Pysy kunnossa näiden 7 kultaisen HIIT -harjoittelun säännön avulla

Vapaa -aika on yksi nykyajan ihmisen arvokkaimmista resursseista. Yleensä sinun on valittava monien hienojen harrastusten välillä. Urheiluvalmennus on varmasti hyvä valinta, mutta haluaisit tehdä jotain muuta. Aika ei ole tarpeeksi lähellä kaikkea. Siksi korkean intensiteetin harjoittelu on tulossa yhä suositummaksi. Hyvällä keskittymiskyvyllä yleensä terve ihminen voi saavuttaa upean kehonkuvan harjoittelulla kerran viikossa. Tämä vaatii kuitenkin kaikkien harjoitusten täydellistä suorittamista, mikä ei ole useimpien ulottuvilla. Voimme auttaa tiedoilla ja vinkeillä! Tiedätkö esimerkiksi, mitkä ovat HIIT -koulutuksen kultaiset säännöt? Voit ottaa selvää seuraavista riveistä!

Mistä harjoituksista pidät eniten?

terve elämä - intensiivinen intervalliharjoittelu

Valitse harjoitukset, jotka haluat tehdä pitkällä aikavälillä!

HIIT -koulutuksen kesto on hyvin lyhyt, mutta stressi on melko raskasta. Siksi tarvitset paljon motivaatiota myös täällä pysyäksesi kuulolla pidempään. Uinti, raskaat jooga -asennot, kuten lankku, hyppynaru, nopeat sprinttiharjoitukset, intensiiviset kiipeilyportaat – kaikki nämä voivat olla vaihtoehtoja HIIT -harjoitteluun.

Tärkeintä on, että niitä tehdään erittäin intensiivisesti lyhyen ajan. Löydä jotain, mistä todella pidät!

Missä treenaat mieluiten??

HIIT -harjoitus naisten intervallitreeni

Oikea paikka HIIT -koulutukseen

Tällaista HIIT -harjoitusta ei tarvitse tehdä kuntosalilla. Harvat ihmiset viihtyvät siellä eri syistä. Toiset haluavat kiivetä portaita ja heillä on mahdollisuus tehdä niin omalla alueellaan. Kolmas ryhmä ihmisiä liikkuu vain kotona. Internetissä on riittävästi tietoa kaikkiin kolmeen tilanteeseen. Suosittelemme kuitenkin, että teet ensimmäiset harjoitukset ammattitaitoisen valmentajan kanssa. Joten opit joitain tällaisia ​​perussääntöjä oikeasta asennosta. Tämä lisää vaikutusta ja välttää erilaisia ​​traumoja.

Milloin HIIT -harjoituksesi olisi tehokkain??

HIIT -harjoitusköyden intervallitreeniTarjoa monipuolisuutta

Tarvitset hieman monipuolisuutta harjoituksissa, jotta eri kehon ryhmät ovat stressaantuneita. Jonkin ajan kuluttua voit muuttaa tapaa, jolla se tehdään – sekin olisi täysin riittävä. Tämä toimii kaikissa urheilulajeissa: Voit muuttaa uintityyliäsi välillä. Lisäksi tunnetaan erilaisia ​​passiivisia lihaksia rasittavia asentoja eikä vain Planking  tehdä. Voit jopa stressata itseäsi eri tavalla hyppynaru. Joten riippumatta siitä, millaisesta liikunnasta pidät, voit löytää keinon muutokseen!

Kuinka monta muunnelmaa suosikkiharjoituksessasi on??

Intervalliharjoittelu - ideoita intervalliharjoitteluun

Tee pidempi harjoitussuunnitelma

Kuorman pitäisi kasvaa tasaisesti ajan myötä. HIIT -harjoittelun tapauksessa suosittelemme, että aloitat harjoituksella hyvin lyhyellä ajalla ja lisäät sitten hitaasti aikavälejä. Jos käytät laitteita, käsipainoja tai muita vastaavia keinoja, suosittelemme seuraavaa: Jokaisen seuraavan kerran sinun on vaikeutettava jotakin parametreista. Sinun pitäisi joko lisätä kuormaa tai enemmän aikaa. Mutta ei molempia samanaikaisesti, ellet harjoittele ammattitaitoisen kouluttajan valvonnassa!

Voit myös tehdä HIIT -koulutusta muiden ihmisten kanssa

Intervalliharjoittelu - HIIT -harjoitus

Löydä oikea aika!

Useimmille varhainen aamutreeni olisi sopivin. Pelkästään fyysisesti ja ennen kaikkea hormonaalisesti pystyt saavuttamaan suuria tuloksia tässä vaiheessa. Meillä kaikilla on kuitenkin erilaisia ​​biorytmejä jokapäiväisessä elämässä. Joka tapauksessa sinun on valittava aika, jolloin olet erityisen tärkeä. Joten voit kerätä tarvittavaa voimaa ja keskittymistä parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Näin voit myös vähentää harjoitusten määrää viikossa.

Kuorman ja vauhdin pitäisi kasvaa hitaasti

Intervallikoulutus HIIT elää terveenä

Hyvä ravitsemus ja nesteytys

Terveellinen ruokavalio on todellinen tapa olla hyvässä fyysisessä kunnossa. Urheilun pitäisi täydentää sitä. Jos näet sen eräänlaisena korvauksena epäterveellisten tuotteiden kulutuksesta, liikunnasta voi tulla jopa jonkinlainen riippuvuus. Sillä, mitä syöt ennen ja jälkeen treenin, on myös merkitystä. Tarvitset paljon energiaa, mutta myös vapaan vatsan. Pian syömisen jälkeen syö jotain terveellistä – salaattia lihan kanssa tai kasvissyöjä, joka sisältää proteiinia! Hyvä hydraus on myös kriittinen hyvän muodon saavuttamiseksi.

Sinun on yhdistettävä HIIT -harjoittelu oikeaan ravitsemukseen 

Intervalliharjoittelu - HIIT -urheilu tuottaa ideoita

Yhdistelmä muiden liikkeiden kanssa jokapäiväisessä elämässä

HIIT -koulutus kerran tai kahdesti viikossa riittäisi – sanoimme sen alussa. Tämä pätee kuitenkin vain, jos liikut riittävästi jokapäiväisessä elämässä tai venyttelet vartaloasi. Yritä aina kävellä enemmän joka tilanteessa, kiipeä portaita useammin hissin sijaan. Ehkä haluat yhdistää HIIT -harjoituksen uimiseen ja joogaan? Älä myöskään aliarvioi kävelylenkkejä.

Viime kädessä hyvän kehon saavuttaminen riippuu kehon yleisestä tasapainosta! Tämä alkaa oikealla asenteella elämään kaikissa sen eri kohdissa. HIIT -koulutus olisi yksinkertaisesti ihanteellinen lisä!

Liikkuminen jokapäiväisessä elämässä on perusta. HIIT -koulutus – lisäosa!

Vinkkejä miesten intervallikoulutukseen

Koulutuksen tulee olla hauskaa 

Intervalliharjoittelu - kiinteä hyppyharjoittelu

Löydät paljon tietoa harjoituksista kotona 

Intervalliharjoittelu - loistava HIIT -treenisuunnitelma

Monet huippu -urheilijat luottavat HIIT -harjoituksiin

Juoksulenkki - HIIT -intervalliharjoittelu

Urheilun pitäisi olla terve asenne eikä siitä tulisi tulla riippuvuutta!

Urheilu - HIIT -harjoitusväliharjoittelu