Tee huoneen tuoksuja itse – luonnolliset tuoksuvahatabletit luovat aromaattisen tunnelman

Huoneiden tuoksut ovat näkymätön mutta erityisen tärkeä osa elinympäristöämme. Koska he pystyvät luomaan miellyttävän hyvän olon ja iloisen tunnelman muutamassa sekunnissa. Huoneesta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit valita tiettyjä tuoksuja ja hyötyä niiden optimaalisesta vaikutuksesta. Markkinoilta löytyy jo laaja valikoima huoneiden tuoksuja useimmissa muodoissa – hajottimet, tuoksukynttilät, tikut, lamput, pussit jne. Valitettavasti useimmat niistä ovat usein rikastettuja kemiallisilla lisäaineilla ja keinotekoisilla hajusteilla. tapauksissa jopa silmät ja Ärsyttää limakalvoa. Jos haluat ostaa jotain, sinun on kiinnitettävä huomiota parhaaseen luomulaatuun, joka sisältää 100 prosenttia luonnollisia eteerisiä öljyjä. Olisi vielä parempi, jos teet itse huoneesi tuoksun. Se on todella nopeaa ja helppoa. Tänään näytämme sinulle tarkalleen kuinka, käyttämällä esimerkkinä luonnollisia tuoksuvahatabletteja.

Tee haluamasi huoneen tuoksu itse tuoksuvahalla

pyöreät vahapussit tekevät huoneen tuoksuja itse kesäksi

Mitä ovat tuoksuvahattabletit tai vahapussit??

Tuoksuvahatabletteja kutsutaan edelleen vahapusseiksi. Termi tulee englannista ja tarkoittaa jotain pieniä tuoksuvia vahalohkoja. Nämä muistuttavat tuoksukynttilöitä, mutta ilman sydänlankaa. Tuotanto on yhtä samankaltainen ja voit todella antaa luovuutesi vapaan.

Pohjana käytetään joko soijavahaa tai mehiläisvahaa. Kaikki eteeriset öljyt lisätään ja kokonaisuus rikastetaan kuivatuilla kukilla, mausteilla tai yrteillä. Pienet huoneiden tuoksut parantavat mielialaa hajuhavaintojemme kautta, mutta myös miellyttävää rentoutumista käytetyn eteerisen öljyn mukaan.

Lisäksi tuoksuvahatabletit näyttävät erittäin huomaamattomilta ja tyylikkäiltä. Ne voidaan ripustaa mihin tahansa ja ne ovat häiritsemätön koriste-lisävaruste omassa kodissasi. Kun ne ripustetaan ikkunaan, ne haisevat vielä voimakkaammin, kun aurinko lämmittää niitä hieman. Mutta jopa vaatekaapissa tai kylpyhuoneessa suuret palaset leikkaavat hienon hahmon ja hehkuvat taivaallista aromiaan.

Koristele huoneesi tuoksut suosikkiraaka -aineillasi

tee huoneen tuoksu itse ilmanraikastaja laventeli appelsiinit

Muodosta ja aromista riippuen vahasta tehdyt DIY -huoneen tuoksut sopivat paitsi omaan käyttöön, myös pieniksi lahjoiksi tai alkuperäisiksi häälahjoiksi. Voit hioa nämä silkistä tai sametista valmistetuilla nauhoilla ja antaa ne hienossa pakkauksessa. Myös ystävänpäivänä voit tehdä huoneen tuoksun aromaattisena yllätyksenä ja muotoilla sen sydämen muotoiseksi. Kuivatut ruusun terälehdet ovat todellinen klassikko.

Voit tietysti valita myös suorakulmaisen tai muun silikonimuodon

tee huoneen tuoksu itse ruusun terälehtiä ruusuöljyä

Tee huoneen tuoksuja itse tuoksuvahalla: perusohjeet

tee huoneen tuoksu itse soijavahalla kuivattuja kukkia

Tätä varten tarvitaan:

 • luonnollinen soijavaha hiutaleissa
 • täysin luonnollinen eteerinen öljy
 • kuivattuja kukkia ja yrttejä
 • Silikoni sydänmuotti
 • Juutti, naru
 • kattila
 • tyhjä tölkki tai purkki
 • Sekoita tikkuja
 • Tina tai puulevy ja leivinpaperi
 • ohut ohut metallikynsi

Ole varovainen kuumennettaessa ja ottaessasi kiinni tölkistä

Ohjeita tuoksujen tekemiseen itse

Se on niin helppoa:

 • Täytä tyhjä tölkki melkein reunaan soijavahahiutaleilla. Laita kattilaan vähän vettä, aseta tölkki siihen ja anna vahan sulaa miedolla lämmöllä (vesihauteella).
 • Kun hiutaleet ovat sulanneet, lisää niitä ja anna niiden sulaa uudelleen, kunnes nestemäinen vaha saavuttaa melkein tölkin reunan.
 • Sammuta liesi. Ota tölkki ulos vesihauteesta ja aseta se alustalle. Lisää vahaan noin 20 tippaa valittua eteeristä öljyä ja sekoita uudelleen voimakkaasti. Tuoksun voimakkuudesta riippuen voit käyttää enemmän tai vähemmän tippaa. On tärkeää tietää, että tuoksuvaha tuoksuu hieman lempeämmälle, kun se on jälleen kovettunut.
 • Aseta samoin silikonimuotit alustalle ja täytä vahalla noin 1 cm korkeuteen. Aseta siihen kukkia ja yrttejä ja odota hetki, että vaha kovettuu hieman.

Pinsetit auttavat lisää tarkkuutta

ilmanraikastin huoneen tuoksu tehdä kukkia yrttejä itse

 • Täytä hiukan enemmän vahaa reunaan ja lisää kukat halutessasi. Odota nyt hetki ja poista hajustetut vahatabletit varovasti silikonivuoasta.
 • Kuumenna metallikynnen kärkeä hiukan sytyttimellä ja poraa reiät sydämen tuoksuvahatabletin yläalueelle.
 • Pujota johto tai juutti läpi ja olet valmis!

Luo omat tuoksusi tuoksuvahalla!

tee sydämenmuotoinen huoneen tuoksu itsellesi soijavahaa

Tuoksuvahatabletit näyttävät myös hyviltä neliön, pyöreän tai soikean muodon muodossa. Kokeile vain ja loi upeita huoneen tuoksuja. Mielialasta ja vuodenajasta riippuen voit käyttää myös erilaisia ​​tuoksuja. Esimerkiksi laventelilla on erittäin rauhoittava vaikutus ja se auttaa nukahtamaan helpommin. Minttu ja suitsukkeet tekevät sinusta valppaamman ja selkeämmän. Sitrushedelmät luovat huoneeseen raikkaan tunnelman ja patchouli -aromi tuo lisää elinvoimaa ja tuo mukanaan kevätkuumetta.

Hauskaa kopiointia ja paljon kokeilua!

Tuoksuvahalla on monia etuja sisäilmaan

tee huoneen tuoksu itse vahapussit

Laventeli voidaan yhdistää täydellisesti sitruunan kuoreen ja kehäkukkiin

DIY -sojavahapussit tekevät huoneen tuoksusta itse

Muutama ruusun terälehti lisää tuon tietyn asian

tee ruusun sitruunan huoneen tuoksu itse

Kuivatut sitrushedelmät näyttävät myös hyvältä tuoksuvassa vahassa

DIY -vahapussit tekevät huoneen tuoksuja itse

Luovalla mielikuvituksellasi ei yksinkertaisesti ole rajoja

DIY -vahapussit huoneen tuoksu tekevät omia palveluksiasi

Tee huoneen tuoksuja itse kuivilla kukilla

tee huoneen tuoksu itse ruusuja soijavahapussia

tee pieni vieras suosii huoneen tuoksua itse

tee kukkaistuoksu itse

Tee huoneesi tuoksusta vieraiden suosikkeja   tee pieniä ystävänpäivälahjoja huoneen tuoksu itse  Tee huoneen tuoksuja itse ilmanraikastusaineiksi  Tee huoneen tuoksu itse, tutustu juhlien suosikkeihin

Tee huoneen tuoksuja itse, tee lahjaideoita, tee palveluksia

tee huoneen tuoksuja itse mausteet kukat vieraiden suosikit

tee huoneen tuoksuja itse mausteet ilmanraikastimet

tee huoneen tuoksu itse soijavahan ilmanraikastin   Tee huoneen tuoksuja itse vahapussit ilmanraikastimet   tee kaunis vieras suosii huoneen tuoksua itse

tee ystävänpäivälahjoista huoneen tuoksu itse