Terveellinen syöminen: Se, mitä sinulla on ruokahalu, osoittaa, mitä kehostasi puuttuu

Suuri osa terveellisestä ruokavaliosta koostuu kehomme signaalien kuuntelemisesta. Meillä kaikilla on ollut tämä tapaus ennen – olimme erittäin nälkäisiä jotain hankalaa tai hapanta. Tai meidän piti vain syödä lihapala tai jotain runsasta. Kaikki järkevät väitteet eivät ehdottomasti tehneet mitään sitä vastaan. No sitten? Mitä teet tällaisessa tapauksessa? Se, annatko kehosi toiveen vai ei, on pitkälti sinun tehtäväsi, mutta olisi ehdottomasti hyödyllistä ymmärtää, miksi nämä halut syntyvät. Koska useimmiten se tarkoittaa, että jotain puuttuu kehostasi. Selvitä, mikä se voisi olla tarkasti, riippuen siitä, mihin ruokahalu on!

Suklaa tuo magnesiumia: tärkeä osa terveellistä ruokavaliota

terveellistä ruokaa suklaa -idealla

Terveellinen syöminen suklaan sijaan

Suklaa ei todellakaan ole aina epäterveellistä. Varsinkin jos nautit vähärasvaisesta vaihtoehdosta kohtalaisesti, voit nauttia monista terveyshyötyistä. Mutta sinänsä suklaan himoa kutsutaan magnesiumin puutteeksi. Tämä ainesosa on erittäin tärkeä asianmukaisen toiminnan ja erityisesti lihasten ja kehon rentoutumisen kannalta.

Se on mineraali, jonka puute voi johtaa myös vakavaan masennukseen ja muihin patologisiin tiloihin. Hän pidättäytyy kaakaosta, ja siksi haluamme myös suklaata. Itse asiassa parempi vaihtoehto olisi syödä enemmän siemeniä ja pähkinöitä. Tämä ainesosa löytyy myös monista hedelmistä ja vihanneksista. Jos kuitenkin haluat syödä suklaata, sinun pitäisi valita sellainen, joka sisältää vähintään 70% kaakaota.

Mahtavaa karkkia Tarvitset terveellistä ruokavaliota, jotta et kokisi sen tarvetta

suessigkeuten terveellinen ruoka - loistava idea

Sokerituotteiden himo

Yksi tapa himoa sokerituotteita olisi, että olet jo kehittänyt riippuvuuden niistä. Koska tämä ainesosa aiheuttaa riippuvuutta. Mitä enemmän sokeria syömme, sitä enemmän tarvitsemme tämän tyyppisiä tuotteita. Jos kuitenkin syöt harvoin sokerituotteita, mutta tuntuu yhtäkkiä siltä, ​​saatat tarvita terveellistä ruokavaliota, koska kehossasi ei ole monia erilaisia ​​ainesosia. Se olisi todennäköisesti kromia, hiiltä, ​​fosforia, sulfaattia ja tryptofaania. Voit korvata nämä ainesosat ei sokerin tuotannolla, vaan terveellisillä elintarvikkeilla, kuten parsakaalilla, kukkakaalilla, lehtikaalilla, kaalilla, pinaatilla, viinirypäleillä, karpaloilla, juustolla, kanalla, naudanlihalla, karitsalla, maksalla, kalalla, munilla, maitotuotteilla, papuilla, kokonaisilla jyvät ja rusinat.

Leivän nälkä tarkoittaa terveellisen ruoan puutetta

kala ja muut tuotteet - terveellinen ruoka

Leipää ja pastaa

Terveellinen ruokavalio sisältää myös typpeä. Juuri tämän puute voi saada sinut kaipaamaan taikinatuotteita. Joten haluat syödä pastaa, pizzaa ja vastaavaa koko ajan. Tässäkin tapauksessa voit hyvittää tietyillä elintarvikkeilla. Yritä syödä suurempia määriä lehtikaalia, pähkinöitä, siemeniä, lihaa ja kalaa. Se on herkullista, ja nämä terveelliset ruoat antavat sinulle tarvitsemasi typen.

Rasvaiset ruoat ovat osa terveellistä ruokavaliota

rasvat, mutta terveellinen ruoka terveellinen syöminen

Kaipaus rasvaisiin ruokiin

Rasvan ja rasvaisen ruoan himo tarkoittaa yleensä kalsiumin puutetta. Näiden huomioiminen on terveytesi kannalta välttämätöntä. Paras vaihtoehto on ottaa pienempi määrä rasvaisia ​​tuotteita ja yhdistää ne muihin terveellisiin, vähäkalorisiin tämän ainesosan lähteisiin. Se olisi parsakaali, parsa, lehtikaali, pavut, juusto, seesami, viikunat ja luumut.

Haluatko jotain suolaista? Tarvitset kloridia ja silikonia terveellisempään ruokavalioon

suolaista ruokaa ja terveellistä ruokavaliota

Suolaiset tuotteet

Terveellinen ruokavalio ei saa sisältää liikaa suolaisia ​​tuotteita. Mitä tämä tarkoittaa, kun olemme nälkäisiä näille? Yleensä sanotaan, että meillä on kloridin ja silikonin puute. Kala, tomaatit, lehtivihannekset, pähkinät ja siemenet ovat erittäin hyviä sen lähteitä. Pohjimmiltaan tunnet suolan tarpeen, kun keho on kuivunut. Joten veden juominen auttaa myös sitä vastaan.

Kahvi tai tee? Ne ovat myös tärkeitä terveellisen ruokavalion kannalta!

idea musta tee ja kahvi

Kahvi tai musta tee

Jos kuolet juoda paljon kahvia, kehossasi on todennäköisesti puutetta fosforista, sulfaatista, natriumkloridista ja raudasta. Voit saada nämä ainesosat terveellisellä ruokavaliolla. Syö enemmän kanaa, naudanlihaa, kalaa, munia, maitotuotteita, papuja, täysjyvätuotteita, munankeltuaisia, paprikaa, valkosipulia, sipulia, parsakaalia, lehtikaalia, kirsikoita, salaattia, omenaviinietikkaa ja merisuolaa.

Herkullisten makeiden tuotteiden, joissa on oikeat ainesosat, tulisi olla osa terveellistä ruokavaliota

herkullisia makeisia terveelliseen ateriaan

Tutustu kehoosi paremmin

Terveellinen ruokavalio ei voi perustua syylliseen omatuntoon. Mitä enemmän kiellät tiettyjä tuotteita, sitä enemmän haluat niitä. Pikemminkin sinun pitäisi ymmärtää, miksi sinusta tuntuu jotain, ja yrittää korvata puuttuvat ainesosat tarvittaessa. Tälle on varmasti monia hyviä vaihtoehtoja! Mitä epäterveellisiä tuotteita yleensä kaipaat??

 Suklaa magnesiumille? On myös parempia terveellisiä ruokavaihtoehtojatummaa suklaata terveellistä ruokaa

Myös suolaisille ja rasvaisille tuotteille! On olemassa parempia vaihtoehtoja terveelliselle syömiselle

rasvaisia ​​ruokia terveelliseen ruokavalioon

Tiedä, mitä terveellisiä ruokia kaipaat, kun haluat syödä pastaa?

herkullinen pastaidea - terveellinen ruoka

Ei paras idea terveelliseen ruokayhdistelmään …

suolaisia ​​ideoita terveellinen ruoka terveellinen syöminen

Pidätkö teestä? Ehkä tarvitset enemmän rautaa terveellisempään ruokavalioon?

musta tee terveellinen ruoka hyvä maku