Oikeiden turvakenkien löytäminen – tärkeimmät vinkit ja temput

Riippumatta siitä, millä alalla työskentelet, turvallisuuden tulee olla etusijalla. Koska silloin motivaatio ja suorituskyky todella lisääntyvät. Ennen kaikkea ammattitaitoiset ammatit, mutta myös kemianteollisuuden ja terveydenhuollon ammatit, ovat riippuvaisia ​​optimaalisen työturvallisuuden saamisesta ammatillisten laitteiden suhteen. Yksi tämän tärkeimmistä osista on korkealaatuiset turvakengät. Koska ne eivät ainoastaan ​​suojaa jalkoja vammoilta, vaan myös helpottavat varsinaista työprosessia erinomaisen käyttömukavuuden ja optimaalisen varmuuden vuoksi. Kerromme sinulle alla, mitä muita etuja turvakengillä on ja miten voit löytää itsellesi sopivan.

työjalkineet suojavaatetus turvakengät

Mikä tekee turvakengistä niin erikoisia?

Kengät sinänsä ovat olennaisia ​​hyvinvoinnillemme ja oikealle asennollemme. Ne ovat suoraan ratkaisevia selkä- ja nivelten terveydelle. Tämä pätee erityisesti työ- ja turvajalkineisiin. Koska käytämme niitä yleensä töissä paljon pidempään ja intensiivisemmin kuin tavallisia jokapäiväisiä kenkiä. Siksi mukavuus ja ergonomia ovat tässä tärkeämpiä. Joten jos etsit korkealaatuista Turvakengät Jos päätät, saat varmasti kaiken tämän ja optimaalisen suojan jaloillesi.

Turvakengissä on erityistä, että niissä on aina suojaava varvassuojus, joka kestää 200 joulen energiakuorman. Tämä tarkoittaa, että ne ovat EN ISO 20345 -standardin mukaisia ​​ja ne on jaettu eri turvallisuusluokkiin tässä suhteessa sekä muihin turvallisuusnäkökohtiin. Lain mukaan myös työnantaja toimittaa pakolliset turvakengät, mukaan lukien säännöllinen huolto ja vaihto.

käytä asianmukaisia ​​turvakenkiä

Määritä turvallisuusluokka ja kengän muoto

Kun valitset turvakenkiä, sinun on ensin aloitettava sopivasta turvaluokasta. Tämän määrää usein työnantaja itse tai suosittelee erikoistunut valmistaja tai palveluntarjoaja. Käyttäjän toiminnasta ja työympäristöstä riippuen erilaiset kenkäluokat sopivat aina parhaiten. Tällaisia ​​turvaluokkia on periaatteessa seitsemän (SB, S1, S1P, S2, S3, S4 ja S5). Näitä voidaan myös täydentää erityisillä lisäluokituksilla. Työn erityispiirteistä riippuen voit valita tunkeutumissuojan lisäksi esimerkiksi kylmä- tai lämmöneristyksen, keraamisten laattojen tai teräslattian liukastumisen ja glyseriinin, bensiinin ja öljyn kestävyyden, suuren johtavuuden tai antistaattisen lisäaineen. . Toisaalta monet mallit ja kankaat voivat ylittää korkeimmatkin vaatimukset.

Kenkien tietyn turvallisuusluokan lisäksi kengän muoto voi myös vaihdella. Joissakin ammatillisissa toiminnoissa on optimaalista käyttää matalajalkineita tai jopa turvasandaaleja. Toiset vaativat ehdottomasti saappaita tai turvakenkiä, joissa on tukeva varsi. Tässä suhteessa sinun tulee myös luottaa asiantuntijoiden kokemuksiin tai noudattaa työnantajan määräyksiä.

käsityöläiset sopivat turvakengät

Valitse oikea kengän koko ja leveys

Ammattimaisen jalkamittauksen lisäksi, joka suoritetaan nykyaikaisilla laitteilla, voit käyttää niin kutsuttuja kokotaulukoita kengän koon ja leveyden määrittämiseen. Voit tehdä tämän piirtämällä jalkasi ääriviivat kynällä A4 -paperiarkille ja mittaamalla sen pituuden (kantapäästä pisin varpaaseen) ja leveyden (jalkapallojen ulkoreunojen välistä). Tämä menetelmä on erittäin tehokas, varsinkin kun tilaat verkossa. Jos ostat turvakengät paikallisesti, voit käyttää vanhaa hyvää menetelmää sormellasi. Itse asiassa, laita kengät jalkaan, sitomatta kengännauhojasi, ja työnnä etusormesi kengän taakse. Jos sinulla on vielä tarpeeksi tilaa varpaillesi, koko on oikea. Sitten sinun on tietysti ehdottomasti suoritettava rento lenkki. Koska mukavuus on välttämätöntä etenkin turvakenkien kanssa.

turvakengät laadukkaita työjalkineita

Johtopäätös:

Oikeiden turvakenkien löytäminen on puoli taistelua optimaalisen työturvallisuutesi puolesta. Nämä takaavat jalkojen turvallisen suojan erilaisilta vammoilta työprosessissa ja tarjoavat täydellisen käyttömukavuuden. Kun valitset kenkiä, voit valita useista malleista, väreistä ja materiaaleista, koska työjalkineiden ei tarvitse olla tylsiä ja kömpelöitä. Varmista, että sinulla on riittävä sertifikaatti ja hyvä hinta-laatusuhde, ja osta turvakengät erikoisliikkeiltä.

   tunkeutumissuoja turvakengillä  kylmäsuoja korkealaatuiset turvakengät