Neem -öljy – luonnollinen kauneuden ja terveyden lähde

Neem -öljy tulee trooppisen neem -puun siemenistä, joka tunnetaan myös nimellä intialainen lila. Neem -öljyä on pitkään käytetty kansanhoitona ympäri maailmaa ja sitä on käytetty monien sairauksien hoitoon. Vaikka sillä on pistävä haju, se sisältää runsaasti rasvahappoja ja muita ravintoaineita, ja sitä käytetään monissa kauneudenhoitotuotteissa, kuten ihovoiteissa, vartalovoiteissa, hiustuotteissa ja muissa kosmetiikkatuotteissa. Voit lukea lisää neem -öljystä ja sen terveysvaikutuksista alla …

Tiedä mihin neem -öljyä käytetään?

Neem öljy neem öljy terveen elämän lehdet ja hedelmät

Neem -puun hedelmät

Neem -öljy, neem -puun lehdet ja hedelmät

Tältä neem -puun lehdet näyttävät

Neem Oil Neem Tree Leaves Oksat Intiassa

Neem -puu

Nimen “Neem” juuret ovat sanskritin sanassa “nimba”, joka tarkoittaa “parasta terveydenhuollon tarjoajaa”. Sitä kutsuttiin myös “Ravisambhaksi”, joka tarkoittaa “auringonsäteen kaltaisia ​​vaikutuksia terveydenhuollossa”. Hindulaisissa teksteissä, nimittäin vedoissa, neemistä käytetään nimitystä “Sarva Roga Nivarini”, mikä tarkoittaa “joka parantaa kaikki vaivat ja pahat”.

Neem -puun lehdet ovat ikivihreitä, joten niitä on saatavilla ympäri vuoden

Neem Oil Neem Tree Intian terveyshyödyt

Ylikuormitettu hedelmillä

Neem Oil Neem Tree Neem Oil Intia

Neem -puun sanotaan olleen turvasatama auringolle, kun intialaisen mytologian mukaan sen täytyi paeta demonien pahoja voimia vastaan. Intiassa uskotaan edelleen, että jokaiselle, joka on istuttanut vähintään kolme neempuuta elämässään, on taattu paikka taivaassa.

Intian ihmiset kunnioittavat legendaarista neempuuta pyhänä, ja siitä on tullut terveyden ja suojelun symboli. Sellaisena sitä käytettiin elintarvikkeiden ja viljan suojaamiseen, ja se toimi luonnollisena torjunta -aineena ja lannoitteena.

Vanha neem -puu rehevällä kruunulla

Neem Oil Neem Tree Crown Lehdet ja hedelmät Neem Oil

Mikä on neem -öljy?

Neem -öljy valmistetaan neem -puun hedelmistä ja siemenistä. Nämä puut kasvavat pääasiassa Intian niemimaalla.

Neem -puun öljy sisältää runsaasti rasvahappoja, kuten palmitiini-, linoli- ja öljyhappoja, jotka tukevat terveellistä ihoa. Siksi se on suosittu ainesosa ihonhoitotuotteissa.

Neem -puun hedelmistä ja siemenistä saatu öljy takaa terveen ihon

Tee neem -öljyä Neem -puun lehtiä ja hedelmiä

Kasvin lehti tarjoaa myös terveyshyötyjä. Neem-puun lehdet sisältävät kasveja, jotka tunnetaan flavonoideina ja polyfenoleina, joilla on antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Neem -öljyn havaittiin myös sisältävän atsadiraktiinia, luonnollista torjunta -ainetta.

Neem -öljyn komponentteja löytyy nykyään monista tuotteista. Näitä ovat hammastahna, kosmetiikka, saippuat ja shampoot lemmikkieläimille.

Öljy on suosittu ainesosa useissa markkinoilla olevissa ihonhoitotuotteissa

Neem -öljy Neem -puu jättää terveyden

Terveyshyödyt

Vaihtoehtoisessa lääketieteessä neem -öljyä käytetään laajalti sellaisten ongelmien hoitoon kuin hilse ja kuiva päänahka. Näissä tapauksissa öljy laimennetaan yleensä kantoöljyllä, hierotaan päänahkaan ja jätetään hetkeksi (tavallisesti vähintään 30 minuutiksi) ennen huuhtelua..

Neem -öljyä käytetään myös kynsien sienen ja aknen hoitoon.

Tämän öljyn sanotaan myös pehmentävän ihoa

Neem öljy terve elämä neem öljy neem puun lehdet ja hedelmät

Neem -öljyä voidaan käyttää myös luonnollisena hyönteiskarkotteena. Öljyyhdisteillä, joita kutsutaan atsadiraktiiniksi, uskotaan olevan hyönteismyrkkyjä.

Vaikka neem -öljyn lääketieteellistä käyttöä koskeva tutkimus on melko vähäistä, on olemassa joitakin todisteita siitä, että öljyllä voi olla antimikrobisia ominaisuuksia. Tämä öljy voi tuhota mikro -organismeja, kuten bakteereja ja sieniä, tai ainakin estää niiden kasvua.

Useat tutkimukset osoittavat myös, että neem -öljyä sisältävät shampoot voivat auttaa hoitamaan päätäitä.

Neem -tuotteilla on antimikrobinen vaikutus

Neem -öljy Neem -puun lehdet ja hedelmät terveellisesti elävä neem -öljy

Neem -öljyn käyttö iholla

Varmista, että ostat orgaanista, 100-prosenttisesti puhdasta, kylmäpuristettua neem-öljyä. Se on sameaa ja kellertävää ja siinä on voimakas haju, joka muistuttaa sinappia, valkosipulia tai rikkiä. Jos et aio käyttää sitä heti, säilytä se viileässä, pimeässä paikassa.

Ennen kuin laitat öljyä kasvoillesi, tee testi kädestäsi. Jos sinulla ei ilmene allergisen reaktion merkkejä – kuten punoitusta tai turvotusta – 24 tunnin kuluessa, öljyn käyttö on turvallista iholle.

Tällä öljyllä sinulla on ehdottomasti ässä hihassa

Neem Oil Neem Tree Leaves Terveyshyödyt Terve iho

Puhdas neem -öljy on uskomattoman tehokas. Aknen, sieni -infektioiden, syylien tai myyrien hoitoon käytä laimentamatonta neem -öljyä kärsineiden alueiden hoitoon.

Levitä neem -öljyä kevyesti vaurioituneelle alueelle vanupuikolla tai vanupuikolla ja anna vaikuttaa enintään 20 minuuttia. Pese sitten öljy pois lämpimällä vedellä. Käytä päivittäin, kunnes saat haluamasi tulokset.

Nyt näet selvästi eron

Neem Oil Neem Oil Neem Tree Lehdet ja hedelmät

Neem -öljyn tehokkuuden vuoksi sen sekoittaminen yhtä suuriin osiin kantoöljyä – kuten jojoba-, rypäleen- tai kookosöljyä – on hyvä idea, jos käytät sitä suuremmille kasvoille tai vartalolle tai herkälle iholle.

Kantoöljy voi myös tukahduttaa neem -öljyn hajua, tai voit lisätä muutaman tipan muita öljyjä, kuten laventelia, tyypillisen neem -tuoksun parantamiseksi. Kun öljyt ovat sekoittuneet hyvin, käytä yhdistelmää kosteusvoiteena kasvoillesi ja vartalollesi.

Voit myös sekoittaa neem -öljyn yhteen toisen kantoöljyn kanssa

Neem -öljypullo Neem Tree Leaves jättää terveyshyötyjä

Jos öljyyhdistelmä tuntuu liian rasvaiselta, voit sekoittaa muutaman tipan neemöljyä aloe vera -geeliin, joka myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Neem -öljyä voidaan myös lisätä lämpimään kylpyyn.

mahdolliset haittavaikutukset

On ihmisiä, jotka ovat allergisia neem -öljylle. Siksi on tärkeää lopettaa öljyn käyttö, jos koet kutinaa tai ihon punoitusta.

Lisäksi neem -öljyä ei saa ottaa suun kautta, ellei se ole pätevän kasviperäisen tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

Pysy terveenä ja hanki voimaa luonnosta!

Neem Oil Neem Tree Leaves Terveyshyödyt Neem Oil Neem Tree Leaves -naamio


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80