Victoria Secret Diet – yleisiä vinkkejä ja tietoa kuuluisista malleista

Monet naiset ihmettelevät sitä, miten Victoria Secret -mallit saavuttavat täydelliset hahmonsa. Se ei välttämättä tarkoita, että Victoria Secret Diet merkitsee nälkää ja maukkaan ruoan puutetta. Pikemminkin kyse on oikeasta tavasta käsitellä omaa kehoa, itseluottamusta ja terveellistä asennetta elämään. Se riippuu myös yksilöllisestä strategiasta. Koska jokainen keho on erilainen ja vastaavasti eri keinot laihtumiseen tai hyvän muodon ylläpitämiseen vaikuttavat eri tavoin eri naisiin. Vaikka Victoria Secret -malleissa on vuosien varrella vahvistettu joitakin yleisiä vinkkejä. Mutta sen lisäksi eri malleilla on myös omat salaisuutensa. Oletko utelias? Tässä seuraavat tärkeimmät asiat Victoria Secret Dietistä, systematisoitu ja selkeä!

VS -enkeleitä kadehditaan hyvästä muodostaan

VS Angels - monta mallia kerralla

Victoria Secret Diet – Yleisiä vinkkejä

Ennen kuin siirrymme kunkin VS Angelesin salaisuuksiin, haluaisimme jakaa joitain yleisiä vinkkejä onnistuneeseen laihtumiseen jokapäiväisessä elämässä.

1. Juo runsaasti vettä

Ensinnäkin sinun pitäisi juoda runsaasti vettä.

  Tämä auttaa suoraan ja epäsuorasti menettämään ylimääräiset kilot. Toisaalta se saa sinut tuntemaan olosi täyteläisemmäksi ja toisaalta helpottaa tarpeettomien myrkkyjen poistamista kehostasi. Hyvä nesteytys auttaa myös hyvässä yleiskunnossa ja upeassa tunnelmassa jokapäiväisessä elämässä. Tämä antaa yleensä enemmän motivaatiota huolehtia kehosi kunnosta paremmin. Tämä helpottaa myös erilaisia ​​ruokavalioita. Sama koskee myös liikuntaa.

Hyvää kuntoa ei saavuteta vain nälkään

VS Angels nousi tausta

2. Mehu muutaman aterian sijaan

Ei aina nälkäisenä sinun pitäisi vastata siihen ruoalla heti! Yleensä syömme enemmän kuin on tarpeen ja sen pitäisi muuttua. Yritä juoda vihannes- tai hedelmämehua aterian sijaan aterioiden välillä. Tämä voi tyydyttää nälkäsi ja kuluttaa tietysti vähemmän kaloreita.

Mallit valmistautuvat tähän muutama kuukausi ennen näyttelyä

kolme hienoa mallia VS Angels

3. Tarvitset hyvät yöunet

Älä aliarvioi hyvän yöunen merkitystä. On osoitettu, että kun sinulla on unta, olet nälkäinen useammin kuin silloin, kun olet todella toipunut. Hyvä rentoutuminen edistää myös aineenvaihduntaa.

4. Pidä kiinni terveellisestä ruokavaliosuunnitelmasta

Itsesi nälkääminen ei ole missään tapauksessa loistava tapa laihtua pysyvästi. Se johtaisi itse asiassa terveysongelmiin. Tai et voi pysyä tässä rytmissä pitkällä aikavälillä ja sitten jossain vaiheessa syöt taas liikaa. Joten sinun on parempi kehittää oma terveellinen ruokavaliosuunnitelma ja pitää siitä kiinni.

Adriana Lima ei ole tiukkojen ruokavalioiden ystävä 

VS Angels Victoria Secret Diet Adriana Lima

5. Ensimmäinen ateria on tärkein

Ensimmäinen ateria on tärkein, mutta se merkitsee eri asioita eri ihmisille. Joillekin on jopa parempi jättää aamiainen väliin. On todistettu, että kehomme puhdistaa itsensä lounasaikaan juomalla lasillisen sitruunavettä aamiaisen sijaan. Näin teet tämän prosessin. Joillekin ihmisille ja ammatista riippuen tämä ei ole aina mahdollista. Sitten sinulla pitäisi olla aamiaiseksi jotain, joka antaa sinulle energiaa, mutta on samalla terveellistä eikä paina raskaasti vatsaasi. Tämä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja pitää sinut motivoituneena syömään hyvin koko päivän.

Hyvä muoto syntyy lähinnä oikeasta asenteesta elämään

VS Angels - upea ulkonäkö

Victoria Secret Diet – Yksittäiset VS -enkelit

Adriana Lima

Mennään erityisiin vinkkeihin, jotka liittyvät eri malleihin. Jos Adriana Lima on Victoria’s Secret -esitys tai valmistautuessaan toiseen tärkeään tapahtumaan, hän aloittaa ruokavalion kuukautta aikaisemmin. Hän ylittää kaikki vehnätuotteet valikostaan ​​ja unohtaa sokerin. Hän ei juo enää ollenkaan alkoholia. Jokapäiväisessä elämässään hän yleensä syö tällaisia ​​tuotteita hyvin pieninä määrinä eikä juurikaan juo alkoholia. Ei mitään, kun valmistaudut Victoria Secret Show -tapahtumaan. Säännöllinen koulutus on myös osa sitä.

VS -enkelit harjoittelevat paljon ja huolehtivat hyvästä ulkonäöstä

Enkelin kasvot - VS Angels

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosion valmistautuminen Victoria Secret Show -tapahtumaan alkaa jopa kaksi kuukautta ennen tapahtumaa. Tämä sisältää kuitenkin intensiivisemmän harjoittelun, koska tasapainoinen ruokavalio on heille arkipäivä, elämäntapa eikä väliaikainen vaihe. Hän syö enimmäkseen munia aamiaiseksi ja juo juuri puristettua hedelmämehua. Lounaaksi ja illalliseksi hän syö enimmäkseen salaatteja ja kanaa. Hän rakastaa japanilaista ruokaa ja sen tiedetään olevan erittäin terveellistä.

juo paljon vettä!

viehättävä malli - VS Angels

Lily Aldridge

Lily Aldridge on yksi malleista, joka ajattelee, että sinun ei pitäisi olla nälkä missään olosuhteissa. Terveellinen ravitsemus on salaisuutesi terveelliseen muotoon. Hän luottaa siihen silloinkin, kun hän valmistautuu Victoria Secret -näyttelyyn ruokavaliolla. Hänen ruokavalionsa on pääasiassa vähärasvaista proteiinia, vähäsokerisia hedelmiä ja paljon vihanneksia. Hän lopettaa suolan syömisen viikkoa ennen Victoria’s Secret -esitystä.

Nälkäinen itsesi ei ole pakollinen hyvälle figuurille

VS Angels - kuuluisia malleja

Doutzen Kroes

Hän luottaa myös intensiiviseen harjoitteluun ja vähemmän tiukkoihin ruokavalioihin. Hän ei syö makeisia tai suklaata ollenkaan.

Behati Prinsloo

Kaksi kuukautta ennen esitystä hän ei syö hiilihydraatteja, sokeria, suolaa tai juo alkoholia. Hän syö proteiinia, vihanneksia ja juo paljon vettä. Joskus hän hemmottelee pientä suklaata ja hyytelömakeisia. Kaksi viikkoa ennen esitystä hän harjoittelee erityisen intensiivisesti.

Kaksi muuta suurta VS -enkeliä huippumuodossa

VS Angels - ohut ja kaunis

Karli Kloss

Karli Kloss pitää erittäin tärkeänä oman ruoan valmistusta. On osoitettu, että tällä on erittäin terveellinen vaikutus omaan muotoon. Hän syö terveellisesti, liikkuu ja on tiukka ruokavalioiden vahva vastustaja.

Kuten näette itse, hyvässä kunnossa ei tarvitse nälkää. Kaikki riippuu kurista ja perustavanlaatuisesta terveestä elämänkatsomuksesta. Jokaiselle työkaava näyttää hieman erilaiselta. Joten pidä pää pystyssä – onnistut varmasti saavuttamaan suurta menestystä fyysisen kunnosi suhteen omalla polullasi.