Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille: miten rikastat päivittäistä kauneusrutiiniasi

Jokainen nainen haluaa virheettömän, hehkuvan ihon ja kiiltävät, vahvat hiukset, eikö? Tämän kauneusidealin noudattamiseksi turvaudutaan usein kemikaaleja sisältäviin tuotteisiin, joilla voi olla myös sivuvaikutuksia. On kuitenkin olemassa luonnollisia kauneudenhoitotuotteita, joita mummomme ovat käyttäneet aiemmin. Risiiniöljy on yksi niistä, ja se on enemmän tai vähemmän unohdettu näinä päivinä. Siksi haluamme esitellä teille sen tärkeimmät hyödyt iholle ja hiuksille. Siitä tämän päivän postaus kertoo. Lue, miten voit hoitaa ihoa ja hiuksia risiiniöljyllä …

Risiiniöljy – ikivanha luonnon kauneustuote

7 risiiniöljyn hyötyä iholle ja hiuskasvien siemenille

Anna ihosi ja hiuksesi loistaa!

Risiiniöljy kauniin ihon ja hiusten käyttöön

Risiiniöljy on vaalean keltainen neste, joka on valmistettu risiininsiemenistä. Se on erittäin runsaasti antioksidantteja. Et ehkä tiennyt sitä, mutta se on luonnollinen kauneustuote, joka voi ratkaista suurimman osan ihon ja hiusten ongelmista. Kerromme sinulle risiiniöljyn eduista.

Tältä ruiskupuu näyttää

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille Risiini pavut

Luonnon kauneustuote

Risiiniöljyn edut kauniille iholle ja hiuksille

Risiiniöljy on ikivanha lääke hiusten ja ihon ongelmiin. Se on eliksiiri kauniille hiuksille ja sileälle iholle. Risiiniöljy sisältää E -vitamiinia, proteiineja ja omega 6- ja 9 -rasvahappoja, jotka ovat vastuussa kiiltävistä hiuksista ja kauniista ihosta. Se auttaa vähentämään hiustenlähtöä, ennenaikaista harmaantumista, taistelee kaikkia päänahan ongelmia ja nopeuttaa hiusten kasvua. Oli se pigmentti, akne tai ikääntyminen, risiiniöljy on ratkaisu tähän kaikkeen.

Risiini -siemenet sisältävät runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille

Lisäksi risiiniöljy tunnetaan myös antibakteerisista ominaisuuksistaan ​​ja erilaisista lääkinnällisistä eduistaan. Useimpien risiiniöljyn etujen uskotaan johtuvan sen suuresta tyydyttymättömien rasvahappojen pitoisuudesta. Kerromme lisää risiiniöljyn eri ominaisuuksista …

Eliksiiri kauniille hiuksille ja sileälle iholle

7 risiiniöljyn hyötyä iholle ja hiuksille

Tässä on 7 risiiniöljyn hyötyä iholle ja hiuksille

  1. Puhdistaa aknen

Useimpien kauneustuotteiden ongelma on se, että ne poistavat öljyn iholta. Joka kerta, kun iholta poistetaan öljyä, se kompensoi kosteuden puutteen tuottamalla enemmän öljyä, mikä johtaa rasvaiseen, tulehtuneeseen ihoon ja laukaisee aknen. Älä pelkää levittää öljyä ihollesi. Risiiniöljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot auttavat palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon. Levitä varovasti risiiniöljyä kasvoillesi ja hiero pyörivin liikkein. Voit jopa jättää sen yön yli ja pestä pois aamulla. Voit myös avata huokoset höyryllä ja auttaa ihoa imeytymään öljyyn paremmin.

Sano hyvästit tahroille

Risiiniöljy kauniin ihon ja hiusten edut risiiniöljyakne

  1. Antaa hiuksille kiiltoa ja voimaa

Risiiniöljy on paras öljy päänahan rikastamiseen. Se sisältää risinoolihappoa ja omega-6-rasvahappoja, joten se hieroo päänahkaan ja auttaa lisäämään verenkiertoa, mikä parantaa hiusten kasvua. Tämä öljy myös kosteuttaa ja luonnollisesti hoitaa hiuksiasi.

Käsittele päänahkaa ja hiusten juuria risiiniöljyllä

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille Risiiniöljyn edut risiiniöljyä sisältävällä hiusnaamarilla

Joten hiuksesi voivat myös loistaa

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille Edut risiiniöljystä

  1. Ehkäisee hiustenlähtöä

Voit levittää risiiniöljyä sekoitettuna sarviapilan siemenjauheeseen kerran viikossa ja käyttää sitä hiusnaamiona. Tämä estää hiustenlähtöä ja vahvistaa myös hiusten juuria.

DIY hiusnaamio hiustenlähtöä vastaan

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille hoitaa hiustenlähtöä

  1. Auttaa näärännäppyyn

Risiiniöljy tunnetaan tehokkaista antibakteerisista ominaisuuksistaan. Levitä tippa risiiniöljyä siipeen vähintään kaksi tai kolme kertaa päivässä tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

Näin voit hoitaa myös näärännäppyä

Risiiniöljyhoitoaine kauniille iholle ja hiuksille

  1. Hoitaa ryppyjä

Risiiniöljy voi kuitenkin olla loistava luonnollinen ryppyjen vastainen lääke. Se tunkeutuu ihoon ja stimuloi kollageenin tuotantoa, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Se nuorentaa ihoa tekemällä siitä pehmeämmän ja tasaisemman. Levitä pieni määrä risiiniöljyä ryppyiselle iholle ja anna vaikuttaa yön yli.

Heippa, ryppyjä!

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille Risiiniöljyn edut hoitavat ryppyjä

  1. Rauhoittaa kuivaa ihoa

Risiiniöljy auttaa lievittämään kuivaa ja pilkullista ihoa. Jos kärsit hilseilevistä jaloista etenkin talvella, tämä öljy voidaan levittää yhdessä murskattujen koipallojen kanssa, mikä luo syvän kuorinnan ja pehmentää jalkapohjan ihoa.

Ihmiset, joilla on hyvin kuiva iho tai hiukset, voivat käyttää risiiniöljyä kerran viikossa.

Risiiniöljy on hyödyllinen myös ihmisille, jotka kärsivät atooppisesta ihottumasta. Se on ihosairaus, joka kasvaa ilmastonmuutoksen ja lisääntyvän saastumisen vuoksi. Risiiniöljyn levittäminen koko vartalolle voi auttaa ravitsemaan ihoa.

Jos sinulla on kuiva iho, hiero öljy vaurioituneille alueille

Risiiniöljy kauniin ihon ja hiusten eduksi risiiniöljyn terveydelle

Risiiniöljy toimii luonnollisena aineena, joka säilyttää ihon kosteuden erityisesti talvikaudella ja suojaa ihoa ja hiuksia pölyltä ja kuumuudelta.

  1. Lievittää ummetusta

Risiiniöljy toimii myös laksatiivina. Tutkijat ovat havainneet, että tämän öljyn tärkein rasvahappo, risinoolihappo, sitoutuu reseptoreihin suolen seinämien lihassoluissa. Tämä saa nämä lihakset supistumaan ja helpottaa suolen liikkeitä ja lievittää ummetusta. Öljy toimii tehokkaasti ja nopeasti, kun sitä otetaan koko päivän. Ota 15 ml öljyä kerran päivässä. Koska sillä on erittäin voimakas maku, on suositeltavaa jäähdyttää sitä hieman ennen kulutusta maun peittämiseksi.

Ummetuksen korjaustoimenpiteet

Risiiniöljy kauniille iholle ja hiuksille Risiiniöljyn edut lievittävät ummetusta

Risiiniöljy auttaa erilaisiin ihosairauksiin, kuten atooppiseen ihottumaan

7 risiiniöljyn hyötyä iholle ja hiuksille