Näin selviät syksystä terveenä

Kylmä kausi on aivan nurkan takana. Kastanjat ja tammenterhot kypsyvät, ensimmäiset lehdet putoavat puista. Kestää jonkin aikaa ennen kuin marraskuu tulee aamusumuineen. Epävakaat säät ja kosteat sääolot merkitsevät sitä, että monet ihmiset jäähtyvät joka syksy. Ne, jotka käyttävät töihin julkista liikennettä, ovat erityisen vaarassa. Vilustuneet eivät kiinnitä huomiota riittävään hygieniaan, yskivät ja aivastavat kämmenelle ja pitävät kiinni julkisesta liikenteestä, bakteerit voivat levitä nopeasti kylmänä vuodenaikana. Bakteerit ja muut taudinaiheuttajat voivat myös nopeasti päästä liikkeeseen kolikoiden ja setelien kautta.

Näin selviät syksystä terveenä

Näin selviät syksystä terveenä

Lue, miten voit suojautua tehokkaasti vilustumiselta syksyllä ja mitkä akuutit toimenpiteet auttavat välittömästi, jos olet saanut vilustumisen tai flunssan. Ennen kaikkea terveellisellä ruokavaliolla ja riittävällä vitamiinimäärällä autat selviytymään syksystä ja kylmästä kaudesta terveellä tavalla ja vahvalla immuunijärjestelmällä.

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla

Sateisella säällä muista syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia päivittäin. Arvokkaat vitamiinit voivat mennä hukkaan nopeasti ruoanlaiton aikana, ja juuri valmistetun raa’an vihannessalaatin avulla teet koko kehollesi erityisen palveluksen. Hiero omena keittiöraastimella ja raasta kaksi tai kolme porkkanaa. Rusinat tai sokeroidut karpalot tarjoavat luonnollisen makeuden rasittamatta sinua liikaa kaloreita. Tuorepuristetun sitruunan tai limen mehu sisältää myös C -vitamiinia. C -vitamiinilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä, koska se stimuloi valkosolujen toimintaa. Nämä veren solut ovat vastuussa patogeenien, kuten virusten ja bakteerien, tuhoamisesta.

Näin selviät syksyn terveistä omenoista, hedelmistä ja vihanneksista

Koska ei aina ole mahdollista saada laaja valikoima tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, etenkin syksyllä ja talvella, monet ihmiset pärjäävät luonnollisilla ravintolisillä. Voit selvittää, mitkä näistä valmisteista todella toimivat ja mitä sinun pitäisi ajatella ravintolisistä supermarketista tästä ilmaisesta oppaasta: https://www.natur-journal.info/. Superfood takaa vakaan terveyden paitsi kylmänä vuodenaikana.

Virussairauksia vastaan ​​ei ole yrttiä

Lääketiede on etsinyt parannuskeinoa virussairauksiin jo pitkään. Tiedemiehet eivät pidä viruksia elävinä olentoina. Jos hyökkäät kehon soluihin, DNA -säikeet, joita kutsutaan yleisesti viruksiksi, voivat lisääntyä nopeasti. Jotkut virukset stimuloivat ihmissoluja jakautumaan kuin virus. Tällaiset virustaudit ovat yleensä kuolemaan johtavia. Jos sinulla on vilustuminen kuumeen kanssa tai ilman, on vielä muutamia asioita, joita voit tehdä suojautuaksesi tartunnan leviämiseltä. Apteekin Umckaloabo on kasviperäinen lääke, joka koostuu juurista, joka esiintyy luonnossa Afrikassa. Jos otat suositellun kerta -annoksen kahden tai kolmen tunnin välein infektion alussa, kylmän leviäminen pysähtyy luotettavasti.

Flunssa -aalto nainen nenäliinalla

Cero -vitamiinijauhe, joka on saatu acerola -kirsikasta, voi myös auttaa lievittämään vilustumisen oireita. Sitruuna ei vain maistu herkulliselta kuumana juomana, vaan lämpö tappaa myös patogeenit kurkussa. Laita teelusikallinen metsähunajaa kuumaan sitruunaan, sillä on lievä antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Jos sinulla on kurkkukipu, liota C -vitamiinijauhe salviaan tai fenkoliteeeseen, nämä lääkekasvit avaavat hyödyllisiä parantavia voimiaan erityisesti kurkun alueella.

Sitruunamehu purkissa

Inkivääri ja valkosipuli stimuloivat verenkiertoa ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Molemmat mukulat ovat olleet tunnettuja luonnollisina lääkekasveina satoja vuosia, vaikka inkivääri ei ole Euroopassa yhtä pitkä perinne kuin Aasian maissa. Valkosipulia ja inkivääriä ei voi käyttää vain päivittäin akuutin lääkkeenä vilustumiseen, inkivääriteetä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi aineenvaihdunnan stimuloimiseksi ja immuunijärjestelmän vahvistamiseksi. Tilastollisesti ihmiset, joilla on valkosipulipäivä kerran viikossa, sairastuvat harvemmin syksyllä ja talvella. Tuore valkosipuli, ohuesti viipaloitu, maistuu herkulliselta ripaus suolaa voileivälle.

Näin selviät syksyn terveestä inkivääristä ja valkosipulista

Milloin lääkäriin kylmä?

Jos sinulle kehittyy kuume, joka ei häviä itsestään kolmen päivän kuluttua, ota yhteys lääkäriin. On bakteereja, kuten streptokokkeja, jotka, jos niitä ei käsitellä, voivat tartuttaa elimiä, kuten sydämen, keuhkot, maksan tai munuaiset. Lievä vilustuminen voi muuttua nopeasti vakavaksi sairaudeksi. Rokotus voi auttaa influenssaa, todellista flunssaa vastaan, monissa tapauksissa. Jos olet saanut tartunnan, voit käyttää yllä kuvattuja luonnollisia lisäravinteita ja kotilääkkeitä flunssan oireiden vähentämiseen. Lepo ja paljon unta auttavat kaikissa sairauksissa. Vältä stressiä, jos mahdollista, sillä sillä on haitallinen vaikutus taudin kulkuun.

Kuinka selviytyä syksykuumeesta terveenä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80