Vähähiilihydraattiset ruoat – reseptiideoita, joiden avulla et lihoa ja pysyt täynnä

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet terveellisiin aterioihisi

Hiilihydraattien kulutuksen rajoitukset voivat joskus viedä sinut epätoivon rajalle. Näyttää siltä, ​​että kaikki, mikä maistuu hyvältä, ei ole hyväksi omalle terveydelle ja suunnitellulle laihtumiselle. Tuntuuko sinusta samalta? Jos näin on, tämä artikkeli voi tuoda sinulle lisää toivoa. On monia herkullisia aterioita, joissa on vähän hiilihydraatteja. Tässä muutamia ideoita sinulle!

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet – terveellisiä ruokailuvinkkejä

elävä terveellinen vähähiilihydraattinen ruoka mieluummin kurkkujogurttia

Vähähiilihydraattiset ruoat – herkullisia reseptiideoita nälkäisille

Syö vähähiilihydraattista ruokaa keitettyjä munia terveenä

Omenat ja juusto

Näyttääkö tämä yhdistelmä sinulle oudolta? Mutta se maistuu todella hyvältä! Tästä voidaan valmistaa herkullisia aterioita, joissa on vähän hiilihydraatteja ja jotka antavat samalla paljon vitamiineja, ravintoaineita ja lopulta energiaa.

Avokado rapealla leivällä

Paistettu leipä tai muut rapeat herkut maistuvat hyvältä avokadopastan kanssa. Jopa tällaisessa ateriassa meillä on suhteellisen vähän hiilihydraatteja. On parasta valita täysjyvätuotteita.

Terveellisiä reseptiideoita, jotka myös maistuvat hyvältä

elää terveellistä avokadoleipää vähähiilihydraattista ruokaa

Jogurtti kurkkua

Tsatsiki on kreikkalainen ruokalaji, ja se on loistava tapa nauttia jogurtin ja kurkun yhdistelmästä. Mutta on myös muita herkullisia reseptejä samoilla tuotteilla. Voit myös lisätä kvarkkia. Tästä muodostuu eräänlainen kerma -salaatti, jossa voit sitten hallita tuotteiden valintaa sekä niiden rasva- ja kaloripitoisuutta. Se täyttää sinut, antaa sinulle paljon energiaa ja maistuu todella hyvältä. Tällainen ateria sopii erityisesti kesäksi.

Valmista tzatziki kesällä

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet Tsatsiki terveellinen ruoka

Kanan rintafileesalaatti

Salaatti saa sinut täyteläisemmäksi kuin monet ihmiset yleensä odottavat. Kaikki riippuu oikeista yhdistelmistä muiden tuotteiden kanssa. Vihreä salaatti ja kaikki muut lehtivihannekset tarjoavat sinulle monia kivennäisaineita ja vitamiineja, joten tunnet olosi kylläiseksi. Jos lisäät tähän kananrintafileetä, olet tehnyt herkullisen aterian, jossa on hyvin vähän hiilihydraatteja.

Raejuustoa hedelmillä

Raejuusto hedelmistä tekee erittäin maukkaan jälkiruoan. Tässä yhdistelmässä on hyvin vähän hiilihydraatteja ja sokeria.

Herkullinen ja helppo resepti idea

elää terveellinen terveellinen syöminen hedelmät raejuusto

Selleri maapähkinävoilla

Tämä yhdistelmä kuulostaa oudolta, jopa hämmentävältä. Mutta selleri maapähkinävoilla maistuu melko hyvältä, ja sinun pitäisi kokeilla sitä! Se antaa myös paljon energiaa ja sisältää vähän hiilihydraatteja.

Pidätkö selleristä? Ja maapähkinävoita? Yhdistä sitten nämä!

elää terveellisiä vinkkejä vähähiilihydraattinen selleri maapähkinävoi

Keitetyt munat

Herkullisen ja terveellisen aterian ilman hiilihydraatteja ei tarvitse olla kallista. Se voi olla vähän kuin keitetyt munat. Lisää vain suolaa tai muuta maustetta! Kaikki vihannekset sopivat hyvin sen kanssa.

Munat on helppo yhdistää monenlaisten vihannesten kanssa

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet munat keitetyt herkullisia reseptiideoita

pähkinöitä

Pähkinät voitaisiin periaatteessa sisällyttää kaikenlaisiin terveellisiin resepteihin ja erittäin hyvästä syystä. Vain kourallinen pähkinöitä voi auttaa sinua saamaan tuntikausia energiaa työsi tekemiseen. Ennen kaikkea ajattelukykyä edistetään, mutta voimme olla fyysisesti pidempiä. Ihailtavaa on, että pähkinät sisältävät vähän hiilihydraatteja.

Pähkinät ovat terveellisiä, maukkaita ja niissä on vähän hiilihydraatteja

Vähähiilihydraattiset ruoat Pähkinöiden syöminen on herkullista ilman painon nousua

Edamame

Edamame on japanilainen nimi papuille oksalla. Tämä tarkoittaa soijapapuja. Tätä käytetään erittäin eksoottisten ruokien valmistamiseen Kaukoidässä. Edamame on hyvä ruoka sisältämiensä ravintoaineiden suhteen. Näiden valmistamiseksi on monia erilaisia ​​tapoja, eikä sinun tarvitse paljon mausteita, jotta ruokalaji maistuu hyvältä. Hiilihydraattien osuus on todella pieni.

Kokeile edamame!

Vähähiilihydraattiset elintarvikkeet edamame valkosipuli resepti ideoita

Humus punaisella pippurilla

Pidätkö humuksesta? Et myöskään yleensä tarvitse paljon ollaksesi täynnä ja täynnä energiaa! Osta humusta ja syö se rapeilla pippuripalasilla.

Herkullinen ja vähähiilihydraattinen resepti-idea

elävä terve vähähiilihydraattinen nagrung humus paprika

Tomaatit tonnikalan kanssa

Tomaatit tonnikalan kanssa herkulliselle aterialle, joka voi olla vain terveellistä kaikille. Tämä ei sisällä juurikaan hiilihydraatteja.

Vähähiilihydraattisen reseptin idea kalan kanssa

elää terveellisiä reseptiideoita, joissa on vähän hiilihydraatteja

Toivomme, että tämän päivän vinkit vähähiilihydraattiseen ruokaan antavat sinulle mahdollisuuden vaivattomasti valmistaa herkullisen ja erittäin terveellisen aterian, joka antaa sinulle energiaa, mutta ei lihoa vain muutamassa minuutissa.