Terveellinen ravitsemus tammikuusta – näin se todella toimii!

Terveellinen ruokavalio – tämä on uudenvuodenlupaus monille ihmisille. Mutta yleensä epäonnistut uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja yrität uudestaan ​​ja uudestaan. Epärealistiset aikomukset ovat yksi pahimmista tavoista aloittaa uusi vuosi. Ei se, että syöminen hyvin on mahdoton ratkaisu! Se on vain suunniteltava ja käynnistettävä oikein. Olemme koonneet sinulle luettelon vinkkejä ja ideoita, jotka todella tekevät siitä totta.

Terveellinen syöminen alkaa valmistautumisesta

ruoan valmistus terveellinen syöminen

Syö terveellisesti tammikuusta – 7 vinkkiä, jotka todella toimivat

Tammikuun ruokavalio voi olla ja sen on oltava herkullista!

Joulun ja uudenvuodenaattona totumme maukkaisiin ja runsaisiin ruokiin. Se on hyvä asia, koska loppujen lopuksi annamme itsellemme paljon nautintoa ja iloa. On vain epärealistista ajatella, että voit sopeutua vähärasvaiseen ruokavalioon heti sen jälkeen.

Ennen kaikkea tämä ei todellakaan ole hyvä käsite terveellisestä ruokavaliosta. Jotta terveelliset elämäntavat pysyisivät mahdollisina pitkällä aikavälillä, terveellisen ruokavalion pitäisi olla nautittavaa. Seuraavassa artikkelissa Siellä on joitain neuvoja ruokalistan ja ostosten suunnittelusta niin, että voit syödä herkullista ja terveellistä ruokaa samanaikaisesti. Annamme sinulle myös muutamia vinkkejä siitä, miten voit siirtyä hitaasti ja vaivattomasti juhlallisesta erittäin terveelliseen ruokavalioon.

Kalassa on paljon kaloreita ja silti erittäin terveellistä!

kala muiden tuotteiden kanssa terveellinen ruoka

Et tarvitse nopeita tuloksia, vaan kestäviä tuloksia!

Sinun pitäisi todella olla kriittinen eri ruokavalioille, joita tarjotaan Internetissä. Ravitsemussuunnitelmat tehdään eri ihmisille ja olosuhteille, ja mikä toimii hyvin yhdelle, ei välttämättä ole toiselle parasta. Terveellinen ravitsemus on yhtä yksilöllistä kuin luonteemme ja asenteemme elämään! Voit tunnistaa hyvin valitun ravitsemussuunnitelman seuraavien kriteerien perusteella: Se vastaa makuamme ja mieltymyksiämme siltä osin kuin näet sen pysyvän mahdollisimman pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi on ihmisiä, jotka tarvitsevat vähemmän makeisia tai leipää syömällä herkullisia salaatteja. Joten he ottavat epäterveellisiä hiilihydraatteja paljon vähemmän. On monia herkullisia ja terveellisiä reseptiideoita, joiden avulla voit selvittää, mitkä elintarvikkeet ja ruokayhdistelmät sopivat sinulle parhaiten tässä suhteessa.

Terveellinen syöminen ravintolassa

syödä terveellisesti ravintolassa

Aikatauluta ateriat poissa kotoa

Kotivalikon ei pitäisi olla vain harkittu ja suunniteltu. Terveellinen ruokavalio toimii vain, jos syöt maukkaita ja terveellisiä aterioita ravintoloissa ja kodin ulkopuolella. Valitse ravintolaruoat makusi ja terveellisen ruokavaliosi perusteella. Olet turvallisin paikoissa, joissa kasvissyöjille on tarjolla terveellinen yhdistelmä terveellisiä täyteaineita (peruna, riisi ja niin edelleen) ja salaatteja ja vastaavasti lihaa ja kalaa. Annokset eivät saa olla liian pieniä tai suuria. Ensimmäisessä tapauksessa pysyt nälkäisenä ja syöt paljon makeisia, ja toisessa syöt liikaa!

Avokado terveelliseen ruokavalioon – aina hyvä vinkki

terveellistä ruokaa avokadovoide

Valmista ruoka etukäteen

Jokapäiväinen elämämme on stressaavaa, ja se menee täysillä tammikuulle. Tässä kuussa on yleensä paljon lykättyjä tehtäviä. Siksi et voi aina suunnitella ruokaa ja sen valmistusta millään hyvällä tavalla. Tästä syystä sinun tulee ehdottomasti yrittää valmistaa edellisen illan ateriat. Tämä helpottaa terveellistä ruokailua päivän aikana.

Kokeile erilaisia ​​salaatteja!

lentävä salaatti terveellistä ruokaa

Varaa ruokaa

Joskus on useita päiviä, jolloin et jatkuvasti pysty valmistamaan omaa ruokaa. Siinä tapauksessa voimme pelastaa itsemme elintarvikevarastoilla. Siksi, kun sinulla on hieman enemmän aikaa, sinun on valmisteltava ne. Erilaisia ​​juuri keitettyjä elintarvikkeita voidaan usein pakastaa hyvin ja sitten sulattaa sopivana ajankohtana ja syödä tuoreina.

Terveet rasvat – näistä ei saada painoa!

terveellinen ruoka kala ja mausteet

Hyvä ruoan laatu

Kiinnitä huomiota ruoan hyvään laatuun! Joskus korkealaatuiset elintarvikkeet ovat vain kalliimpia kuin toiset, mutta niille on ominaista hyvä laatu. Vertaillessasi huomaat, että luonnonmukaisesti tuotetut vihannekset tai lihatuotteet täyttävät sinut nopeammin. Tämä selittyy voimakkaan maun ja terveellisten ravintoaineiden runsaalla sisällöllä! Syöt luonnollisesti pienempiä annoksia ja samalla paljon herkullisempia. Jos olet liian tottunut epäterveellisiin tuotteisiin, saatat tarvita siirtymäajan ja se saa luonnolliset uusiutumisensa. Jos kuitenkin söisit terveellisiä aterioita epäterveellisten rinnalla, pidät luonnollisesti toisesta pitkällä aikavälillä!

Terveet valinnat ostoksilla mahdollistavat terveellisen syömisen

terveellinen syöminen terveellinen ostokset

Oikea asenne määriin ja kaloreihin

Ruoat ja kalorit ovat tietysti myös tärkeitä. Mutta kuten juuri totesimme, kaikki liittyy ruoan laatuun. Terve kalatyyppi sisältää yhtä paljon kaloreita kuin suklaa, mutta tietysti kehomme reagoi täysin eri tavalla näihin kahteen tuotteeseen. Yhdessä tapauksessa kalorit tulevat vähärasvaisen tuotteen terveistä rasvoista. Toisaalta meillä on nopeita hiilihydraatteja. Voit nauttia ensimmäisen kaloreista paljon suurempina määrinä ja puhtaammalla omantunnolla kuin jos se olisi suklaata. Varsinkin kun se on täynnä sokeria!

Kaloreiden määrä ja määrät eivät saa olla liian suuria tai liian pieniä! Sinulla pitäisi olla tarpeeksi voimaa jokapäiväiseen elämään ja tarvittaessa harjoitteluun. Muuten jälkimmäinen ei ole tehokas ja vahingoittaa kehoamme. Tietenkin terveellisen ruokavalion ei myöskään pitäisi olla liian raskas vatsaan. Koska se tekee meistä hitaita ja pilaa hyvinvointimme jokapäiväisessä elämässä.

Aina pitäisi olla aikaa terveelliselle aterialle!

terveellinen ruoka maukas salaatti

Myyttejä terveellisestä ruokavaliosta

Tee uudenvuoden päätöslauselma kertoa myytti totuudesta terveellisestä ruokavaliosta. Tässä on joitain yleisiä väärinkäsityksiä terveellisestä ruokavaliosta!

Oikeilla ruokalajeilla terveelliseen syömiseen!

terveellistä ruokaa pannulta

Terveellinen ruokavalio ja liikunta

Ravintolisät eivät voi korvata terveellistä ruokavaliota. Kaikkien urheilijoiden on ymmärrettävä tämä. Terveellinen ruokavalio ja asenne elämään tulee olla ennen muita hyvän muodon mittareita.

Näin voit todella nauttia lihasta!

terveellinen ruoka loistava yhdistelmä

Terveellinen ruokavalio on kidutusta

Tietenkin terveelliseen ruokavalioon liittyy hyvä kurinalaisuus. Mutta tämän pitäisi kuulua siihen, mikä on mahdollista, eikä se saa johtaa pysyvään kärsimykseen. Mikä tahansa ravitsemussuunnitelma, joka kuulostaa liialliselta vaivalta, ei ehkä ole oikea sinulle. Etsi, kunnes löydät mukavan ja sopivan ruokavalion sinulle.

Meriruoka on yhtä maukasta ja terveellistä!

herkullista mereneläviä terveellistä ruokaa

Ruokavalio ei ole maukasta

Unohda myös tämä haitallinen myytti. Kuten ehdotamme tämän artikkelin ensimmäisessä luvussa ja muina määrinä verkkosivustollamme, terveellinen ruoka on ehdottomasti herkullista. Sinun tarvitsee vain suunnitella kaikki oikein. Tai pidätkö grillattua kalaa tai loistavaa salaattia herkullisen perunan tai riisin kanssa huonona? Nämä yhdistelmät ovat erittäin suosittuja terveellisissä ruokavalioissa!

Paistettuja perunoita ja salaattia yhdessä?

peruna salaatin kanssa terveellistä ruokaa

Ruoan valmistaminen vie paljon aikaa ja rahaa

Kuten juuri totesimme, kaikki on suunnittelua. Voit myös syödä terveellisesti perustuotteilla! Laadukkaampi ruoka saa sinut kylläisemmäksi, joten syöt ja ostat yleensä pienempiä määriä. Mitä tulee aikaan, kyllä, saatat tarvita alussa hieman enemmän, jotta keksit erilaisia ​​terveellisiä reseptejä! Kuitenkin, kun olet saanut ne valmiiksi ja kehität tiettyjä tapoja, kuten huolehdit tavaroiden välistä, saat koko jutun peräkkäin.

Terveellinen ruokavalio saa lapset nauramaan!

terveellinen ruokailu hieno tyttö

Pysy realistisena ja ota rauhallisesti!

Uudenvuodenlupauksen tai hyvän projektin kanssa realistiset odotukset ovat tärkeitä. Älä ole liian tiukka itsellesi. Jokainen muutos on stressaavaa kehollemme ja sielullemme ja se on täysin luonnollista. Kun sinulla on säännöt, olet matkalla parempaan syömiseen. Anna pienien pahenemisvaiheiden tai heikkojen hetkien lannistaa sinut ja siirry eteenpäin! Jos teet tämän ja uskot itseesi, saavutat aina suuria väliaikaisia ​​menestyksiä ja lopulta terveellinen ruokavalio on sinulle totta!

Vanhuudessa pysyt vilkkaana terveellisen ruokavalion ansiosta!

upea pari syö terveellisesti