vältä kaksoisleua ja kännykkää

Näillä viidellä vinkillä voit estää matkapuhelimen iskuja

  • # 1 Varmista, että säilytät oikean asennon

Pidä matkapuhelimesi mahdollisimman korkealla silmien korkeudella ja tule toistuvasti tietoiseksi omasta asennostasi ja korjaa se. Kuoppia ei saa missään olosuhteissa olla. Jos pidät älypuhelinta hieman alhaalla, lasket silmät siihen etkä pääsi.

Joten kohdunkaulan selkäranka säästyy valtavasti

vinkkejä matkapuhelimen murtumiseen

  • # 2 Rentoudu silmäsi välillä

Katso etäisyyttä silloin tällöin. Tällä tavalla voit rentouttaa niskalihaksia ja silmiä samanaikaisesti. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että silmien lihakset ovat suoraan yhteydessä muihin kehon lihaksiin. Jos silmät ovat väsyneitä ja jännittyneitä, tämä heijastuu myös niska- ja selkälihaksiin pitkällä aikavälillä.

Laske pää uudestaan ​​ja uudestaan ​​käsillesi ja taivuta taaksepäin

rentoudu matkapuhelimen halkeamia vastaan

  • # 3 kohdennettuja tasapainotus- ja venytysharjoituksia

Jotta voit tietoisesti torjua niskalihasten yksipuolista rasitusta, voit tehdä yksinkertaisia ​​harjoituksia 2-3 kertaa päivässä. Tällä tavalla rentoutat kouristettuja lihaksia ja mobilisoit rintakehän samanaikaisesti. Näin pikavaikutteinen venytys toimii:

Seiso vain selkä seinää vasten. Työnnä nyt päätäsi kohti seinää. Yritä työntää leuasi alas niin pitkälle kuin mahdollista solisluuta kohti. Pysy tässä asennossa noin 20-30 sekuntia. Hengitä tasaisesti sisään ja ulos.

  • # 4 lisää liikuntaa

Jos haluat treenata koko kehon lihaksia, sinun pitäisi joka tapauksessa tuoda enemmän liikettä elämääsi. Olkoon se lyhyillä kävelylenkeillä töiden jälkeen, portaiden kiipeäminen, käynti toimistoon, jooga, urheilu, tanssi. Jos mahdollista, yhdistä useita niistä ja huolehdi kuntostasi ja hyvinvoinnistasi pitkällä aikavälillä.

Rentouta siis niska -alue ja avaa rintakehä samaan aikaan

jooga poseeraa matkapuhelimen kamppia vastaan

  • # 5 Älypuhelimen aikakatkaisu on pakollinen

Älä anna matkapuhelimesi hallita elämääsi ja vapaa -aikaasi. Hemmottele itseäsi matkapuhelimen aikakatkaisulla menemällä raittiiseen ilmaan, meditoimalla tai keskustelemalla miellyttävästi ystäviesi ja työtovereidesi kanssa. Vältä tajuttomasti kätkemästä älypuhelintasi äläkä ole riippuvainen siitä.

Käytä tietotekniikkaa viisaasti ja kohtuudella

matkapuhelimen vinkkejä ja temppuja

Ravitse myös niska -aluetta kosteuttavalla voiteella

yksinkertaisia ​​harjoituksia matkapuhelimen halkeilua vastaan

Harjoittele tietoista matkapuhelimen käyttöä myös toimistossa

kännykkä niskan oireet vinkkejä sitä vastaan

vinkkejä matkapuhelinhyökkäyksiä vastaan

Käytä molempia peukaloja tekstiviesteissä estääksesi matkapuhelimen peukalot

kännykän kaulan vinkit kipua vastaan

Jos mahdollista, vaihda sormea ​​tai käytä äänitoimintoa

Tekstiviestit voivat aiheuttaa matkapuhelinpuheluita

Löydät toisen yksinkertaisen ja tehokkaan harjoituksen kännykkänikoita vastaan ​​tästä videosta: