Tämä tekee kevätsiivouksesta todella onnistuneen!

Tämä tekee kevätsiivouksesta todella onnistuneen! siivoa talo

Vaikka kevätsiivous suoritetaan perinteisesti vuoden alussa, syitä ympäri vuoden on tarpeeksi, jotta oma asunto tai talo saadaan takaisin kuntoon. Tästä syystä haluamme näyttää sinulle täällä, kuinka voit ihanteellisesti suorittaa kevätpuhdistuksen aina, kun se on mahdollista!

Mitä kevätsiivous oikeastaan ​​on?

Kuten nimestä voi päätellä, kevätsiivous suoritetaan perinteisesti vuoden alussa. Tarkoitus on saada koti valmiiksi uutta vuotta varten. Kuvittele, että meneillään on suuri juhla, kuten häät, joten virkistäydy, mene kampaajalle ja katkaise vanhat vinkit. Sama teoria on kevätsiivouksen takana.

Tämä tekee kevätsiivouksesta todella onnistuneen! Keittiön keittolevyjen puhdistus

Kevätpuhdistus on aina suoritettava vuoden alussa?

Ei! Onko sinulla vain aikaa siivota asuntosi tai talosi tai et vain voi enää kestää kaaosta. Olipa siivouksen syy mikä tahansa, voit myös toteuttaa kevätsiivousperiaatteen täällä. Suosittelemme erityisesti Kaikinpuolin raivausta, jos muutat kotia. Muutto on paras vaihtoehto heittää pois kaikki tarpeeton ja puhdistaa huonekalut. Sen lisäksi, että voit pitää uuden kodin siistinä, se myös yksinkertaistaa muuttoa, koska sinulla on vähemmän kantolaukkuja.

Tämä tekee kevätsiivouksesta todella onnistuneen! puhtaat ikkunat

Parhaat vinkimme kevätpuhdistuksen ihanteelliseen toteuttamiseen?

Mutta miten voit parhaiten toteuttaa kevätpuhdistuksen? Tässä haluamme antaa sinulle parhaat vinkkimme, jotta kotisi loistaa nopeasti uudessa loistossaan!

Vanhasta uuteen!

Meidän ei aina tarvitse heittää pois vanhoja esineitä ja ostaa uusia, on niin paljon vaihtoehtoja “kierrätykseen” tai yksinkertaisesti puhdistamiseen. Varsinkin matot näyttävät todella uusilta perusteellisen puhdistuksen jälkeen. Täällä suosittelemme, että luotat ammattitaitoiseen yritykseen varmistaaksesi, että maton materiaali ei vahingoitu. Tällaisia ​​yrityksiä on kaikkialla Saksassa. Etsit sellaista huolellinen mattojen puhdistus Münchenissä? Haluatko piristää mattoasi uudelleen Kölnissä? Etsitkö täydellistä siivouspalvelua Ruhrin alueelta? Silloin löydät varmasti etsimäsi. Tämä ei ole vain yksinkertainen, mutta ennen kaikkea tehokas tapa antaa “vanhan” kappaleen loistaa uudessa loistossa.

Tämä tekee kevätsiivouksesta todella onnistuneen! puhdista matto

Kierrätys uuden kiillon aikaansaamiseksi!

Niin kutsuttu ”kierrätys” on myös vaihtoehto. Täällä vanhoja asioita, kuten huonekaluja tai esineitä, otetaan ja palautetaan muotoon luovilla säätöillä. Nämä voivat olla yksinkertaisia ​​säätöjä, kuten uusi maalikerros tai luovia ideoita. Löydät paljon kierrätysideoita eri blogeista tai Pinterestistä.

Jos olet epävarma, luota laatikkotekniikkaan

Kun olet selvittelemässä mitä haluat ja et halua heittää pois, siitä voi helposti tulla päänsärky. Joskus emme vain ole varmoja tai näemme sentimentaalisen arvon muutamissa kohteissa. Tässä tapauksessa suosittelemme laatikkotekniikkaa. Täällä laitat kaikki esineet, joista et ole varma, haluatko luovuttaa ne laatikkoon ja laittaa ne sivulle. Aina kun tarvitset jotain näistä esineistä, voit ottaa sen pois laatikosta etkä laittaa sitä takaisin siihen. Kuukauden kuluttua voit hävittää laatikon muiden tavaroiden kanssa tai antaa ne pois, koska et enää tarvitse niitä. Et ole käyttänyt mitään näistä asioista kuukauteen, joten et enää tarvitse niitä elämässäsi.

Anna meidän auttaa sinua

Kevään siivous on paljon työtä! Anna ystävien, sukulaisten tai tuttavien tukea. Jos työtä on paljon, suosittelemme palkkaamaan ammattitaitoisen yrityksen.

Tämä tekee kevätsiivouksesta todella onnistuneen! lattian puhdistus ja pyyhkiminen