Vältä säteilyä, vältä elektrosmogia – olisiko se mahdollista nykyään?

Kehittyneessä teknisessä ja digitaalisessa maailmassa modernit langattomat laitteet, matkapuhelimet ja WLAN ovat & Co: sta on tullut pysyvä kalusto. Tässä suhteessa meidän on jopa vaikea kuvitella elämäämme ilman nykyaikaisia ​​laitteita, koska ne ovat siirtyneet elämäämme kaikilla alueilla 90 -luvun lopusta lähtien. Samaan aikaan stressi, kiireinen kiire ja psyykkinen stressi lisääntyvät jokapäiväisessä elämässä. Nykyaikaista ihmistä vaivaa päänsärky, unettomuus ja monet muut sairaudet. Hänen aivojensa suorituskyky ja keskittymiskyky heikkenevät. Lääketieteen asiantuntijat ja lääketieteen tutkijat etsivät epätoivoisesti syitä, jotka johtivat siihen. He huomauttavat, että epäterveelliset elämäntapamme ja ympärillämme oleva sähkömagneettinen säteily ovat ehdottomasti syyllisiä. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa altistuvat sähkösmogin kielteisille vaikutuksille tietämättä sitä. Missä sitten on unelma häiriöttömästä elin- ja työympäristöstä? Onko säteilytön elämä edes mahdollista nykyhetkessämme? Nämä kysymykset liikuttavat meitä ja haluamme löytää vastaukset.

 Epäterveelliset elämäntavat ja sähkömagneettinen säteily vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen terveyteemme

tunnistaa sähkösmogin todellisen riskin

Pelkästään se, että meidät tavoitetaan kellon ympäri matkapuhelimen tai älypuhelimen kautta, aiheuttaa meille stressiä. Tämä aiheuttaa jo tietyn terveysriskin. Tästä syystä tämän päivän artikkelissa haluamme antaa sinulle käytännöllisiä ja erittäin hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä voisit tehdä terveytesi vuoksi jokapäiväisessä elämässä.

Olemme sitä mieltä, että sähkömagneettista saastumista voidaan välttää, poistaa tai ainakin vähentää. Tämä on ainoa tapa luoda terve ympäristö vähällä stressillä. Jotta voit tehdä jotain järkevää hyvinvointisi hyväksi ennen kuin on liian myöhäistä, sinun tarvitsee vain järjestää jokapäiväinen elämäsi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Noudata vinkkejämme ja elää terveellistä ja säteilytöntä elämää

vältä elektrosmogia vähentämällä stressiä

Käytä nykyaikaisia ​​laitteita oikein ja vähennä säteilyä

Sähkö- ja magneettisäteilyä syntyy aina missä tahansa sähkökoneissa tai -laitteissa. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että mikään paikka ei todellakaan ole säteilystä vapaa. Näkymätön vaara on kaikkialla ympärillämme – kotitaloudessa, työssä, tavaratalon toimistossa ja kadulla. Suosikki TV -laatikkomme, hiustenkuivaaja, keittiön keittolevyt, mutta myös magneettikenttäterapian laitteet lääketieteessä tuottavat sähkö- ja magneettikenttiä. Vaikka niiden altistuminen ja kenttävoimakkuus ovat suhteellisen pieniä, terveysriskiä ei voida sulkea pois. Asiantuntijat suosittelevat: Pysy mahdollisimman kaukana näistä laitteista, koska jokainen senttimetri on tärkeä tässä.

 Pysy kaukana kodin, työpaikan tai toimiston sähkölaitteista

Vältä sähköiskun vaaraa ja käytä matkapuhelinta vähemmän

Sitten tietysti on myös kysymys siitä, onko pitkäaikainen matkapuhelimen käyttö haitallista terveydellemme. Se on tieteellisesti todistettu, että matkapuhelin & Co. tuottaa korkeataajuisia sähkömagneettisia kenttiä. Tämä tarkoittaa, että matkapuhelinverkot, langattomat puhelimet, WLAN ja jopa vauvapuhelimet ovat kaikki terveydelle haitallisia säteilylähteitä. Ja tavoitteena on pitää säteilyaltistus mahdollisimman pienenä. Siksi on kiistelty vuosia siitä, milloin ja kuinka usein näitä laitteita tulisi käyttää. Neuvomme on: varoita etukäteen ja käytä matkapuhelimia ja Bluetoothia viisaasti. Säteilyn vähentämiseksi matkapuhelinta käytettäessä on suositeltavaa soittaa lyhyitä puheluita, käyttää kuulokkeita mahdollisimman usein ja jopa lopettaa viestintä, jos vastaanotto on heikko. Varmista, että säteilyaltistus pienenee etäisyyden kasvaessa laitteesta, joten on parempi pitää etäisyys!

Mene lomalle säteilyttömässä paikassa

Loma -aika on kaikkien saksalaisten suosituin aika vuodesta, siitä ei ole epäilystäkään. Seuraava vinkkimme koskee juuri lomaasi ja matkasuunnitelmiasi. Olisi parasta, jos valitset säteilyttömän paikan ja todella rentoudut siellä arjen stressiltä. Vielä on sellaisia ​​paikkoja, joissa sähkösmogia tuskin voi tuntea. Nämä ovat kaukana hyvin kehittyneistä teollisuusalueista ja tungosta kaupungeista. Hiljaiset rannikkorannat, loma maassa, leirintä järven rannalla, purjehdusmatkat tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet rentoutua ja sammua kunnolla. Terveellinen ruoka, paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, vähän lihaa, enemmän kalaa ovat myös kullan sääntöjä puhtaalle lomalle. Suosittelemme pitkiä kävelylenkkejä ulkona, seikkailunhaluisia metsäretkiä tai kävelyä paljain jaloin rannalla. “Takaisin luontoon” on nykyään voimakkaampi merkitys kuin Jean Jacques Rousseaun päivinä. Ja sen on oltava ohjeemme, jos haluamme elää todella säteilyttömänä ja saada stressittömän työ- ja elinympäristön.

Paljon liikuntaa raikkaassa ilmassa helpottaa arjen stressiä

Vähennä sähkösmogin riskiä liikkumalla enemmän

Liikunta, jooga ja meditaatio palauttavat sisäisen tasapainosi

Kolmas vinkkimme säteilyttömään elämään tähtää enemmän fyysiseen harjoitteluun ja henkiseen tasapainoon. Se saattaa tuntua hieman oudolta yhdelle näistä neuvoista, mutta vaadimme, että liikunta, jooga ja meditaatio auttavat meitä lievittämään jokapäiväistä stressiä, vaihtamaan vaihde alas ja palauttamaan sisäisen harmonian. Jokaisen liikunnan yhteydessä unohdat modernit laitteet kokonaan ja jopa sammutat ne, mikä edistää säteilyä vailla olevaa ympäristöä. Sinun ei tietenkään tarvitse viettää tunteja aktiivisesti harjoittelemalla. Ei, vain puoli tuntia kevyttä liikuntaa päivässä voi tehdä ihmeitä!

 Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa harjoittelu

vähentää sähkösmogin riskiä lisää liikuntaa ja urheilua

Tämä saa kehosi liikkeelle, vähentää stressin oireita ja vaikuttaa positiivisesti kehoon ja sieluun. Liikunta ehkäisee monia nykyaikaisia ​​sairauksia ja huolehtii mielenterveydestäsi. Hyväkuntoinen, terve ja positiivisella tuulella on kaikin tavoin hyödyllistä nykyaikaiselle ihmiselle.

 Meditoimme rauhoittumiseen ja rentoutumiseen

Vähentää elektrosmogin vaikutuksia terveyteen joogan avulla

Hiljaisuudessa voit todella tulla itsellesi meditaation aikana ja kuulla sisäisen äänesi uudelleen

vähentää elektrosmogin vaikutusta meditaation avulla

Säteilyttömyys tarkoittaa terveellistä elämää. Harjoitella joogaa ja / tai meditoida huoneessa ilman sähköisiä tai langattomia laitteita – näin parannat fyysistä ja henkistä terveyttäsi ja pysyt sitten aktiivisena pidempään elämässäsi. On osoitettu, että nämä tekniikat vähentävät tulehdusta ja stressin ja elektrosmogin aiheuttamia sairauden oireita. Ne pitävät kehon parhaassa kunnossa ja rauhoittavat mieltäsi. Ja sitähän jokainen haluaa saavuttaa tänään, eikö??

sähkösmog vaikutukset työterveysväsymykseen

matkapuhelimet ovat todella vaarallisia

Sähkösmogin riski on tosiasia

vältä riskiä, ​​että sähkösmog rentoutuu raikkaassa ilmassa maassa

Vältä elektrosmogia ja varaa loma maalle