Tee vesitesti, jotta saat tietää kodin veden laadusta

Puhdasta vettä arvostetaan nykyään enemmän kuin koskaan. Me kaikki tiedämme, että kaikki eivät voi saada puhdasta vettä tänään … valitettavasti! Tässä yhteydessä haluamme asettaa juomaveden laadun tämän päivän artikkelin keskipisteeseen. Veden laatu on erityisen tärkeää sekä julkisille että yksityisille juomavesijärjestelmille. Vesilaitosten tarkastusvelvollisuudelle on annettu ohjeelliset enimmäisarvot. Vuokranantajien ja omistajien on itse varmistettava, että vesi on puhdasta. Mahdolliset kuormat on kuitenkin määritettävä! Siksi jokainen juomaveden testi on nykyään yhä suositumpi. Jos haluat tehdä myös vesitestin, sinun on tiedettävä muutama asia!

Vesitesti antaa sinulle tärkeitä tietoja kotona juomaveden laadusta!

vesitesti juoda vettä terve testi juomavesi

Itsetesti tai ammattimainen vesitesti?

Onneksi Saksan vesitoimittajat jakavat vain korkealaatuista vettä! Toinen kysymys on, miten vesi tulee kotona olevasta hanasta. Tästä syystä jokaiselle kotitaloudelle on hyvä tehdä vesitesti juomaveden laadun analysoimiseksi. Vettä ei pitäisi tutkia vain kemiallisesti ja fyysisesti vaan myös mikrobiologisella tasolla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vain kiinnittää huomiota raskasmetallien saastumiseen, vaan myös bakteerien muodostumiseen.

Laita korkea arvo vesitestille, jos sinulla on pieniä lapsia!

vesitesti tarkista veden laatu juoda terveellistä vettä

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla voit tarkistaa veden laadun kotona. Niin voit Vesitesti tee se myös itse kotona sen sijaan, että ottaisit yhteyttä laboratorioon tai hakeudut terveysosastoon. Jos kuitenkin haluat olla turvallisella puolella, mieluummin erikoislaboratorion arviointi ennen veden laadun riippumatonta tutkimista!

Voit myös tilata erilaisia ​​vesikokeita verkossa. Juomaveden laadun tutkiminen on nykyään niin helppoa! Näytteenottosarja mahdollistaa nopean ja luotettavan juomaveden analyysin. Saamasi steriilit astiat ja ohjeet näytteen ottamisesta tekevät siitä leikkiä. Tulokset lähetetään sitten sinulle.

Juo puhdasta vettä ja pysy terveenä!

tarkista juomaveden vesitesti

Mitä kannattaa ottaa huomioon veden laatua testattaessa??

Saksassa juomavesi on pääsääntöisesti korkealaatuista. Ei kuitenkaan voida sulkea pois sitä mahdollisuutta, että saastunut vesi pääsee kotitalouksiin tai saastuu sisäisissä juomavesiputkissa. Joten vanhentuneet, mutta myös huonosti suunnitellut tai harvoin käytetyt putkistot voivat olla tekijöitä, jotka huolestuttavat veden laadusta. Näin muodostuu biofilmiä tai bakteereita, jotka pahentavat juomavettä ja ovat myös terveydelle vaarallisia.

Epäpuhtauksien saastuttama vesi ei tietenkään ole terveellistä! Erityisesti vauvoilla ja pikkulapsilla on vaikeuksia sietää sitä, samoin kuin heikon immuniteetin omaavilla tai vanhuksilla. Muista siis testata, onko vedessä raskasmetalleja, jotka pääsevät vanhojen lyijyputkien tai uusien kupariputkien läpi, ja bakteereja, jotka usein laskeutuvat vesiputkeen. Erityistä huomiota on kiinnitettävä legionellaan!

Juomaveden huono haju ei ole hyvä merkki!

vesitesti epämiellyttävä haju testi veden laatu

Kenen pitäisi testata vesi??

Oikeastaan ​​kaikki, jotka uskovat terveellisiin elämäntapoihin! On kuitenkin tiettyjä tapauksia, joissa vesikokeita ei pidä jättää huomiotta.

Joten ei ole väliä asutko uudessa vai vanhassa rakennuksessa. Molemmissa tapauksissa voit käyttää vesitestiä. Veden laadun tulisi olla sinulle tärkeä myös, jos olet raskaana tai saat vauvan tai taaperon. Jos huomaat muutoksia veden värissä, sameudessa, hajussa tai maussa, tämä on riittävä syy harkita vesikokeita. Sinun tulisi myös tarkistaa veden laatu kotitaloudessa, jossa käytetään vesisuodattimia, koska tämä voi olla bakteeri -infektio! On myös suositeltavaa tehdä vesitesti, jos sinulla on kaivo!

Säilytä puhdas juomavesi!

tee vesitesti kotona ja tee ideoita itse

Putkiston vedessä on itse asiassa aina orgaanisia aineita. Mutta kun biokalvo pesee, se johtaa bakteerien muodostumiseen, mikä on haitallista terveydellesi. Veden saastumisella voi todellakin olla vaarallisia terveysvaikutuksia, joita on vaikea tunnistaa tai hoitaa kunnolla, joten älä epäröi tehdä vesitestiä. Ole tietoinen juomasi ja kaivoveden laadusta kotona.

Jos olet kiinnostunut juomavedestä, katso myös alla oleva video!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80