Tammikuusta lähtien elää terveellistä elämää yhdeksän upean uudenvuodenlupauksen kanssa!

Haluatko elää terveenä uuden vuoden alusta? Tai terveellisemmin, jos teet sen jo jotenkin … Et ole ollenkaan yksin tämän projektin kanssa, mutta olet yksi harvoista, jos todella toteutat suunnitellun. Ei ole mahdotonta tai turhaa siirtyä terveellisempään elämäntapaan tammikuusta lähtien. Sinun tarvitsee vain muotoilla uudenvuodenlupauksesi realistisesti ja sopusoinnussa todellisten tarpeidesi kanssa. Se on terve asenne, nämä ovat terveitä pyrkimyksiä! Meillä on sinulle esimerkillisiä uudenvuodenlupauksia. Mielestämme nämä luetelmakohdat voivat olla hyviä esimerkkejä terveistä ja realistisista pyrkimyksistä.

Useat värit tekevät elämästä terveellisempää ja kauniimpaa!

terveellinen elämä onnellinen merellä

Elä terveellisesti enemmän värejä

Lisää värejä sisustuksessa, vaatteissa ja myös valikossasi! Tämä on yksinkertainen periaate, mutta se voi johtaa moniin positiivisiin tuloksiin. Sisätiloissa voit piristää tunnelmaa kuluttamatta paljon rahaa. Värilliset vaatteet muuttavat imagoasi ja ehkä lisäävät itseluottamustasi.

Tämä mukavuus motivoi sinua syömään terveellisemmin, ja tämä toimii erityisen hyvin terveellisten elintarvikkeiden, kuten eri väristen vihannesten ja hedelmien, kanssa.

Lisää viihdettä – myös hyvä vinkki uudelle vuodelle!

Elä terveinä yhdessä urheilun vuoksi

Uusia terveellisiä reseptejä

Terveellinen ruokavalio voi olla erittäin maukasta. Hieman lisää: voit elää terveellisesti pitkällä aikavälillä vain, jos syöt herkullisesti. On olemassa monia herkullisia reseptejä, jotka ovat osa hyvää ravintoa ja auttavat sinua laihduttamaan. Joten hyvä uudenvuodenlupaus olisi tehdä luettelo niistä.

Haluatko juhlallisempia hetkiä?

elää terveenä uutta vuotta paljon ilomielin

Yksinkertainen harjoitus joka päivä

Voimakas liikunta joka päivä on luultavasti epärealistista useimmille ihmisille. Ei vain motivaation puute, vaan myös stressaava arki, jossa on monia tehtäviä. Mutta on olemassa tiettyjä tehokkaita harjoituksia, jotka sinun on toistettava 10 tai 20 kertaa saadaksesi hyviä tuloksia. Merkitse se muistiin ja pidä siitä kiinni!

syö salaattia elää terveenä

Yksi iso salaatti päivässä

Salaatit sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Jos päätät syödä yhden aterian säännöllisesti, sinulla on vähemmän ruokahalua epäterveelliseen ruokaan. Suunnittele uudenvuoden syödä vähintään yksi salaatti päivässä. Luonnollisesti pitkällä aikavälillä tämä muuttaa suhtautumistasi terveelliseen ruokavalioon paremmaksi. Jopa harjoituksen aikana huomaat, että salaatti voi joskus antaa sinulle enemmän energiaa kuin suklaa.

Joka kausi kannattaa pysyä ulkona pidempään!elää terveenä hieno pari

Vietä enemmän aikaa raikkaassa ilmassa

Jotkut rakastavat liikuntaa ulkona. Toiset pitävät vain kävelystä. Joka tapauksessa, kun vietät enemmän aikaa poissa kotoa, sinusta tuntuu paljon positiivisemmalta ja täynnä energiaa. Joskus ostokset tai kahvitunnit ystävien kanssa kaupungissa voivat riittää. Puistot ja muut vihreät tilat tai luonnonkohteet ovat ihanteellisia ulkoiluun.

Pienellä liikunnalla on suuri vaikutus terveellisempään elämään!

terveitä elämäntapoja nostamalla painoja

5 minuuttia lisää liikuntaa

Jos haluat elää terveenä, sinun on harrastettava jonkinlaista urheilua. Tätä ei yksinkertaisesti enää tarvitse epäillä nyky -elämässämme, jossa ei ole liikettä. Jos harrastat jo urheilua tai harrastat jotain liikuntaa säännöllisesti, lisäämme jotain. Projektisi ei saa olla tältä osin liian kunnianhimoinen, koska silloin epäonnistumisriski on sinulle liian suuri. Mutta muutama ylimääräinen minuutti harjoittelua olisi varsin mahdollista, eikö??

Vuosi 2019 on terveellisemmän ruokalistan aika!

elämme terveellisesti tällä tavalla olemme terveempiä

Vähemmän sokeria ja palmuöljyä (ja ehkä muita rasvaa sisältäviä tuotteita)

Tänään voimme olla iloisia siitä, että markkinoilla on niin paljon reseptejä ja valmiita tuotteita ilman sokeria tai palmuöljyä. Hunajaa ja muita terveellisiä korvikkeita käytetään yhä useammin. Molemmat tuotteet ovat hyvin yleisiä ja uskomattoman haitallisia. Mutta nyt on olemassa monia makeisia ja suklaata, jotka ovat vapaita niistä. Yritä käyttää sitä useammin uudenvuoden aikana ja ota se kehollesi. Muita tuotteita, joita me nykyajan ihmiset syömme liian suuria, ovat maitotuotteet ja liha. Emme estä sinua nauttimasta niitä, koska monille se on mahdoton ja epäterveellinen ratkaisu! Mutta voit vähentää sitä – se olisi jotain mahdollista, mikä on ehdottomasti hyvä sinulle.

puhtaat hampaat terve elämä

Parempi suuhygienia

Mitä on elämä ilman kaunista hymyä? Se tekee jopa vaikeimmasta tilanteesta paljon helpompaa. Lisäksi hyvä suuhygienia parantaa koko ihmisen terveydentilaa. Pidä hyvää huolta hampaistasi ja tunnet positiiviset vaikutukset elämäsi kaikilla osa -alueilla.

Ole realistinen uudenvuodenlupauksissasi!

pysy realistisena elää terveenä

Tavoitteena kodikas koti

Jos haluat elää terveellisesti, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota siistiin kotiin. Sanotaan, että sisustuksemme ja kotimme järjestystaso heijastavat sisäistä tilaa. Se on totta ja luultavasti myös totta, että tunnelman siistiminen voi vaikuttaa suuresti sisäiseen tasapainoon. Lisää mukavuutta kotona ei välttämättä tarkoita, että joudut käyttämään paljon rahaa! Joskus yksinkertaiseen lisälaitteeseen sijoittaminen riittää muuttamaan tilan tunteen kokonaan. Tässä vaiheessa haluamme muistuttaa teitä ensimmäisestä ehdotuksesta uudenvuodenlupaukseksi: Tuo enemmän väriä rakkaisiisi!

Tämä on myös tärkein vinkkimme uudelle vuodelle 2019, joka toivottavasti tuo sinulle paljon rikastumista ja hyviä asioita!

Meditaatio ja aika itsellesi ovat myös erittäin tärkeitä!

terveitä eläviä kiviä joessa

Monille terveellisempi elämä tarkoittaa enemmän aikaa vaeltaa!

ihminen vuorella ja terve elämä

Urheilun roolia terveessä elämässä ei voi liioitella!

ideoita terveelliseen elämään ja paljon urheilua

harrastaa urheilua ja elää terveenä