Puhdista kehosi – Umeboshin avulla se toimii muuten

Kun tunnet itsesi väsyneeksi ja tyhjeneväksi, on erittäin tarkoituksenmukaista puhdistaa kehosi. Koska ruoasta, ilmasta ja koko ympäristöstämme peräisin olevat epäpuhtaudet kerääntyvät ajan mittaan elimistöömme ja pysyvät siinä pitkään jätteiden ja rasvakertymien muodossa. Tämän seurauksena kehomme ovat usein liian happamia ja kärsimme niin sanotusta oksidatiivisesta stressistä. Kerromme sinulle tänään, kuinka japanilaiset ovat puhdistaneet kehonsa satoja vuosia ja varmistaneet kestävän terveyden, hoikkaan fysiikan ja elintärkeän energian joka päivä.

Puhdista keho umeboshilla

umeboshi detox puhdistaa kehon

Mikä on umeboshi?

Yksi Japanin kehon detox -salaisuuksista on nimeltään umeboshi. Kirjaimellisesti käännettynä tarkoittaa ume (luumu) ja boshi 干 (kuiva). Nämä ovat siis hapan-suolaisia ​​marinoituja ja kuivattuja japanilaisia ​​luumuja tai pikemminkin aprikooseja. Periaatteessa ume -hedelmät asetetaan suolalakkaan heti sadonkorjuun jälkeen.

Kuten hapankaali, puhdistusprosessi tapahtuu, mikä luo paljon hyviä bakteereja. Hedelmät kuivataan ja laitetaan takaisin käymisliuokseen, joka on jo kerätty muutamalla shiso -lehdellä. Valmistuttuaan Umeboshit säilyvät pitkään ja sopivat päivittäiseen kulutukseen. Japanilaiset syövät suolaisia ​​luumuja hyvin usein ja mielellään. Monet aloittavat päivän umeboshilla ja vihreällä teellä aamiaiseksi.

Japanilaiset luumut maistuvat melko hapanta, jopa raakaa

raaka umeboshi -keho puhdistaa ruokaa

Valmista umeboshi perinteisellä tavalla

lisää umeboshi puhdistamaan kehoa

Hedelmät saavat punertavan värinsä Shison lehdistä

umeboshi luumu runko engifte

Mitä positiivisia vaikutuksia ume -hedelmillä on??

Umeboshi on voimakkaasti emäksinen ja varmistaa siten paremman happo-emästasapainon. Lisäksi hedelmillä on voimakas antibakteerinen ja anti-inflammatorinen vaikutus, joka lisäksi vahvistaa kehoa. Yksi japanilaisen luumun tärkeimmistä tehtävistä on kuitenkin vieroitus. Marinoitu hedelmä stimuloi munuaisia ​​ja maksaa ja tehostaa siten kehon omia vieroitusprosesseja. Tämä ei ainoastaan ​​tuo lisää tuoretta energiaa, vaan myös terveellistä laihtumista ja kauniimpaa ihoa. Ei ole turhaa, että japanilaiset pitävät umboshisia luonnollisena nuorentavana aineena.

Ruoansulatuskanava hyötyy myös valtavasti ume -hedelmistä. Maitohappobakteerien ansiosta Umeboshi tarjoaa suurta helpotusta paitsi ummetukseen myös moniin muihin vaivoihin, kuten gastriittiin ja ruokahaluttomuuteen. Kaiken kaikkiaan tämä lääke stimuloi ruoansulatusta, puhdistaa kehon ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Mitä muuta voit odottaa tällaiselta pieneltä hedelmältä??

Merkittävä hedelmä, jolla on erilaisia ​​vaikutuksia

puhdistaa terveen umeboshi -kehon

Ja todellakin! Umeboshit voivat tehdä vielä enemmän. Voit esimerkiksi luottaa siihen, jos tarvitset apua seuraavana aamuna. Joten kun sinulla on krapula, yksi tai kaksi umeboshi -luumua lievittää päänsärkyä ja muita valituksia täysin luonnollisella tavalla toimittamalla organismille tarvittavat mineraalit.

Ume -hedelmät voivat myös väittää olevansa tehokas lääke naisille. Tämä johtuu siitä, että ne sisältävät paljon rautaa ja vaikuttavat erittäin myönteisesti kuukautisiisi. Korkean ravinnepitoisuuden ansiosta ne säätelevät myös hormonaalista tasapainoa ja ovat erittäin hyödyllisiä myös raskauden aikana äideille ja syntymättömille vauvoille. Tietenkin, jos sinulla on epäilyksiä, sinun on kysyttävä neuvoa lääkäriltä etukäteen.

Alkuperäinen japanilainen lääke auttaa moniin vaivoihin

Hapan japanilainen luumu (umeboshi).

Miten umeboshi voidaan syödä??

Kuten jo mainittiin, umeboshi voidaan syödä jopa suoraan aamiaiseksi. Kuitenkin onigiri, jossa on suolaisia ​​luumuja ja niin kutsuttu Hinomaru Bentō, ovat erittäin suosittuja. Perinteinen japanilainen lounaslaatikko on täynnä riisiä ja koristeltu punaisella umehedelmällä. Koko juttu symboloi Japanin lippua ja on erittäin suosittu nuorten ja vanhojen keskuudessa. Terveellisiä hedelmiä voidaan tietysti lisätä myös moniin muihin ruokiin tai yksinkertaisesti maustaa sillä. Sitä voidaan käyttää joko kokonaisena, kauniina visuaalisena aksenttina tai leikata paloiksi ja sekoittaa muiden ainesosien kanssa.

Onigiri ja umeboshi

sushi umeboshi terveellinen syöminen kehon vieroitus

Hinomaru Bentō lisäkkeen kanssa

japanilainen luumu umeboshi kehon detox

Japanilaisia ​​riisinuudeleita seesaminsiemenillä ja umeboshilla

astiat umeboshi tahna terve kehon vieroitus

Luota vuosisatojen vanhaan tietoon Kaukoidästä!

emäksinen ruoka umeboshi kehon vieroitus

marinoitu umeboshi -luumu puhdistaa kehon

kehon detox -ruoka umeboshi luumu

umeboshi japanilainen luumu kehon vieroitus