Vaalenna hiukset luonnollisesti – näillä 10 kotilääkkeellä voit tehdä sen erittäin helposti!

Varsinkin kun kesä on jo täällä, mutta myös yleensä, kaipaamme usein hiusvärimme virkistämistä. Lukemattomien hiusvärituotteiden ansiosta tämä ei ole enää visuaalinen ongelma. Valitettavasti useimmat tuotteet ovat täynnä kemiallisia aineita ja ne vahingoittavat usein hiuksiamme kuivattamalla ne ja tekemällä niistä hauraita. Mietit varmaan mitä voit tehdä asialle? Paljon terveellisempi vaihtoehto olisi yksinkertaisia ​​kotihoitoja, joita voit käyttää hiusten vaalentamiseen luonnollisesti.

Hiusten vaalentaminen luonnollisesti on helppoa ja terveellistä

Vaalenna hiukset luonnollisesti kamomillalla

Annamme sinulle kymmenen hienoa esimerkkiä tällaisista kotihoidoista, jotka virkistävät hiuksesi kauniisti ja antavat niille huomattavasti vaaleamman värin. Sinun on kuitenkin hyväksyttävä, että siihen ei liity kemiaa ja että vaikutus on siksi paljon heikompi ja hitaampi. Joten älä odota kauneuden ihmeitä ja ole kärsivällinen.

Toista sovellukset useita kertoja ja säännöllisin väliajoin, jotta tulokset ovat kestävämpiä.

# 1 kamomilla teetä

kamomilla tee vaalentaa hiuksia luonnollisesti

Valmista vahva kahvi joko seitsemällä teepussilla tai kourallisella kamomillakukkia. Anna jäähtyä ja siivilöi sitten. Huuhtele hiukset shampoolla pesun jälkeen ja anna niiden kuivua auringossa, jos mahdollista. Muutaman käyttökerran jälkeen loistat miellyttävällä, herkällä vaalealla värillä. Kamomilla on myös voimakas tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja ravitsee päänahkaa samanaikaisesti.

# 2 omenaviinietikkaa

Omenasiiderietikka luonnollisesti vaalentaville hiuksille

Etikka on hapan, mutta sillä on emäksinen vaikutus, ja tässä yhteydessä voit myös käyttää sitä hiusten valkaisuun tai vaalentamiseen. Tätä varten sekoita yhtä suuret määrät omenaviinietikkaa ja lämmin vesi ja jaa neste jo kostutetuille hiuksillesi. Anna vaikuttaa noin 30 minuuttia ja pese hiukset normaalisti.

# 3 sitruunaa

Vaalenna hiukset luonnollisesti sitruunalla

Voit käyttää juuri puristettua ja huolellisesti seulottua sitruunamehua samalla tavalla kuin omenaviinietikkaa. Ainoa ero on sekoitussuhteessa. On parasta lisätä noin 5 rkl sitruunamehua 500 ml: aan vettä. Lisäetu – eksoottisten hedelmien raikas tuoksu.

# 4 kulta

vaalentaa hiuksia luonnollisesti hunajalla

Terveellinen monipuolinen auttaa myös vaalentamaan hiuksiasi luonnollisesti. Sekoita noin 1/2 dl nestemäistä hunajaa kupilliseen omenaviinietikkaa ja 1 rkl kookosöljyä tai vaihtoehtoisesti hiustenhoitoaineeseesi ja levitä seos hiuksiin huolellisesti läpi sormillasi useita kertoja. Kääri hiukset sitten kalvolla ja liinalla ja jätä se yön yli, jos mahdollista. Pese sitten hiukset shampoolla ja hoitoaineella. Tee tämä toimenpide noin kerran viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

# 5 kanelia

vaalentaa hiuksia luonnollisesti kanelilla

Suosittu mauste ei ole vain tuoksuva ja terveellinen, vaan myös todellinen lahjakkuus kauneusalalla, varsinkin kun kyse on hiuksista. Erityisesti tummatukkaiset naiset voivat todella hyötyä tästä, koska kaneli loi vaalean punertavan sävyn säikeisiin. Sekoita noin 1 tl jauhettua kanelia hiustenhoitoaineeseesi ja hiero seos hiuksiin. Anna vaikuttaa 3-4 tuntia tai yön yli ja huuhtele huolellisesti.

# 6 ruokasoodaa

Vaalenna hiukset luonnollisesti soodalla

Ruokasooda on erittäin hyödyllinen paitsi silloin, kun haluat vaalentaa hiuksiasi luonnollisesti, myös silloin, kun sinulla on ei -toivottu keltainen tai punainen sävy. Tämä kotihoito toimii erityisen hyvin tummemmille hiuksille. Sekoita 2 tl leivinjauhetta 200 ml: aan haaleaa vettä ja levitä koko hiuksiin. Hiero huolellisesti ja anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti ja käytä sitten kosteuttavaa hiustenhoitotuotetta, koska ruokasooda on luonnollinen valkaisuaine, joka voi kuivata hiukan hiuksia.

# 7 oliiviöljyä

oliiviöljy ja hunaja luonnollisesti vaalentaville hiuksille

Hiusten valkaisu tai vaalentaminen oliiviöljyllä on erittäin hellävaraista, koska sillä on myös arvokas ravitseva vaikutus hiusten pintaan ja päänahkaan. Sekoita yhtä suuret määrät oliiviöljyä ja nestemäistä hunajaa ja levitä seos hiuksiin. On parasta istua auringossa ja pysyä siellä noin 30-40 minuuttia. Huuhtele ja pese hiukset shampoolla ja hoitoaineella tavalliseen tapaan.

# 8 raparperi

Vaalenna hiukset luonnollisesti raparperilla

Hanki raparperijuurejauhe apteekista ja sekoita se hieman sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa. Levitä sitten saatu sakka kauniisti hiuksillesi ja anna sen vaikuttaa noin 40 minuuttia. Huuhtele sitten huolellisesti. Muutaman käytön jälkeen huomaat mukavan eron.

# 9 henna

Vaalenna hiukset luonnollisesti hennalla

Ota hieman vaaleampi hennajauhe ja lisää 3 rkl sitä 1/2 kuppiin kuumaa vettä. Sekoita ja anna seistä yön yli, jotta väri kehittyy paremmin. Levitä hennaseos hiuksiin seuraavana päivänä ja anna vaikuttaa noin 2-3 tuntia. Pese pois shampoolla tavalliseen tapaan. Älä suorita tätä toimenpidettä useammin kuin 1-2 kertaa kuukaudessa.

# 10 suolaa

suola ja aurinko vaalentavat hiuksia luonnollisesti

Olet todennäköisesti huomannut monta kertaa, että hiuksesi ovat paljon vaaleammat jokaisen rantaloman jälkeen. Tämä johtuu suolan ja auringonvalon yhdistelmästä. Luo siis samanlaiset olosuhteet kotona ja vaalennat hiuksesi luonnollisesti. Tätä varten liuotetaan 1 rkl suolaa 1/2 kuppiin lämmintä vettä ja kaadetaan neste suihkepulloon. Suihkuta sitten hiuksiasi runsaasti, kunnes ne ovat täysin kastuneet. Istu auringossa 15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti sen jälkeen. Käytä jälkikäteen hyvää hiustenhoitoainetta, jotta suola ei vahingoita hiuksia.

Erityisiä hiustenhoitoöljyjä suositellaan aina auringonottoon

kirkastaa hiuksia luonnollisesti merellä

Varmista optimaalinen nesteytys hiuksillesi!

Vaalenna hiukset luonnollisesti kotihoidoilla

Ja yritä olla käyttämättä niitä liikaa!

Vaalenna hiukset luonnollisesti kanelilla