Vatsavaivat: Paranna krooninen vatsakipu luonnollisilla korjaustoimenpiteillä

krooninen vatsakipu vatsavaivoja vastaan

Paranna kroonista vatsakipua luonnollisilla lääkkeillä

Haluaisimme aloittaa sanomalla, että sinun on ehdottomasti mentävä lääkäriin, jos sinulla on krooninen vatsakipu. Tämä voi merkitä paljon, ja kaikissa tapauksissa nämä oireet vaativat kiireellistä ja tehokasta lääketieteellistä hoitoa. Lääkärisi määräämien lääkkeiden ja reseptien lisäksi sinulle varmasti kerrotaan myös ruokavalion muuttamisesta (ainakin osittain).

Mitä syödä, jos sinulla on vatsavaivoja?

krooninen vatsakipu vatsavaivat hyödyllisiä vinkkejä

Haluamme auttaa sinua nyt hyödyllisillä vinkeillä. Tällä tavalla voit tarvittaessa siirtää ajan lääkärikäyntiin nopeammin.

Haluamme kiinnittää huomionne yhteen asiaan etukäteen. Monille ihmisille krooniset ruoansulatuskanavan ongelmat liittyvät Helicobacter pylori -bakteeriin. Nämä saavat meiltä noin 50%. Ne voivat juosta ilman oireita, mutta ne voivat myös aiheuttaa vakavia oireita. Näitä ei saa sivuuttaa, muuten seuraukset voivat olla vakavat.

Hyödyllisiä vinkkejä krooniseen vatsakipuun

vatsavaivat heikkous mahalaukun suolisto

On olemassa sopiva ruokavalio, joka voi auttaa tähän ongelmaan sekä muiden syiden aiheuttamiin vatsavaivoihin. Tässä olevat vinkit voivat liittyä myös antibioottihoitoon.

Mikä auttaa??

vatsavaivat torjuvat kroonista vatsakipua

Paljon C -vitamiinia.

Kroonisen vatsakivun tapauksessa paljon C -vitamiinin ottaminen auttaa. Nämä ovat pääasiassa tiettyjä hedelmiä ja vihanneksia. Ne on kuitenkin usein kulutettava lempeällä tavalla. Muuten ne voivat ärsyttää vatsaa tarpeettomasti.

Saa paljon C -vitamiinia.

krooninen vatsakipu vatsavaivat c -vitamiini

Ei kahvia eikä makeisia

On erittäin tärkeää vähentää tiettyjen elintarvikkeiden saantia, jopa välttää niitä. Näitä ovat sokeri, suklaa, kahvi, maito, maitotuotteet, punainen ja jalostettu liha. Hapat ja puhdistetut tuotteet, tomaatit, etikka, suola ja alkoholi ovat myös huonoja vatsavaivoille.

Terveellinen ruokavalio

krooninen vatsakipu vatsavaivat kahvi maidon kanssa

Mausteinen myös sattuu

Jos sinulla on vatsavaivoja, sinun tulee välttää mausteisia ruokia, kunnes ne ovat poissa. Näitä ovat punainen ja mustapippuri, muskottipähkinä, neilikka ja muut.

Vältä mausteista ruokaa

vatsavaivojen torjuminen mausteinen ruoka

Vähemmän rasvaa

On myös tärkeää syödä mahdollisimman vähän rasvaa. Tämä myös tulehduttaa mahalaukun ja edistää oireita.

Keitä vähällä rasvalla

krooniset vatsakivut vatsakivut keitetään vähäisellä rasvalla

Yrttejä, jotka parantavat kuntoasi

On yrttejä, mausteita ja jopa elintarvikkeita, joita on korostettava. Oregano ja oreganovoi sisältyvät hintaan. Ota runsaasti vähintään 14 päivän ajan. Timjami on myös erittäin hyödyllinen. Ennen kaikkea sinun on otettava siitä vesiuute. Joten juot tällaista teetä usein. On tärkeää, että se ei ole kovin kuuma, jotta se ei ärsytä vatsaa.

Käytä oreganoa terveellisenä mausteena

krooninen vatsakipu vatsavaivoja vastaan ​​oregano

Timjami teetä

krooninen vatsakipu torjumaan vatsavaivoja yrttiteetä

Jos rakastat intialaisia ​​mausteita, osta kurkuma. Se muun muassa vahvistaisi immuunijärjestelmääsi, mikä on erittäin tärkeää, jos sinulla on vatsavaivoja.

Kurkumaa ja muita intialaisia ​​mausteita

krooninen vatsakipu vatsavaivat intialaiset mausteet

Lakritsijuuri on tehokas kroonisten vatsavaivojen hoidossa.

 Lakritsijuuri ja lakritsi ovat hyödyllisiä

krooninen vatsakipu, mitä tehdä vatsavaivoille lakritsijuuri

Haluatko syödä Välimeren ruokia, joissa on paljon sipulia ja valkosipulia? Molemmilla vihanneksilla on voimakas antibakteerinen vaikutus. Näiden kahden karkean ja mehun nauttiminen voi olla erittäin hyödyllistä vatsakipuun.

Sipulilla ja valkosipulilla on antibakteerisia ominaisuuksia

mitä syödä vatsavaivoihin sipulit ja valkosipuli