Terapeuttinen ratsastustapa, tarkoitus ja historia

Milloin voimme puhua terapeuttisesta ratsastuksesta?? 

On niin monia tapoja parantaa mielemme ja ruumiimme. Mutta jokaiselle oma, hyvin erityinen strategia toimii parhaiten. Tästä syystä on tärkeää selvittää eri vaihtoehdot. Terapeuttinen ratsastus toimii erittäin hyvin erityisesti lasten kanssa. Se voi olla paras ratkaisu myös perheellesi. Mutta mikä on terapia ratsastuksessa? Väittämättä olevan tyhjentävä, haluamme esitellä teille tämän artikkelin aiheen.

Monissa tapauksissa terapeuttinen ratsastus ratkaisee monimutkaisia ​​ongelmia 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen toivo side vahva

Monet ihmiset palvovat hevosia

Hevoset ovat osa monien kansojen uskontoa, tapoja, uskomuksia ja uskomuksia. Luemme hevosista monissa saduissa. Tämä koskee länsimaista kulttuuriamme ja monia kulttuureja ympäri maailmaa. Tuskin on poikkeuksia. Tämän vuoksi on luonnollista, että hevosilla on erityinen merkitys meille kaikille.

Nämä ovat eläimiä, joihin luotamme automaattisesti, joskus enemmän kuin ihmisiin. Tästä syystä ratsastushoito on todennäköisesti menestyksekkäämpi kuin monet muut paranemismenetelmät. Kontakti hevosten kanssa vaikuttaa myönteisesti ihmisiin. Eikä se ole nykyajan tietoa. Se on ollut tiedossa monta vuosisataa. Nämä eläimet olivat ja ovat edelleen suosittuja ja haluavat olla ympärillämme.

Kehityshäiriöt voidaan korjata ratsastamalla 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen toivo side vahva

Hevoset ovat loistava ympäristö autistisille ihmisille 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta autismiin

Eron jälkeen voit löytää rauhan vain hevosten kanssa 

terapeuttinen ratsastus luottamuksen rakentaminen ystävyys

Kuitenkin terapeuttinen ratsastus on virallisesti ollut olemassa vasta 1950 -luvulta lähtien. Sitä harjoitettiin ensimmäisen kerran Yhdysvaltojen klinikoilla. Terapeuttinen ratsastus liittyy virallisesti tunnetun ratsastajan nimeen. Se on Liz Hartel. Hän oli ainoa nainen, joka voitti ratsastuskilpailun miesten kilpailua vastaan. Hän teki sen, vaikka hän kärsi lihassairaudesta. Sitä ennen hän oli parantanut hevoset, koska heillä oli hyvä kontakti hevosiin. Heidän suuri menestyksensä oli riittävä todiste tämän hoidon voimakkaista vaikutuksista. Hänen menestyksensä urheilussa ja elämässä ratsastushoitoa alettiin käyttää virallisesti. Nykyään sitä käytetään lasten ja aikuisten hoitoon kaikkialla maailmassa.

Lasten kontakti hevosten kanssa ei voi alkaa riittävän aikaisin

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ystävyys iloa

Rakennat moitteetonta luottamusta hevosiin 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta täydellisiin eläkeläisiin

ja myös erityinen rakkaus 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta täydellinen kesä -titteli

Pelkästään hevosten katsominen tekee sinusta rennomman ja iloisemman 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen toivoa

Terapeuttiseen prosessiin vaikuttavat tekijät

Se, missä määrin ja kuinka tarkasti terapeuttinen ratsastus vaikuttaa tiettyyn potilaaseen, riippuu monista eri tekijöistä. Menestys riippuu ensisijaisesti henkilön tämänhetkisestä emotionaalisesta tilasta, edelleen hänen yhteydestään hevoseen ja viime kädessä yhteydestä terapeuttiin itse, jonka pätevyys on tietysti myös perustavanlaatuinen. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että sinun on ajateltava sitä ajon jälkeen: missä määrin sinusta tuntuu, että ratsastus on sinulle jotain. Pidätkö hevosista? Tunnetko olosi mukavaksi tietyn terapeutin kanssa? Pidätkö myös valitsemastasi hevosesta? Koska näillä eläimillä on myös oma luonteensa. Sinun on ehkä yritettävä useita kertoja löytääksesi sinulle sopiva hevonen ja terapeutti. Yksi asia on varma: jos pelkäät tai et yksinkertaisesti pysty suhtautumaan eläimeen, ja tämä usean yrityksen jälkeen, sinun on ehkä löydettävä toinen reitti paranemiseen tai yritettävä myöhemmin uudelleen..

Pienet tytöt rakastavat hevosia 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta täydellinen kesäblondi

Mitä voit parantaa terapeuttisella ratsastuksella??

Terapeuttisella ratsastuksella voit parantaa sekä henkisiä että fyysisiä sairauksia. On havaittu, että suurimmat menestykset saavutetaan lasten hoidossa. Tämä voi johtua siitä, että he kommunikoivat suoraan ja intuitiivisesti hevosten kanssa. He luottavat eläimiin helpommin, ja heitä pelkää vähemmän kuin aikuiset. Ratsastus terapiana opettaa lapsia luottamaan ihmisiin ja eläimiin sekä kunnioittamaan muita. Tarvitset sitä, jos haluat ajaa menestyksekkäästi.

Hevoset ovat myös eläkeläisten liikuttava ilo 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta täydellisiin eläkeläisiin

Hevoset ja koulutus kulkevat käsi kädessä 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta täydellinen kesä reiterhof

Ratsastettaessa opit myös viestinnän perussäännöt, jotka koskevat sekä ihmisiä että eläimiä. Ratsastus tapahtuu luonnossa ja yksinään sillä on parantava vaikutus.

Ratsastushoito koostuu erilaisista oppimismoduuleista 

terapeuttinen ratsastusluottamuksen rakentaminen ystävyysoppitunteja

Hevonen on erittäin herkkä muiden tunteille. Kun olet varma ja rauhallinen, hevonen käyttäytyy sen mukaisesti. Jos olet hermostunut ja pelokas, se heijastuu eläimen mielialaan ja siitä tulee vaarallista ja vaarallista.

Kun ihmisen ja hevosen suhde on vakiintunut, se kestää ikuisesti 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta täydellinen kesäblondi

molemmin puolin 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää suhdetta

Sivulta näyttää siltä, ​​että istut passiivisesti hevosen päällä. Itse asiassa sinun on jännitettävä lihaksesi erittäin voimakkaasti koko ajan ja siten harjoittelet niitä, vaikka et todellakaan liikuta jalkojasi ja käsiäsi tai koko kehoasi. Juuri tästä syystä terapeuttinen ratsastus on niin tehokasta, kun sinulla on ongelmia lihasten ja jalkojen murtumien kanssa tai luiden ja nivelten rakenteen kanssa.

Mielenterveyshäiriöitä hoidetaan

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta oppiminen ymmärtämään

mutta myös fysiologian ja psyyken väliset monimutkaiset suhteet otetaan huomioon 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtäviä lapsia

Ennen hoidon aloittamista sinun tulee keskustella lääkärisi kanssa fyysisestä tai henkisestä tilasi. Koska tämä on olennaista terapeuttisen ratsastusstrategian kehittämisessä. Joskus pelkkä terapeuttinen ratsastus voi riittää parantamaan tilanne merkittävästi. Tämä on yleensä mahdollista, jos tauti on aikaisemmassa tilassa.

Erityiset hoito -ohjelmat on suunnattu sotaveteraaneille

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtäviä hevosia

ja pyritään estämään traumaattiset kokemukset 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosten masennusta

Lopulta taas onnellinen olo 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen menestystä

Ratsastustallit solmivat vankat ystävyyssuhteet 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen toivo side vahva

Edistyneissä ja vakavissa tapauksissa ratsastushoitoon olisi liitettävä lääketieteellinen hoito. Puhutaan rinnakkaistyöstä psykologin ja fysiologin kanssa. Älä unohda, että tässä, kuten minkä tahansa muun hoidon kanssa, hyvin henkilökohtainen asenteesi on erittäin tärkeä. Sinun on oltava itse vakuuttunut siitä, että voit voittaa taudin etkä pysähdy ennen kuin se todella tapahtuu.

terapeuttinen ratsastus luottamus ystävyyden tasapainon rakentaminen

Vaikeille nuorille joskus ainoa järkevä asia on ratsastus 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen toivo sitoa vaikeita teini -ikäisiä

Hevosen läheisyys on sanoinkuvaamaton 

terapeuttinen ratsastus rakentaa luottamusta ymmärtää hevosen toivoa