Rakenna ja elä – muuta elämänlaatua huomattavasti!

Terve rakentaminen ja asuminen muuttaa elämänlaatua heti ja huomattavasti

Mitä tarkalleen tarkoittaa rakentaa ja elää terveellisesti? Ennen kaikkea tällä on jotain tekemistä meidän ja luonnon välisen kynnyksen ylittämisen kanssa. Koska ei ole terveellistä elämää ilman läheistä yhteyttä luontoon. Luonnollinen rakentaminen ja asuminen lähellä luontoa eivät kuitenkaan tarkoita teollisen kehityksen pysäyttämistä. Kyse on siitä, että jokainen tekee työtä luonnon hyväksi ja tekee sen mahdolliseksi kaikissa olosuhteissa, myös kaupunkiympäristössä.

Rakenna ja elä – varaa korkea elämänlaatu

rakentaa ja elää vinkkejä parantaa elämänlaatua

Rakentaminen ja asuminen – vinkkejä yhteyden pitämiseen luontoon

rakentaa ja elää energiatehokkuusvinkkejä

Säästä energiaa aurinkojärjestelmillä

elävät ideat säästävät energiaa vinkkejä aurinkokunnat

Säästää energiaa

Olennainen saavutus teollisessa kehityksessä tässä suhteessa on mahdollisuus säästää energiaa ilman, että elämänlaatu kärsisi tästä ja samalla.

Aurinkokunnat, energiaa säästävät lamput, julkisivujen peittäminen kasveilla tai muilla luonnonmateriaaleilla, jotka samalla takaavat hyvän eristyksen ja puhdistavat ilmaamme, ovat vain muutamia esimerkkejä nykyaikaisesta ja tehokkaasta elämästä.

Vinkkejä energian säästämiseen kotona

rakentaa ja elää aurinkokuntien energiatehokkuutta

Valitse energiansäästölamput

rakentaa ja elää vinkkejä säästää energiaa

Kiipeilykasvit kaunistavat talon julkisivua ja auttavat myös säästämään energiaa

rakentaa ja elää talon julkisivun kiipeilykasveja

Tänään korostamme kahta muuta nykyaikaisen kaupunkielämän osa -aluetta. Käytämme näitä esimerkkinä osoittaaksemme, kuinka terve, luonnollinen elämä kaupungissa on todella mahdollista: Voit auttaa säilyttämään ympäristön ja parantamaan ihmisten terveyttä. Tämän artikkelin kaksi aihetta koskevat terveyttä Rakenna ja elä käsitellä omaa puutarhatuotantoa ja terveellisten tuotteiden käyttöä jokapäiväisessä elämässä.

Puutarhanhoito ja oma puutarhatuotanto

Moderni puutarhanhoito on olennainen osa modernia kaupunkirakentamista ja asumista. Lukuisten tieteellisten innovaatioiden tuloksena ja nykyaikaisten suunnittelutrendien ansiosta on mahdollista tuottaa omia vihanneksia ja muita tuotteita puutarhassa ja talossa jopa hyvin pienillä alueilla.

Luo pieni puutarha parvekkeelle

eläviä ideoita puutarha parveke suunnittelu vihannekset

Tietenkin olisi parasta, jos rakentaisimme oman talon sisäpihalle kaupunkialueelle. Voit kuitenkin luoda oman puutarhan myös moderniin taloon, terassille tai parvekkeelle. Se voi koostua kukkaruukuista, roikkuvat korit ovat toinen erittäin hyvä vaihtoehto. Nykyaikaisimmat ja innovatiivisimmat ovat niin sanotut pystysuorat puutarhat. Näin voit peittää tietyt seinäalueet vihreillä kasveilla. Näin varmistat ilmanpuhdistuksen ja pystyt samalla kasvattamaan tiettyjä tuotteita siellä.

Pystysuora puutarha luo aina kiehtovaa

eläviä ideoita pystysuorat puutarhakasvit lähellä luontoa

Esimerkiksi tomaatit, avokado, aloe vera, erilaiset paprikat, yrtit ovat mahdollisia. Koristeelliset palmut, kumi ja muut puut ja pensaat toimivat modernina koristeena ja tekevät elinympäristöstämme terveellisemmän.

Aloe veran kasvattaminen kotona

rakentaa ja elävät kasvit kasvattavat aloe veraa

Suunnittele pieni parveke luonnollisesti

eläviä ideoita parveke suunnitteluideoita kasvit terveellistä elämää

Tällainen lähestymistapa on hyvä myös lasten kehitykselle. Kasvat luonnon keskellä ja opit käsittelemään sitä oikein. Lisäksi he eivät ole enää niin alttiita allergioille ja muille tyypillisille kaupunkitaudeille.

Tuota vihanneksia omassa puutarhassa

elävät ideat oma puutarha kasvaa vihanneksia

Varmista, että parvekkeella on paljon vihreää

eläviä ideoita parveke suunnittelu kasvaa yrttejä

Pergola ja muut vastaavat laitteet puutarha -alueellesi

Tykkäämme kirjoittaa eri puutarhoista verkkosivuillamme. Olemme korostaneet kerta toisensa jälkeen, että ne tuovat meille paljon hauskaa ja laajentavat asuintilaa. Jotenkin ei kovin paljon kiinnitetty huomiota siihen, että pergola ja muut kattotyypit ovat melko ympäristöystävällisiä ja terveellisiä.

Pergola on erityisen käytännöllinen puutarha -alue

rakentaa ja elää puutarhaideoita pergola -kiipeilykasveja

Pergola penkillä ja koristetyynyillä

eläviä ideoita puutarhaideoita pergola heittää tyynyjä kukkia

Mutta sitten herää kysymys, miksi tällaiset järjestelmät on valmistettu puusta. Tämä materiaali rauhoittaa aistejamme ja vakauttaa siten kehoamme. Lisäksi puumateriaalit ovat loistava pohja rypäleiden ja muiden kiipeilykasvien levittämiseen. Pergolat ja vastaavat järjestelmät auttavat tunnelmaa “hengittämään” paremmin. Jos haluat käyttää enemmän aikaa ja vaivaa tämän tekemiseen, voit jopa tuottaa tietyn määrän rypäleitä tai jopa omaa viiniä …

Kaunista pergola kiipeilykasveilla

koti -ideoita puutarhasuunnittelu pergola kukat kiipeilykasveja

Kyllä, sinun on käytettävä paljon voimaa kasvien hoitoon. Toisaalta tämä on erittäin hyvä. Tämä antaa sinulle vähimmäismäärän liikuntaa, joka pitää sinut kunnossa joka päivä!

Kasveihin perustuvat puhdistusaineet

Kaikilla kuivapesuaineilla on ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Jos ylläpidät suurta tai pientä puutarhaa, voit jopa tuottaa osan niistä itse. Mutta sen ei myöskään tarvitse olla monimutkaista. Ruoanlaitossa käytettävät terveelliset tuotteet voivat auttaa sinua kotisiivouksessa.

Tästä on monia hyviä esimerkkejä. Pesusoodan voi korvata hankaavalla maidolla. Voit puhdistaa kylpyhuoneen etikalla. Terveysruokakaupoista löydät myös vahvempia puhdistusaineita, jotka joskus jopa ylittävät kemiallisten hoitotuotteiden tehokkuuden ja eivät siksi ole enää niin kalliita. Ennen kaikkea ne kannattavat parantamaan terveyttäsi.

Suositellaan terveellisempiä vaihtoehtoja kemiallisille puhdistusaineille

elävät ajatukset puhdas elämä terveet valitsevat luonnontuotteita