Tehosta aineenvaihduntaa viidessä helpossa vaiheessa!

Viimeistään kesällä muistamme, että mieluummin saisimme vartalon. Tämä on kuitenkin myös erittäin hyvä idea talveksi. Ei vain siksi, että näytämme paremmalta, vaan siksi, että hoikalla vartalolla (terveellä tavalla) on yleensä vähemmän ongelmia pitkällä aikavälillä. Tiukat ruokavaliot, joita monet ihmiset noudattavat alkukesästä, eivät kuitenkaan ole hyvä käytäntö. Ne ovat enemmän haitallisia kuin terveellisiä. Sen sijaan sinun pitäisi tehostaa aineenvaihduntaa. Pitkällä aikavälillä tämä tuo erittäin hyviä tuloksia ja ne voidaan säilyttää hyvin. Yksinkertaiset tavat auttavat. Tietysti tarvitset kurinalaisuutta. Alla on viisi yksinkertaista ja hienoa sääntöä tämän tekemiseksi.

Sinun pitäisi syödä kylläsi, jos haluat laihtua pysyvästi

loistavat tuotteet edistävät aineenvaihduntaa

Älä ole nälkäinen, jos haluat saada aineenvaihduntasi käyntiin

Yleisin virhe on nälkä. Varsinkin jos tätä strategiaa käytetään pitkän aikavälin ratkaisuna. Tämä aiheuttaa keholle stressiä ja kun seuraavan kerran syöt hieman enemmän, se tallentaa paljon suuremman määrän kuin ennen. Koska tämä on kehon suojaava reaktio toista mahdollista nälänhädää vastaan.

Loppujen lopuksi juuri joutumalla eroon riittävästä ruoasta saat jojo-vaikutuksen. Sen sijaan sinun on parempi jakaa ateriat järkevästi. Uusien tutkimusten mukaan ei pitäisi syödä mitään 4-5 tuntia ennen nukkumaanmenoa ja sitten välttää aamiaista tai syödä vähemmän aamulla. Mutta ole varovainen: tämä on vain lähtökohta ja jokainen keho on hieman erilainen. Joten sinun pitäisi vain kuunnella kehosi tarpeita ja syödä tarpeeksi tai niin usein, että syöt tarpeeksi. Mutta samalla ei koskaan mene ilman ruokaa.

Terveet rasvat edistävät aineenvaihduntaa

Monet terveet rasvat kiihdyttävät aineenvaihduntaa

Tarvitset rasvaa ruokaan!

Vaikka se kuulostaakin oudolta joillekin teistä, uusien tutkimusten mukaan tarvitsemme ruokalistamme tarpeeksi rasvaa laihtuaksemme pysyvästi. Rasvat on vain oltava hyvin valittuja, eli terveellisiä. Oliiviöljy tai erilaiset kalalajit ovat tästä erittäin hyviä esimerkkejä. Keho käsittelee sen sisältämiä rasvoja hitaammin, mutta ne kuluvat yleensä kokonaan. Esimerkiksi hiilihydraatit antavat meille nopeaa energiaa, mutta jos emme käytä niitä heti, ylimääräinen kerääntyy elimistöömme. Jos haluat tehostaa aineenvaihduntaa, syö kalan ja oliiviöljyn lisäksi useammin seuraavia tuotteita: avokado, korkealaatuinen liha, pähkinät, kaakao ja niin edelleen. Varoitus: Jos et ole vielä syönyt tarpeeksi näitä tuotteita, kehosi tarvitsee jonkin aikaa tottua niihin! Tänä aikana sinun tulee välttää sen yhdistämistä hiilihydraatteihin. Tämän ajan kuluttua voit aloittaa hitaasti uudelleen. Vastaavan periaatteen mukaan totut moniin muihin tuotteisiin.

Nukkuminen edistää hyvinvointia ja auttaa siten laihtumaan

tehostaa aineenvaihduntaa nukkumaan

Sinun pitäisi nukkua tarpeeksi

Ohut unessa? Laihdutus ei tietenkään tarkoita vain nukkumista, mutta tämä muotoilu kertoo paljon tärkeitä asioita. On välttämätöntä, että sinulla on hyvä lepo, jotta voit saada aineenvaihduntasi käyntiin. Tämä on ainoa tapa tuottaa riittävästi hormoneja, jotka ovat vastuussa kehomme eri prosesseista. Jos emme nuku tarpeeksi, kehossamme on suurempia määriä greliinihormonia, joka vastaa nälän tunteesta. Siksi syömme paljon enemmän jälkikäteen. Jos jostain syystä et saa tarpeeksi unta, voit käyttää erilaisia ​​lisäaineita hormonien tasapainottamiseksi.

Luonnossa stimuloidaan aineenvaihduntaa vielä paremmin

Hölkkä nainen tehostaa aineenvaihduntaa

Liikuntaa ja runsaasti vettä

Monien on epämiellyttävää kuulla tämä uudestaan ​​ja uudestaan, mutta ei ole parempaa tapaa saada aineenvaihdunta käyntiin kuin olla fyysisesti aktiivinen. On parasta harrastaa urheilua mahdollisimman aktiivisesti. Muista kuitenkin löytää jotain, josta pidät. Hölkkä ja kuntosalille meneminen ovat vain kaksi monista muista vaihtoehdoista. Nopea juokseminen, uinti, jooga tai mikä tahansa ryhmäurheilu – kaikki nämä voivat olla fyysisiä haasteita kehollesi ja auttaa sinua laihduttamaan pitkällä aikavälillä.

Voit hallita makuasi ja nauttia terveellisestä ruoasta paremmin

kiihdyttää aineenvaihduntaa salaatti idea

Hallitse ruokahalua

Jos haluat saada aineenvaihduntasi käyntiin, on parasta oppia hallitsemaan ruokahaluasi. Tässä on monia erilaisia ​​näkökohtia. Voit esimerkiksi kouluttaa itsesi nälkäiseksi tiettyinä vuorokaudenaikoina. Harjoittele syömään samaan aikaan uudestaan ​​ja uudestaan ​​1 ja 2 viikon kuluessa. Tästä lähtien kehosi pystyy jälleen sietämään enemmän ruokaa juuri tähän aikaan. Voit myös kouluttaa ruokahaluasi tiettyihin asioihin tai rikkoa tottumuksesi muihin asioihin. Voimme esimerkiksi tottua sokeriin ja muihin tuotteisiin. Se on eräänlainen riippuvuus. Jos et syö niitä vähään aikaan, et tunne tarvetta syödä niitä yhtä voimakkaasti.

Vain pysyvä muutos terveeseen elämään kiihdyttää aineenvaihduntaa

muuttaa ajattelua kiihdyttää aineenvaihduntaa

Lopuksi haluamme vielä kerran muistuttaa sinua siitä, että sinun tulee kuunnella kehosi signaaleja. Se, mikä on terveellistä yhdelle, voi olla haitallista toiselle. Käy dietologien ja lääkäreiden kanssa neuvojen saamiseksi. Kuinka löytää sinulle sopiva ruokavalio. Tällöin voit noudattaa näitä suhteellisen helposti, koska ne sisältävät varmasti monia tuotteita, joita nautit syömisestä. Ayurveda on ollut suosittu vaihtoehto viime vuosina. Mutta itse asiassa sinun pitäisi myös valita ravitsemusmenetelmä yksilöllisesti … Joka tapauksessa: Pysyvä laihtuminen on mahdollista vain tehostamalla aineenvaihduntaa, ja se tapahtuu yksinkertaisilla säännöillä, joista sinun pitäisi todella pitää kiinni. Kaikki muu on pitkällä aikavälillä enemmän huono ratkaisu hahmollesi!

Toinen hyvä visuaalinen yleiskatsaus terveellisistä rasvoista

terveelliset rasvat ja salaatit tehostavat aineenvaihduntaa

Terve elämä voi olla hauskaa

tehostaa aineenvaihduntaa on hauskaa elämässä

Alussa sinun on noudatettava yhdistettyjä ruokavalion sääntöjä

tuotteet yhdistävät aineenvaihduntaa

Ajan myötä voit yhdistää rasvat ja hiilihydraatit

voileipä terveellinen rasva tehostaa aineenvaihduntaa