Näiden yksinkertaisten vinkkien avulla pääset eroon hikoilusta!

Kaikki ovat kokeneet sen: yhtäkkiä hikka alkaa ja kaikki suunnitelmat ovat menneet. Et voi enää tehdä mitään. Ainoa asia, jolla on merkitystä, on se, miten hikka pääsee eroon. Menetelmät ovat tonnia ja voit kokeilla yhtä tai useampaa niistä. Olemme valinneet 10, jotka ovat mielestämme erityisen tehokkaita ja jossain määrin miellyttäviä.

Hengen pidättäminen – se auttaa!

syödä terveellisesti päästä eroon hikka

Miten hikka yleensä syntyy??

Miten todellisuudessa tapahtuu, että hikka syntyy? Nämä ovat hallitsemattomia kouristuksia Kalvot. Ne voivat aiheuttaa erilaisia ​​syitä. Näitä ovat esimerkiksi alkoholi, ruoka, hyvin kylmät juomat, erilaiset voimakkaat tunteet tai vilustuminen.

Yleensä erilaiset stressit voivat aiheuttaa hikkailua. Tähän liittyen sinun tulee myös valita menetelmä, jolla lopetat sen! Vähän myöhemmin.

Mieti tarkkaan, mikä sai sinut hikkaamaan!

terveellisiä hengitysharjoituksia hikka poistamiseksi

10 todistettua tapaa päästä eroon hikkaista

Pidätä hengitystä

Tämä on yleisin tapa päästä eroon hikkaista. Pidätä hengitystä muutaman sekunnin ajan. Jotkut käyttävät apuna paperipussia. Tämä kyllästää heidän verensä hiilidioksidilla. Vaikutus on yleensä välitön.

Hunaja ja jääkuutiot suussa voivat pysäyttää hikka

Ideoita kuinka päästä eroon hikkaista

Ota pienet kulaukset vettä

Ota lasillinen vettä ja siemaile sitä hitaasti. Tätä varten olisi erityisen hyödyllistä, jos pidättäisit hengitystäsi.

Nopea lämpimän veden juominen

Voit myös päästä eroon hikkaasi lasillisella lämpimällä vedellä. Tämä pitäisi juoda exän kanssa. Varmista, että se ei ole kovin kuuma, koska voit polttaa kurkkuasi.

Paperipussi auttaa pidättämään hengitystä pidempään

Hikkaista eroon pääseminen lapsilla ja aikuisilla

Lusikka hunajaa

Lusikka hunajaa voi riittää eroon hikka. Tarvitset lusikallisen sitä suuhusi muutaman minuutin ajan. Anna hunajan sulaa siellä. Älä juo vettä, kun teet tämän!

Ohut siivu sitruunaa

Ohut viipale sitruunaa kielen alle muutaman minuutin ajan voi olla erittäin hyödyllistä. Monille se riittää pysäyttämään hikka.

Kuiva pala leipää

Voit pitää kuivaa leipäpalaa suussa muutaman minuutin ajan. Mitä kauemmin käyt läpi tämän, sitä suurempi vaikutus. Voit tehdä saman jääpalojen kanssa.

Hikka pysähtyy, jotkut ihmiset syövät jotain mausteista!

Päästä eroon hikka - tietty ruoka

Puoli teelusikallista etikkaa

Voit liuottaa puoli teelusikallista etikkaa veteen ja juoda kaiken. Yleensä tämä auttaisi eroon myös hikkaista.

Paina korvia vasten käsilläsi

Toinen hyvä käytäntö olisi painaa kädet korviasi vasten. Tämä rauhoittaa hermovinkkejä ja auttaa yleensä pääsemään eroon hikkaista.

Tillin siemenet

Toinen menetelmä, jonka voimme tarjota sinulle, on tillin siementen pureskelu. Tämä myös rauhoittaa hermoja ja siten pysäyttää hikka.

Juo vettä pienin kulauksin!

Päästä eroon hikka - vesi ja muut keinot

Stressi hikka vastaan

Ongelman syy on usein sen ratkaisu. Tämä sääntö on osoittautunut monilla elämän aloilla. Hikkaiden tapauksessa se on myös täydellä teholla. Muistatko lapsena, että sinut asetettiin tarkoituksellisesti stressaavaan tilanteeseen saadaksesi sinut lopettamaan hikka? Voisiko esimerkiksi valehdella, että teit jotain väärin tai että suosikkikohteesi on kadonnut? Toimiiko se? Aikuisena voit ajatella luovasti ja aiheuttaa terveellistä stressiä itsellesi. Voit esimerkiksi syödä jotain mausteista tai ottaa kontrastikylvyn. Monille se toimii heti!

Lämmintä vettä Exissä – tämä voi päästä eroon hikkaista

Hikasta eroon pääseminen nuoremmilla lapsilla

Oikean menetelmän valinta

Kuten aiemmin mainittiin, hikka johtuu yleensä jonkinlaisesta fyysisestä tai psyykkisestä stressistä. Se voi olla kylmä tai jyrkkä lämpötilan muutos. Henkinen stressi liittyy traumaattisiin tilanteisiin ja jännitteisiin. Yksityiskohtaisen analyysin avulla voit itse päättää, mitä juuri sinulle tapahtui. Menetelmät hunajalla ja mausteilla, jotka johtavat yleiseen psykologiseen rentoutumiseen, sopivat paremmin toiseen tapaukseen. Jos ongelma on fyysinen, käytä “primitiivisempiä” menetelmiä – leipää ja jäätelöä.

Lopuksi neuvomme käyttämään menetelmää, joka on sinulle helppo ja jollain tavalla sopiva. Joten teet tämän myös halutulla tavalla tehokkaasti.

Varoitus: Jos sinulla on krooninen tai pitkittynyt hikka, ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian!

Toivomme, että tästä lähtien hikkaasi aiheuttaa vain positiivinen stressi tai äkillinen hyvä uutinen!

Vilustuminen voi olla syy hikoiluun!

Päästä eroon hikoilusta terveenä

Hikka – tämä ei yleensä ole niin suuri ongelma!

Hikasta eroon pääseminen Vinkkejä terveydelle

Jos hikka muuttuu krooniseksi, sinun on mentävä lääkäriin

Päästä eroon hikka vinkkejä ideoita