Näin julistat sodan ärsyttäville hyönteisille kotonasi

Paras tapa pitää hyönteiset poissa omasta neljästä seinästäsi on laittaa hyönteissuojat tai hyttysverkot ikkunoihin ja oviin. Talvella sinulla on enimmäkseen rauhaa ja hiljaisuutta ärsyttäviltä tuholaisilta, koska kylmä sää varmistaa, että ne joutuvat talviseen ankaruuteen, kunnes se lämpenee jälleen. Kuitenkin myös kylmänä vuodenaikana et usein säästy erityisen itsepäisiltä hedelmäkärpäiltä. Ne hyökkäävät usein hedelmäämme vastaan, vaikka ulkolämpötila on nollan alapuolella. Jos asunnossasi on ärsyttäviä petoja, voit päästä eroon niistä muutamalla temppulla.

Tämä auttaa sinua pääsemään eroon hedelmäkärpäistä kohdennetusti

Toisin kuin Kotikärpäset tai muut hyönteiset, hedelmäkärpäset löytävät asunnostamme optimaaliset olosuhteet myös kylmänä vuodenaikana viettääkseen koko elämänsä täällä. Esimerkiksi kotikärpästen on jossakin vaiheessa lennettävä uudelleen ulos etsimään substraattia, johon munivat munat. Tätä ei löydy asunnosta. Toisaalta hedelmäkärpäset tuodaan yleensä kotiin hedelmien kanssa. Siinä on niiden munat, joita ei voi nähdä paljaalla silmällä. Kuoriutuessaan ne lisääntyvät usein räjähdysmäisesti. Voit kuitenkin Hedelmäkärpäset myös suhteellisen helppo päästä eroon.

hyönteisten lentosuojuksen taitto -ovet

Rakenna perholasit itse-vaiheittaiset ohjeet

Voit päästä eroon hedelmäkärpäsistä mahdollisimman nopeasti käyttämällä esimerkiksi kärpäsilaseja. Ne koostuvat läpinäkyvästä astiasta, jonka yläosassa on sisäänpäin kaareva reikä. Neste vetää puoleensa hyönteisiä. Ne voivat siirtyä lasiin reiän läpi, mutta eivät pääse ulos kaarevuuden läpi ja hukkua nesteeseen.

Sinulla on mahdollisuus rakentaa lentopurkki itse muutamalla sentillä. Tarvitset vain seuraavat astiat:

 • kirkas vesipullo
 • Neste, joka houkuttelee hyönteisiä
 • Sakset / veitsi

hyönteisten kärpässuoja hyönteiskarkotin

 Jatka sitten seuraavasti:

 1. Irrota vesipullon yläosa ja kierrä kansi auki.
 2. Täytä pullo pienellä määrällä haluttua nestettä.
 3. Aseta leikattu pullonpää ylösalaisin pullon alaosaan.
 4. Aseta pullo haluamaasi paikkaan kotona.
 5. Vaihda neste muutaman päivän välein.

Tarvittaessa voit myös tehdä useita perholaseja ja täyttää ne eri nesteillä. Perholasit sopivat paitsi hedelmäkärpästen torjuntaan, myös optimaalisesti hyönteissuojana muita ärsyttäviä tuholaisia ​​vastaan:

 • Hedelmäkärpäset: etikkavesi
 • Kärpäset / ampiaiset: Makeat nesteet, kuten mehu, hunajavesi tai limonadi
 • Perhoset: vesi kalan tai lihan jäännösten kanssa

hyönteisten kärpässuoja liukuva katettu patio

Johtopäätös

Joten, kuten huomaat, muutamalla kodin korjaustoimenpiteellä saat tehokkaasti vikoja pois kotoasi. Kuitenkin jopa vuoden lämpimänä vuodenaikana sinun on tehokkaasti varmistettava, että kutsumattomat vieraat, kuten hyttyset, ampiaiset ja vastaavat, eivät eksy omiin neljään seinään ulkopuolelta. Tämän estämiseksi tehokkaasti sinun ei pitäisi vain asentaa hyttysverkkoja ikkunoihisi, vaan ihannetapauksessa myös asentaa hyönteissuojat sisäänkäyntiisi ja lasiovellesi. Voit esimerkiksi ostaa korkealaatuisia eri materiaaleista valmistettuja hyttysverkkoja tämä palveluntarjoaja Löytö. Jos noudatat vinkkejämme, sinulla on rauha ja hiljaisuus haitoista kesällä ja talvella.

    hyönteisten hyönteisiä hylkivä kärpässuoja