Tee itse aurinkovoidetta – vinkkejä ja reseptejä herkälle iholle

Ihmisen ja hiusten suojaaminen epäsuotuisilta sääolosuhteilta on kaikkien tehtävä sekä kylmällä että kuumalla kaudella. UV -säteillä on vuodesta toiseen yhä aggressiivisempi vaikutus ihoomme. Siksi jokaisen tulisi suojella ihoa auringolta aikaisin ja vastuullisesti, ei vain kesälomalla.

Nykyään markkinoilla on monia ihonhoitotuotteita ja erilaisia ​​aurinkovoiteita, mutta aina on ihotyyppejä, jotka ovat yliherkkiä joillekin ainesosille. Erityisesti lasten herkkä iho tulee säästää voimakkailta auringon säteiltä sopivin keinoin.

Odotamme aurinkoa emmekä epäile mitään vaaraa

tee aurinkovoidetta itse 5

Tämän päivän artikkelissa haluamme kiinnittää huomionne luonnolliseen aurinkosuojaan, jota voidaan käyttää pitämään iho pois kuivumiselta ja auringonpolttamilta.

Sääntö numero 1 on tietysti välttää suoraa auringon säteilyä ja valita auringonottoajat aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä.

Toinen sääntö olisi soveltaa hyväksyttyjä tuotteita ennen ja jälkeen auringonoton ja joko testata kerma etukäteen tai tehdä aurinkovoidetta itse.

Lasten herkkä ja herkkä iho vaatii paljon enemmän hoitoa

Tee itse aurinkovoidetta 10

Mitä luulet voivasi käyttää terveellisen aurinkovoiteen tekemiseen itse? Vastaamme mielellämme tähän hyvään kysymykseen, mutta nyt on oikea aika kysyä itseltäsi, mitä ihosi tarvitsee eniten. Tätä varten olisi tarpeen tuntea ihotyyppi ja hoitaa ihoa tarpeiden mukaan. Onko ihosi kuiva, ärtynyt tai melko rasvainen? Kaikki iho voi tuntea olonsa hyväksi luonnollisilla öljyillä, mutta maalaisjärkesi päättää, kuinka paljon haluat stressata ihoa kuumina päivinä.

Arvokas kookosöljy antaa iholle paljon enemmän kuin vain suojaa auringolta

tee aurinkovoidetta itse 3

Tee itse aurinkovoidetta ja nauti kesästä iloisesti

Monet tunnetuista öljyistä sisältävät luonnollista UV -suojaa. On kuitenkin tärkeää, että käytät projektissasi vain puhtaita orgaanisia öljyjä, vaikka hinta joskus estää meitä ostamasta.

Mitä puhtaampi öljy, sitä parempi vaikutus ihoon tulee.

Sopivia öljyjä, joita voit käyttää luonnollisena aurinkosuojana, ovat suosittu kookosöljy, manteliöljy, vadelmasiemenöljy ja vehnänalkioöljy. Oliiviöljy ja avokadoöljy ovat myös testattuja ja suojaavia.

Porkkanaöljy tunnetaan perinteisistä ihonhoitotuotteista

tee aurinkovoidetta itse 4

Vadelmien siemenistä saadussa öljyssä on luonnollinen aurinkosuojakerroin

tee aurinkovoidetta itse

Jäljittele reseptejä tipoittain ja tarkasti

Tee itse aurinkovoidetta14

Tee-se-itse-resepti

Tämän terveellisen ihonhoidon ja tarvittavan aurinkosuojan lyhyen johdannon jälkeen tarjoamme kotireseptin aurinkovoiteen valmistamiseen. Se on helppo tehdä, jos sinulla on hyvä lähde luonnolliset öljyt.

Kasvot eivät saa saada suoraa auringonvaloa

Tee itse aurinkovoidetta 10

Käytä ruiskupulloa suojaamaan suurempia kehon alueita öljyltä

tee aurinkovoidetta itse9

Ainekset:

1/2 dl puhdasta kookosöljyä

10 tippaa mirhaa (voit lisätä useita tippaa korkeamman SPF: n saamiseksi)

5 tippaa öljyä porkkanansiemenistä

Luonnollisia suoja -aineita suositellaan erityisesti ongelmallisille ihotyypeille

Tee itse aurinkovoidetta16

Auringonpolttama tapahtuu, mutta ihonhoito ei saa lopettaa

Tee itse aurinkovoidetta14

Valmistautuminen:

Kaikki ainekset sekoitetaan huolellisesti yhteen (se toimii paremmin vesihauteessa!) Ja säilytetään tummassa lasissa ja levitetään iholle ennen auringonottoa.

Muut öljyt, joilla on korkea aurinkosuojakerroin ja joita voit käyttää huoletta, ovat seesamiöljy, hamppuöljy tai maapähkinäöljy.

Pidä vähemmän vaarallisia aikoja ottaa aurinkoa, suojaa ihoasi luonnollisilla keinoilla ja saavutat pian unelmani rusketuksen ilman solariumia!

Tee itse aurinkovoidetta 10

tee aurinkovoidetta itse 7

tee aurinkovoidetta itse 8