15 Gyönyörű fecske tetoválásminták jelentéssel

A fecskék az egyik legkisebb és legszebb madár a világon. Méretük azt jelképezi, hogy még a legnagyobb dolgok is megtalálhatók a legkisebb csomagokban. A fecske tetoválás megmutatja, hogy büszkélkedni szeretne azzal, hogy milyen különleges. Ha mindennapi életében egy fecskével találkozik, észre fogja venni, hogy a madár igazán édes és nyugodt, és nem habozik, hogy barátságot kössön veled. Ez a fő része a fecske tetoválásnak. Ez azt mutatja, hogy megvannak ennek a csodálatos madárnak a vonásai, szerető, gondoskodó és barátságos.

Fecske tetoválás minták jelentéssel

A legjobb fecske tetoválás minták képekkel:

Napjainkban a fecske tetoválás egy újabb népszerű designnak bizonyult a férfiak és a nők körében ezekben a modern időkben. Az alábbiakban bemutatjuk a leghíresebb fecske tetoválásmintákat, olyan képekkel és jelentésekkel, amelyeket magának választhat, a tetoválások állandóak, ezért bölcsen válasszon.

1. Lenyelni gyermekláncfűvel:

Lenyelni Pitypanggal

A fecske tetoválást olyan nők számára tervezték, amelyek gazdag jelentést adnak. A lányok szeretik a fecske tetoválásokat, mivel ez lehet hagyományos és aranyos mintájuk. Ebben a kialakításban a pitypang és a fecske madár általában összekapcsolódik egymással, mivel a változást és a szabadságot szimbolizálják. A pitypangvirágból repülő fecske madarak a szabadságot jelzik, és azok, akik ezt a képet tetoválják, inspirációt kapnak problémáik ellen, ami megnyugtatja őket. Színezhető feketével és a pitypangszirmokkal, amelyek szétszóródnak és repülnek a fecskékkel. Ez az egyik fecske tetoválás minták nőknek.

2. Koponya fecske tetoválás:

Koponya fecske tetoválás

Ebben a fecske tetoválású koponya azt jelzi, hogy a férfi semmitől sem fél. Ez a tervezési fecske nincs öblítés és toll. Tegye egyedivé tetoválását másoktól az ilyen típusú tetoválások kiválasztásával. A fecske tetoválások a tulajdonságoknak tulajdoníthatók, és a koponya dizájnjához finom és elegáns módon társíthatók. Ez azt bizonyítja, hogy az ember kemény harcos. Ez a típusú mellkasi fecske tetoválás minták jelentése a brit eredetű, a vitorlázás legkorábbi szakaszában. A fecske madarak voltak azok a népszerű madarak, akik megmutatták vitorlázási tapasztalataikat és kifejezték reményüket, hogy biztonságban hazaérnek. Ez az egyik legnépszerűbb fecsketetoválás a férfiak körében.

3. Fecske idézetekkel:

Fecske idézetekkel

Ebben a tetoválásban két fecske madár repül, és az idézetek sötét fekete színűek. Így választhat bármilyen idézetet és tetoválhatja a testét. Ez a fecske tetoválás a férfi mellkasán inspiráló érzést jelez a népek iránt. A fecske tetoválás minták képekkel különböző fajtákban kaphatók. Kiválaszthatja saját dizájnját, és tetoválást készíthet a fecske madár csodálatos képei segítségével. A fecske tetoválásmintákat férfiaknak tetoválhatják a mellkasukon, de most a háttal, nyakkal, a fül mögött tintázott tetoválások elhelyezése, és ez megmutatja a az ember ereje és hatalma.

4. Kék fecskék kialakítása a lábakon:

Kék fecskék Design lábakon

Ebben a tetoválási tervben a fecske madarat sötétkék és égkék tintával színezték, és szép szárnyakkal tervezték, amelyek ravaszságot kölcsönöznek az adott személynek. A kék fecske, ami azt jelzi, hogy pozitív dolgok történnek az életünkben, minden idők legjobbja lesz. Tehát marad a remény, hogy az ezzel tetovált emberek pozitív gondolkodók lesznek. Csak ezért sok ember választja ezt a fajta fecske tetoválást, hogy szimbolizálja élethelyzetét.

5. Nyeld le horgonyzással:

Lenyelni Horgony

Ebben a tetoválási tervben a horgonnyal ellátott fecskét szerencsés varázsként viselik a tengerészek, mivel úgy gondolják, hogy ez hazahozhatja őket. A horgony a tengert szimbolizálja, a kötél és a virágok pedig reményt adnak a tengerészeknek. Ez a színes tetoválóhorgony a kötéllel van összekötve, ahol a fecske felveszi a kötelet, jelezve, ha a tengerészeket bármilyen konfliktus érinti, akkor a fecske megmentheti őket. Ha a tengerész belefullad a tengerbe, a fecske hordja eltávozott lelküket a mennybe. Ily módon a fecske tetoválás nagy és szimbolikus jelentőséggel bír a tengerészek számára.

6. Kék és nyirkos fecske a nyakán:

Kék és fanyar fecske a nyakán

Ez a tetoválás a szórakozást és a boldogságot szimbolizálja. Ezért a név kék és csicsergő. Ez a fecsketetoválás -dizájn az egyik leghíresebb ma elérhető tetoválási terv, és szinte minden tetoválóművész készítheti, de legyen óvatos, mivel ez a tetoválás színes tetoválás, és tisztességes vagy közepesen világos bőrt igényel. A sötét bőr megnehezíti a színek támogatását, és idővel elhalványítja a színt. De a tetoválóművész tudja ezt, ezért szükséges kiigazításokat kell végrehajtani.

7. Komikus fecske tetoválások:

Komikus fecske tetoválások

A komikus fecske egy új iskolai tetoválás, és a bonyolult színek és a mély kialakítás miatt hosszú ülést igényel. A tetoválóművésznek nagy tapasztalattal kell rendelkeznie munkája iránt. Kényes darab, sok odafigyelést igényel.

8. Álomfogó fecske tetoválás:

Álomfogó fecske tetoválás

Ez a tetoválás az, hogy sok szerencsét adjon egész életedben. Valahogy olyan, mint egy szerencse báj. Világhírű, és mi a jobb, ha két fecske tartja a boldogságát. Tartsa mindig megemelt hangulatát, hogy erős akarattal kezelje problémáit.

9. Angyal fecske tetoválás:

Angyal fecske tetoválás

Az angyalfecske világhírű is a fecskék feje körül kialakult különös glória miatt. Ártatlanságot és megvilágosodást mutat, és meglehetősen műalkotás. Az ilyen típusú tetoválásokat leginkább tizenéves lányok és középkorú nők preferálják.

10. Szeretett fecske:

Szeretett fecske

Ennek a tetoválásnak két különböző jelentése van. Az egyik jelentés egy fecske lehet, aki szerelmes a múlt bánatába, és olyan személy készítheti, aki most találkozott élete szerelmével, vagy a másik jelentés egy érzelmi fecske lehet, akit megsértettek, és aki megszerezheti aki bármilyen módon érzelmileg megsérült. Rajtad múlik, hogy a magad módján felismered -e. Az a fecske tetoválás a művészet szépsége. Ez egy jó fecske tetoválás lányoknak.

11. Lábfecske rózsa tetoválás lányoknak:

Lány Fecske Rózsa Tetoválás Lányoknak

A fecske és a rózsa unisex tetoválás, és híres nagyszerű alkotásairól. A fecske és a rózsa az 1980 -as évek végén keletkezett, annak ellenére, hogy a tetoválásokat akkoriban nem tartották túl szociálisnak. A béke és a megvilágosodás jele, és látványos műalkotás. Ez egy nagyon szép fecske tetoválás a lábakon.

12. Vállfecske tetoválás:

Váll fecske tetoválás

Az ősi idők óta a fecske tetoválásokat hagyományos dizájnnak tekintik, és továbbra is csinos és unisex választás. Az ilyen típusú tetoválások várhatóan fontos stílusok, amelyek megértik a jelentést és a mögöttes történelmet. Szerezd meg ezeket a pusztán divat- és szépségszempontokat, és nyeld le a tetoválásokat olyan mélyre, mint alább. Ezen a fenti képen az aranyos fecske madár tökéletesen tetovált a vállára.

13. Fűzött fecske:

Fűzött fecske

Egy törzsi tetoválás, ezt a műalkotást többnyire minden tetoválóművész megvalósíthatja elfogadható áron, így ha nincs rengeteg készpénze a fecske tervezésén, de mégis szeretne egyet, akkor ez a tetoválás. Érdemes várni. Ez a legjobb fecsketetoválás fiúknak.

14. Fecske szerelmes:

Fecske szerelmes

A fecske szerelmes tetoválás megmutatja vagy szimbolizálja az újonnan talált szerelmet vagy a mély szerelmet a társa iránt. Az alapszín rózsaszín, de ha szeretné, megkérheti tetoválóművészét, hogy kísérletezzen egy kicsit a színekkel. Ez fokozza ennek a kialakításnak a szépségét.

15. A kettős fecskék tetoválása:

A kettős fecskék tetoválása

Egy ifjú menyasszony számára ez egy tökéletes tetoválás, hogy megmutassa férjének, mennyit jelent számodra az egyesülés. Ennek az ötletnek az eredete ismeretlen, bár még mindig világhírű. A két fecske megmutatja a két szerelmes közötti köteléket és a zárat és kulcsot, amely összeköti őket ebben a kötelékben. A szerelmespárok többsége ilyen típusú fecsketetoválást folytatott.

A fecsketetoválások hihetetlenül népszerűek voltak a body art rajongók körében, mivel természetesen felmerül a kérdés, hogy a fecske tetoválás jelentése mit jelenthet Önre. Kiválaszthatja a legjobbat több ezer madárfaj közül, és mielőtt megszerezné, győződjön meg arról, hogy a megfelelő tetoválást készíti, mint néha, a fecske madár tévesen a kékmadár. Mindig, mielőtt tetoválás felvételét színlelné, Önnek vagy a tetováló művészeknek ismernie kell a megfelelő színeket és mintákat, amelyek szükségesek a pontos és vonzó fecske tetoválásminták festéséhez..