Top 8 lääkekasveja ja kasveja, jotka voivat taistella astmaa vastaan

 Lääkekasvit ja kasvit, jotka tukevat terveyttämme

Astma on toinen sairaus, johon ei vielä tunneta tietä toipua. Sairaita ihmisiä hoidetaan monimutkaisilla keinoilla ja tautia tutkitaan uudestaan ​​ja uudestaan, eikä kukaan tiedä vielä milloin ja miten se voi puhjeta uudelleen. Kuinka voit suojella itseäsi tällaiselta vaaralta ja onko olemassa astmaa ehkäiseviä aineita? Teimme pienen tutkimuksen ja huomasimme, että on olemassa jopa luonnollisia tapoja, jotka vahvistavat puolustuskykyämme ja tekevät kehostamme entistä joustavamman. Olemme tiivistäneet seuraavan tuloksen sinulle pähkinänkuoressa ja esitämme 8 parasta yrttiä, joita potilaat käyttävät astmakohtauksissa ja jotka osoittavat positiivisia tuloksia.

Lääkekasvit ja parannuskäytännöt lääkekasvit elävät terveitä sitruunaruohon lakritsia

valkosipuli

Valkosipulin terveysominaisuudet ovat olleet tiedossa lääketieteessä ja myös parantamiskäytännössä kautta aikojen. Sen tulehdusta estävät ominaisuudet auttavat löysäämään hengitysteiden kovaa limaa. Lisäksi valkosipuli on luonnollinen antibiootti, joka taistelee viruksia ja infektioita vastaan, jotka voivat laukaista astman kohtauksia kehossa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valkosipuli vahvistaa immuunijärjestelmäämme.

Valkosipuli taistelee astmaa aiheuttavia infektioita vastaan

lääkekasvit elävät terveellistä valkosipulia

inkivääri

Toinen yrtti, joka auttaa astmaa, on inkivääri. Juuri on myös tulehdusta estävä ja auttaa puhdistamaan hengitysteitä. Astmakohtauksen aikana rintakehän lihakset kouristavat ja hengitystiet kapenevat. Inkivääri torjuu, rentouttaa ja suojaa.

Inkiväärillä hengitystiet puhdistuvat uudelleen (virukset) 

lääkekasvit elävät terveenä ginko bilobaGinko biloba

Tämän kasvin uute estää tulehduksen leviämistä ja helpottaa hengittämistä astmataudin sattuessa.

Ginkon avulla hengitys helpottuu jälleen 

lääkekasvit elävät terveenä ginko biloba2

Sitruunaruoho

Sitruunaruohoa käytetään laajalti vaihtoehtoisissa hoitomenetelmissä, erityisesti astman, yskän tai muiden hengityselinsairauksien hoitoon. Tällä on antibakteerisia, tulehdusta ehkäiseviä ja myös sienilääkkeitä, jotka voivat vähentää mahdollista tulehdusta ja pysäyttää infektion.

Sitruunaruoho estää infektioita ja suojaa tulehduksilta 

lääkekasvit elävät terveen sitruunaruohonlakritsi

Rakastettu lakritsi (orgaaninen) voi myös parantaa terveydentilaa. Lakritsin vaikutus on rauhoittava ja vapauttava, varsinkin kun sinulla on hengitysvaikeuksia.

Lakritsi rauhoittaa ja vahvistaa 

lääkekasvit elävät terveitä sitruunaruohon lakritsiaoregano

Tämä yrtti tuottaa uskomattomia tuloksia, kun sitä käytetään astman vaihtoehtoisessa hoidossa. Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa lisäksi oregano sisältää aineita, jotka luonnollisesti puhdistavat kaikki hengitysteet.

Oregano puhdistaa hengitysteiden liman 

lääkekasvit elävät terveitä sitruunaruohon lakritsia

lääkekasvit elävät terveenä sitruunaruoho oregano2Punainen jalava

Toinen yleinen yrtti, joka voi torjua astmaa, on punainen jalava. Punaisen jalan ottaminen löysää limaa, joka estää normaalin sisään- ja uloshengityksen. Tämän kasvin ansiosta rintakehä laajenee, mikä paitsi lievittää astmaa myös rauhoittaa ärsyttävää yskää tai muita keuhkosairauksia.

Punainen jalava laajentaa rintaa ja helpottaa hengittämistä 

lääkekasvit elävät terveenä ginko punainen jalava2

lääkekasvit elävät terveenä ginko punainen jalavakurkuma

Kurkuma on jo pitkään tunnettu terveysominaisuuksistaan. Se ehkäisee astmaa tai hengitysteiden allergisia reaktioita. Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta se torjuu onnistuneesti astman oireita.

Ihme kurkuma auttaa allergioita ja astmaa vastaan 

lääkekasvit elävät terveitä sitruunaruohon lakritsia