Yrtit hengitysteille, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää

Me ihmiset voimme elää suhteellisen pitkään ilman kiinteää ruokaa. Keho voi toimia jopa ilman vettä muutaman päivän ajan. Ilman happea ihminen voi selviytyä vain muutaman minuutin, koska kaikki solut tarvitsevat happea. Oikea hengitys on ratkaisevan tärkeää kehon toimintojen sujuvan toiminnan kannalta. Lisäksi syvä hengitys vaikuttaa emotionaaliseen tasapainoon. Monet hengityselinten valitukset voidaan lievittää tietoisella ja harjoitellulla hengityksellä. Tämän oppimiseksi sinun pitäisi olla enemmän kiinnostunut joogasta ja meditaatiosta. Hengitysharjoituksia suositellaan, ja niitä täydennetään ja tuetaan hengitysteiden yrteillä. Tämä vahvistaa koko immuunijärjestelmää samanaikaisesti. Ja erityisesti koronaviruksen aikoina olisi hyödyllistä tietää enemmän aiheesta ja myös osallistua. Monet hengitysongelmat, kuten yskä tai vuotava nenä, johtuvat hengitettävistä mikro -organismeista. Kun immuunijärjestelmä heikkenee, ei -toivotun sairauden kehittymisen mahdollisuudet lisääntyvät.

Tiedämme hyvin, mitä hengitysteiden yrttejä käytetään?

Yrtit hengitysteille sitruuna ja aromaattinen öljy

Mitkä ovat yrttejä hengityselimille?

Voitaisiin tehdä yleinen luettelo yrtteistä hengityselimille. Vaikka se on tarkka, on parempi tietää, mitä se on ja miten se vaikuttaa hengitysteihin. Yrttejä, jotka tukevat hengitysteiden toimintaa, ovat seljankukka, timjami, kuivattu salvia, laventeli, puna -apila ja kartio.

Hengitysteiden yrtit estävät bakteerien hengittämisen kokonaan 

Yrtit hengityshengitystä varten harjoittele keuhkoja

klo kylmä voit lievittää kurkkukipua seljanmarjasiirappilla ja vahvistaa immuunijärjestelmääsi samanaikaisesti. Samanlainen vaikutus voidaan saavuttaa kuumalla infuusiolla kuivattua kanelia ja tuoretta inkivääriä sekä vähän sitruunaa ja hunajaa.

Hyödynnämme seljanmarjakasveja ympäri vuoden 

Yrtit hengitysteille sitruuna seljanmarja

Kaneli liittyy lähes yksinomaan jouluun, ja se maistuu ja paranee kaikkina vuodenaikoina

Yrtit hengitysteiden kaneliin

A kuiva, ärsyttävä yskä voi olla hyvin epämukavaa. Suosittelemme tuoreen ruohosipulin infuusiota yhdessä hunajan ja sitruunan kanssa.

Hunaja sitruunalla on maaginen yhdistelmä, joka pitää immuunijärjestelmän käynnissä 

Yrtit hengitysteille sitruuna ja hunaja

Klo Yskä ysköksen kanssa salvia ja timjami ovat ihanteellisia. Molemmilla on antiseptinen, desinfioiva ja yskänlääkevaikutus. Timjamia tulee nauttia teena ja hengittää sen kanssa. Salvia on hyvä kurkistaa, koska se puhdistaa ja rauhoittaa kurkkua ja pysäyttää taudinaiheuttajat aikaisin.

Aromaattinen seljankukka -tee avaa hengitysteitä ja lämmittää koko kehoa 

Yrtit hengitysteille sitruuna ja hunaja seljanmarja

Salviateellä voit huuhdella kaikki infektiot kurkun alueelta 

Yrttejä hengitysteihin sitruuna ja salviateetä

Puna -apila on erittäin tehokas lääkekasvi, jonka on oltava osa lääkekaappia 

Yrtit hengitysteille sitruunan puna -apila

Mitkä yrtit hengityselimille vahvistavat immuunijärjestelmää?

Uupumuksen ja emotionaalisen stressin myötä immuunisolujen määrä vähenee. Tämän seurauksena keho muuttuu alttiimmaksi infektioille. Tässä vaiheessa käytämme yrttejä, joiden on tarkoitus vahvistaa immuunijärjestelmäämme. Puna -apilalla, kuten seljanmarjoilla, on myrkyllistä vaikutusta ja se uudistaa kudosta. Puna -apila otetaan teetä ja seljanmarjoja voidaan käyttää herkullisen mehun valmistamiseen.

Laventeli ei vain tuoksu jaloa, vaan voi myös rauhoittaa ja rentoutua 

Yrtit hengitysteille sitruuna seljanmarja

Hengitysteiden yrttien tulisi täydentää ja tukea hengitysharjoituksia 

Yrtit hengityshengitysharjoitukseen

Inkivääri ja rosmariini vahvistavat kehoa pitkän sairauden jälkeen. Inkivääri lämmittää kehoa ja rosmariinilla tulee positiivisia ajatuksia. Voikukan ja laventelin avulla voit auttaa kehoasi poistamaan toksiineja. Voit valmistaa laventelin kukista valmistettua tuoretta teetä tai käyttää laventelin eteeristä öljyä. Laventeli puhdistaa ja rauhoittaa samanaikaisesti. Sitruunamelisin vaikutus on yhtä voimakas. Voikukkaiden hyvät ominaisuudet tulevat salaattiin tai yrttiteetä.

Echinacea eli kartiokukka ajaa pois kylmän oireet ja vahvistaa kehoa 

Yrtit hengityselimille sitruuna echinacea

Mitä sinun pitäisi tietää annoksesta?

Kaikki riippuu oikeasta annoksesta. Koska yrttien vaikuttavat aineet kulkevat suoraan ruoansulatuskanavan limakalvojen läpi, määrättyjä annosrajoja ei saa ylittää. On aina suositeltavaa neuvotella perheesi lääkärin tai vaihtoehtoisen lääkärin kanssa. Terveelle aikuiselle sovelletaan kuitenkin seuraavia annostussääntöjä: Voit ottaa yrttiteetä tai infuusion enintään 3 kertaa päivässä 250 ml: n annoksella. Keittämisen tapauksessa sallittu määrä on 50 ml, eikä sitä saa käyttää sisäisesti enempää kuin 3 kertaa päivässä. Tinktuureissa on päivittäin keskimäärin 20 tippaa, jotka liuotetaan veteen.

Lääkekasvien salviaa arvostetaan myös keittiössä 

Yrtit hengitysteiden sitruunan salvia

Yrttilääke on tehokas, kun otat yrttejä oikeassa määrin

Yrtit hengitysteille sitruuna ja tymianoeli

Luvut voivat vaihdella sairauden mukaan, minkä vuoksi on aina hyvä saada lääkärin mielipide. Yrttisiirappia otetaan myös enintään 3 kertaa päivässä 2 teelusikallista. Yli 70 -vuotiaille ja 9–15 -vuotiaille lapsille sovelletaan puolet määritetystä summasta. Alle 9 -vuotiaat saavat siitä neljänneksen, ja imeväisten ja pikkulasten tulee olla tyytyväisiä vain yrtti -infuusioihin.

Jos yrität johtaa suhteellisen terveellisiä elämäntapoja, infektiot pysyvät aina poissa 

Yrtit hengityselimille vahvistavat immuunijärjestelmää

Yrtit ja elämäntapa

Ensimmäiset kylmän merkit osoittavat, että keho tarvitsee lepoa ja rentoutumista. Nämä signaalit jätetään usein huomiotta ja sinut voidaan tutkia vasta, kun taudinaiheuttaja on jo tullut kehoon. Suosittelemme juomaan yrttiteetä päivittäin puhtaasti ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä ja antamaan itsellesi lepoa ja taukoja. Monet lääkekasvit, kuten laventeli tai sitruunamelissa, rauhoittavat hermostoa ja auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Niin terveellistä ja niin aliarvostettua – voikukkia käytetään herkullisien ja tuoreiden salaattien valmistamiseen 

Yrtit hengityselinten voikukan juurille

Joitakin yrttejä tulee säilyttää lääkekaapissa ympäri vuoden. Lääkekasvit toimivat sekä tuoreina että kuivattuina. Ero tuoreiden ja kuivattujen yrttien välillä hengitysteille on jälleen annostuksessa. Teetä sisältävien kuivattujen yrttien tulisi olla kaksi kertaa liikaa kuin tuoreita.

Lääkekasvien vaikutus tulee esiin eri muodoissa

Yrtit hengityselimille sitruunankukka Echinacea

Valinta siitä, miten elämme, on täysin meidän käsissämme 

Yrtit hengitysteiden sitruunan ja hunajan yskään

Yrttien tunnistamisen oppiminen on aina hyödyllistä 

Yrtit hengitysteihin sitruuna ja timjami

Aromaattisia yrttiteetä voi nauttia kaikkina vuodenaikoina 

Yrtit hengitysteille sitruuna- ja laventelitee

Juo paljon vettä, tuuleta säännöllisesti, syö tuoretta ja itse keitettyä ruokaa ja laula sen mukana! Tämä johtaa elämäsi terveeseen suuntaan, kunnes siitä tulee hitaasti elämäntapa.

Anna itsesi mennä ja nähdään seuraavalla kerralla!

Juo yrttiteetä joka päivä ja nauti terveellisestä elämästä 

Yrtit hengitysteiden sitruunan rosmariinille

Yrtit hengitysteille sitruuna ja laventeli

Yrtit hengitysteille sitruuna ja balsami

Yrtit hengitysteille sitruuna ja aurinko