Mitkä luonnolliset lääkkeet auttavat hiustenlähtöä vastaan?

Tehokkaimmat lääkkeet hiustenlähtöön

Hiustenlähtö on yksi yleisimmistä terveysongelmista. Se vaikuttaa naisiin ja miehiin yhtä paljon. Kuulemme usein, että eri lääkkeet ovat tehokkaita tätä vastaan ​​molemmilla sukupuolilla. Tämä pätee joissakin tapauksissa, kun ongelma on selvästi hormonaalinen eikä ihotautien.

Tänään aiomme esitellä sinulle joitain tehokkaita hiustenlähtökeinoja, jotka ovat edullisia ja erittäin tehokkaita. Ne ovat yhtä hyviä molemmille sukupuolille.

Pysäytä hiustenlähtö – mikä auttaa?

hiustenlähtö keskikokoinen kotitekoinen hiusnaamio kauniit hiukset

proteiinia

Munat ja erityisesti proteiinit ovat erittäin terveitä hiuksille. Ne sisältävät tarpeeksi proteiinia, jotta hiukset kasvavat nopeammin ja terveellisemmin. Kerran tai kahdesti viikossa, ennen suihkua, voit levittää proteiinipitoisia hiusnaamioita hiuksiin ja hieroa.

Pese sitten normaalisti shampoolla ja hoitoaineella. Muutaman kuukauden kuluttua huomaat suuren eron.

Proteiinipitoiset hiusnaamarit

hiustenlähtö tarkoittaa kotitekoista hiusnaamaria munanvalkuaista

Hiero sipulimehulla

Sipulimehu on toinen tehokas lääke hiustenlähtöön. Se on erittäin tehokas suuren rikkipitoisuuden vuoksi. Tämä parantaa verenkiertoa ja antaa hiuksillesi arvokkaita ravintoaineita.

Päähieronta sipulimehulla

hiustenlähtöaine kotitekoinen hiusten naamio hieronta sipulimehu

oliiviöljy

Oliiviöljyllä on rentouttava ja kosteuttava vaikutus päänahkaan. Tämä parantaa myös verenkiertoa. Oliiviöljyä sisältävät hiusnaamarit ehkäisevät hiustenlähtöä tai voivat vähentää sitä merkittävästi.

Nauti oliiviöljyn kosteuttavista ominaisuuksista 

hiustenlähtöaine kotitekoinen hiusnaamari oliiviöljyä

Sitruunamehua

Sitruunamehuhieronta auttaa myös paljon, jos haluat vähentää hiustenlähtöä. Tämä poistaa huokoset tukkeutuvat asteikot. Sitruunamehu toimii myös voimakkaana antioksidanttina ja sillä on samalla voimakas antibakteerinen vaikutus. Hiero tämä päänahkaan ja anna vaikuttaa 15 minuuttia.

Päähieronta sitruunamehulla

hiustenlähtö keskipitkä kotitekoinen hiusnaamio sitruuna

Pilkotut mantelit amla -hiusöljyllä

Tämän seoksen levittäminen hiuksiin kahdesti viikossa ja jättäminen yön yli antaa sinulle parhaan tuloksen. Hiustenlähtö vähenee merkittävästi ja voit estää sen jälkeenpäin.

Sekoita silputut mantelit Amla -hiusöljyyn ja anna vaikuttaa

hiustenlähtö keskinkertainen kotitekoinen hiusten naamio mantelit

Sarviapila

Sarviapila torjuu monia hiusongelmia. Sillä on hormonaalinen ja vieroitusvaikutus. Sinun täytyy liottaa siemenet vedessä yhden yön ajan ja tehdä niistä tahna. Levitä tämä hiuksillesi seuraavana iltana ja anna vaikuttaa yön yli. Varotoimenpiteenä huuhtele aamulla viileällä vedellä.

Sarviapilalla on hormonaalisia ja vieroitusvaikutuksia

hiustenlähtö keskikokoinen kotitekoinen hiusnaamio sarviapila

Aloe vera -geeli

Aloe vera -geeli on ihana lääke iholle ja hiuksille, ja voit saada sen luonnollisesti, jos kasvi on kotona. Levitä tämä geeli iholle kaksi kertaa viikossa kahden kuukauden kuluessa.

Aloe Vera on ihana lääke iholle ja hiuksille

hiustenlähtö keskipitkä kotitekoinen hiusnaamio aloe vera -geeli

Lakritsi pensas

Lakritsi on myös yksi tehokkaimmista lääkkeistä hiustenlähtöön. Se avaa huokoset ja puhdistaa ne hilseestä. Leikattu ja sekoitettuna oliiviöljyyn, sitä voidaan levittää kahdesti viikossa, mikä parantaa huomattavasti hiusten terveyttä ja ulkonäköä.

On pilkottu ja sekoitettu oliiviöljyyn Lakritsipensalla on voimakas vaikutus

hiustenlähtö keskikokoinen kotitekoinen hiusnaamio sush -puupensas

Hieronta hunajalla

Hiero hunajaa päänahkaan ja anna sen vaikuttaa 20 minuuttia. Pese pois lempishampoollasi. Voit lisätä munaa hunajaan saadaksesi erityisen vahvan vaikutuksen.

Hiusnaamio hunajalla ja munilla 

hiustenlähtö keskipitkä kotitekoinen hiusnaamio hunaja

Laventeliöljy

Lopuksi haluamme kiinnittää huomionne hiustenlähtöön tarkoitettujen korjaustoimenpiteiden luetteloon laventeliöljyyn. Voit käyttää sitä menestyksekkäästi hiusten hoitoon hiustenlähtöön ja muihin vakaviin ongelmiin.

Laventeliöljy on myös erittäin tehokas hiustenlähtöä vastaan

hiustenlähtö keskikokoinen kotitekoinen hiusnaamio laventeliöljy