Vahvista keuhkoja: 7 tapaa parantaa keuhkojen kapasiteettia

Haluatko vahvistaa keuhkojasi ja parantaa siten myös keuhkojen kapasiteettia? Tämä on kuitenkin mahdollista. Sinun tulisi ottaa vain muutama vaihe, jotka paljastamme sinulle alla. Lue lisää siitä, miten hengitysharjoitukset, fyysinen aktiivisuus ja D -vitamiinin käyttö voivat vahvistaa hengityselimiäsi. Eikä siinä vielä kaikki. Vieritä alas saadaksesi hyödyllistä tietoa siitä …

Haluatko vahvistaa keuhkojasi??

Vahvista keuhkoja Paranna keuhkojen kapasiteettivinkkejä

Seuraavilla 7 vinkillä vahvistat keuhkojasi ja parannat keuhkojen kapasiteettia

Vahvista keuhkoja Keuhkojen kapasiteetti parantaa terveitä keuhkoja

Lopeta tupakoiminen

Tupakointi vahingoittaa keuhkoja ja aiheuttaa keuhkosyöpää sekä kaikkia hengityselinsairauksia. Se vaikuttaa myös keuhkojen kapasiteettiin. Olemme kaikki nähneet vertailuja terveiden keuhkojen ja tupakoitsijoiden keuhkojen välillä – NHS: n mukaan keuhkojen kapasiteetti parani vähintään 10% yhdeksän kuukauden kuluttua tupakoinnin lopettamisesta.

On aika lopettaa tupakointi

Vahvista keuhkoja Paranna keuhkojen kapasiteettia Lopeta tupakointi

Tee hengitysharjoituksia

Hengitä syvään. Ei, todella, se on niin yksinkertaista. On olemassa useita hengitysharjoituksia, joiden avulla voit pitää keuhkosi terveinä. Yksi näistä on seistä selkä kaareutuneena, hengittää sisään ja pitää hengitystäsi 10 sekuntia ennen uloshengitystä. Löydät lisää hengitysharjoituksia tässä.

Hengitä raitista ilmaa luonnon keskellä

Vahvista keuhkoja Paranna keuhkojen kapasiteettia

Harjoittele erilaisia ​​hengitysharjoituksia

Vahvistaa keuhkoja, parantaa keuhkojen kapasiteettia, hengitysharjoituksia

Ota riittävästi D -vitamiinia.

Aiemmin tänä vuonna julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että korkeampi D -vitamiinipitoisuus liittyi parempaan keuhkojen toimintaan. Kesällä useimmat ihmiset voivat saada riittävästi D -vitamiinia auringosta asuinpaikastaan ​​riippuen. Kun talvikuukaudet lähestyvät ja aurinko katoaa, kannattaa investoida D -vitamiinilisiin. D -vitamiinia löytyy myös elintarvikkeista, kuten rasvaisesta kalasta, munankeltuaisista ja punaisesta lihasta.

Ruoat, jotka sisältävät runsaasti D -vitamiinia.

Vahvista keuhkoja Keuhkojen kapasiteetti parantaa D -vitamiiniruokaa

Hemmottele sisäistä muusikkoasi

Jos olet yksi niistä monista ihmisistä, jotka nauttivat laulamisesta suihkussa, saatat olla onnekas, koska laulu voi näyttää lisäävän keuhkojen kapasiteettia.

Ihmiset, joilla on keuhkosairauksia, ovat raportoineet, että hengityksen hallitseminen laulun avulla auttaa hallitsemaan sairauksiaan. Tämä on kuitenkin alue, jota tutkitaan edelleen. Vuonna 2015 julkaistussa 20 indonesialaisopiskelijasta tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että kuorolaulajien keskimääräinen keuhkojen kapasiteetti oli korkeampi kuin ei-laulajien.

Laulaminen suihkussa on tieteellisesti todistettu terveelliseksi

Vahvista keuhkoja Paranna keuhkojen kapasiteettia Laula suihkussa

Aktivoidu

Yksi syy, miksi ihmiset haluavat lisätä keuhkojen kapasiteettia, on parantaa urheilusuoritustaan. Tämän saavuttamiseksi on hyödyllistä harjoittaa säännöllisesti. Kuten sinun olisi pitänyt oppia biologian tunnilla, keuhkosi tuovat happea kehoon ja poistavat hiilidioksidia. Kun harjoittelet, prosessi etenee nopeammin ja ajan myötä se tekee keuhkoistasi vahvempia ja tehokkaampia.

Pysyä kunnossa = Pysy terveenä!

Vahvista keuhkoja Paranna keuhkojen kapasiteettia

Yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat sinua tässä

Vahvista keuhkoja Paranna keuhkojen kapasiteettia Tee hengitysharjoituksia Tee joogaa

Korjaa asentoasi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että istumisen heikentyminen vähentää keuhkojen kapasiteettia, koska asento puristaa keuhkoja ja pienentää niitä. Joten nopea ratkaisu on istua suoraan parhaan mahdollisen keuhkojen kapasiteetin saavuttamiseksi. Hyvä asento voi auttaa myös selkäkipuun.

Kiinnitä huomiota asentoosi!

Vahvista keuhkoja. Paranna keuhkojen kapasiteettia

Paranna kotisi ilmanlaatua

Jos asut kaupungissa, ilman saastuminen on väistämätöntä. Jopa lyhytaikainen ilmansaaste voi vaikuttaa keuhkoihisi. Voit kuitenkin parantaa asuntosi ilmanlaatua. Ilman puhtaana pitäminen auttaa pyyhkimään pölyn säännöllisesti. Ilmaa puhdistavat huonekasvit myös virkistävät huoneen ilmaa. Muista avata ikkunat päivinä, jolloin ilmansaasteet ovat vähäiset.

Puhdas ja raikas ilma voi tehdä ihmeitä keuhkoillesi

käsi auki valkoinen muovinen pvc -ikkuna kotona