15 legjobb egyiptomi tetoválás minták és jelentések

Egyiptom a világ egyik jól kulturált országa. A történelemben és kulturális háttérben gazdag titokzatos vidék számos jellegzetességét helyreállította. Az egyiket gyönyörű tetoválások formájában tartották, amelyek különböző hieroglifákat és szimbólumokat használtak. A tetoválások eltérnek a többi szokásos tetoválásmintától, amelyeket Egyiptomban követnek.

Egyiptomi tetoválás minták és jelentések

Az egyiptomi tetoválásminták megjelenésében gazdagok és a tetoválás világtörténetében a legnépszerűbbek. Manapság a fiatalok nagy része megőrül ezekből az egyiptomi tetoválásokból. Az egyiptomi tetoválás szimbólumok válogatott és divatos gyűjteményei, amelyek elvezetik Egyiptom legendás történetéhez.

Egyiptomi tetoválás minták

Egyiptomi tetoválás minták és jelentések:

Íme néhány a legjobb egyiptomi tetoválásminták jelentésük és képeik mind a férfiak, mind a nők számára, amelyek segíthetnek a test tetoválással való díszítésében.

1. A Szfinx egyiptomi tetoválásminták:

Szfinx egyiptomi tetoválás minták

A Szfinx magában foglal egy misztikus karaktert, ahol a fej az ember és az oroszlán teste, és talán a kelta griffek egyiptomi változata. Ennek a misztikus karakternek a pontos jelentősége még mindig rejtély, mégis számos bizalom, hogy őre volt az uralkodónak, aki egykor a szomszédos piramisban feküdt. Attól függően, hogy milyen kiterjedt szüksége van a Szfinxre, a test különböző tartományaiban ülhet. A teljes alakos Szfinx lehet egy teljes hátsó darab, míg egy kisebb fej és váll a felkaron vagy a vállon lehet. Ez a tetoválás a hatalom hasonlósága, ezért ez lehet az egyik legjobb egyiptomi tetoválás férfiaknak és nőknek.

2. Több szimbólumú egyiptomi tetoválás:

Több szimbólum egyiptomi tetoválás

Szép terv és általános kialakítás ezzel a kis kivitelezéssel. Az árnyék nélküli virágok valami konkrétat sejtetnek, bár mindenki elveszítheti, kivéve magát a mestert. Ez az egyiptomi tetoválás tele van képekkel. A nap azt jelenti, hogy biztosítja, hogy bárhová is érjenek a sugarai. A szem minőséget és erőt jelent. Abban az esetben, ha van egy dolláros zöldhátúja az Egyesült Államokból, vegye ki és vizsgálja meg. Ugyanaz a szem. A piramisok hasonlóképpen erőt és hatalmat jelentenek.

3. Egyiptomi tetoválás hieroglifák:

Hieroglifák Egyiptomi Tetoválások

A hieroglifák a világ egyik legtapasztaltabb egyiptomi szimbólum tetoválását alkotják, és ma is stílusosan kielégítőnek és magával ragadónak tartják. Sajátos rejtvényminőséget közvetítenek. Valóban, még egy egyszerű név is érdekes tetoválást eredményezne. Nagyjából úgy, hogy a hieroglifák hosszú ideig foglalkoztatják a kutatókat, hogy megpróbálják szétfeszíteni a rejtélyeiket, ámulatba ejtik az egyéneket a tetoválás titokzatos fontosságán. Kommunikálhat az egyiptomi hieroglifatetoválásokkal, ha kiválasztja a képeket, és fonetikus vagy logó gramm megértésre törekszik, beleértve az árnyékolást, a tetoválás kiválasztásának módját, és a képek nagyobb tetoválásokba való összehangolását. Elképzelhető hordák vannak.

Olvass tovább: Állatok tetoválásai

4. Egyiptomi őshegyi tetoválások:

Egyiptomi őshegyi tetoválások

Az őslejtő egy egyiptomi szimbólum tetoválás, amely a lépések két elrendezésének képe, amelyek felül egy szinten találkoznak. A kép a lejtők utáni homályt szimbolizálja, amelyekről azt mondták, hogy a rendetlenségből száraz területet hoznak létre. A forma ezenkívül az egyiptomi legfigyelemreméltóbb kompozíciós csodához, a piramisokhoz szól. Az őslejtőre vonatkozó tetováló gondolatok magukban foglalják a darab keresztirányú szétterítését mindkét vállcsonton, vagy szalagként való felhasználást a kar vagy a lábszár körül. Ezenkívül az őslejtő jól illeszkedik egy jelenet részévé, talán egy uraeus -képet is (kígyó).

5. A Főnix:

A Főnix

Ezt a legendás egyiptomi teremtményt azzal vádolták, hogy felemelkedett saját hamujából, hogy újra beindítsa az életet. Számos tetoválási rajongó használja a feltámadás jelzésére, vagy egész életükben a nagy nehézségek leküzdésére. Adjon teret a főnixnek a szétterítéshez; az egyiket a felkaron, vagy a hátadon terítve. Ez az egyik legszebb egyiptomi tetoválás minták örökre.

6. A Szkarabeusz szárnyak nélkül tetoválás:

A szkarabeuszok voltak az ókori Egyiptom híres díszei. Nagy számban esedékesek, és metszeteik és tipológiájuk révén lényeges forrásai az adatoknak a régi világ régészei és történeti szakemberei számára. Ezenkívül az ókori egyiptomi kézművesség klasszikus ábrázolása. Az egyiptomiak számára a szkarabeusz volt a hirtelenség alapja. Felszereléskor bárhonnan felszállna. Ezenkívül a feltámadás képe volt.

Szkarabeusz szárnyak nélkül

A hűvös egyiptomi tetoválás a szkarabeusban magában foglalja a poloska csípő tetoválásként vagy kis tetoválásként való felhasználását a tarkóján. Hasonlóan kellemesen menne a csuklón. Abban az esetben, ha nagyon szép lesz, a szkarabeus ugyanúgy kellemesen fog dolgozni a hátán.

7. Az egyiptomi Ba tetoválás:

A ba szót általában „lélek” -ként kell megfejteni. Bárhogy is legyen, a ba valószínűleg jobban megfejthető „mély jelzésként”. A ba az egyén egyik sajátos szegmense, amint azt az egyiptomi gondolkodásban felfogják. Az Új Királyságban a bá túlvilági része volt annak a személynek, aki túlélte vagy megjelent a halálkor. Ezt az egyén megkülönböztetésével és identitásával fektették be. A ba mellesleg visszatért az elhunytak sírjához, mert a holttest volt a törvényes otthona.

Egyiptomi Ba tetoválás

Ba egy egyiptomi szimbólum tetoválás egy repülő lényről, amely jellemző az identitásra és a fáradhatatlanságra. A legenda szerint Ba befejezte a feladatait az este folyamán visszatérő nap közepén. Az egyiptomiak bíztak abban, hogy a Ba kép megvédheti az embert, aki gondoskodik a halálról. A Ba tetováló gondolatai magukban foglalják a tollas lények egyiptomi szentélybe való beillesztését, vagy a hüvely középpontjául való felhasználását.

8. Egyiptomi macska tetoválás minták:

Egyiptomi macska tetoválás minták

Különböző tetoválások találhatók az egyiptomi macskákon, amelyek nagy jelentőséget tulajdonítottak a civilizációban. A macskák sajátos vonásokkal rendelkeztek, és a tetoválások sikeresen rögzítették mindegyiket. Használja a feketét a tetováláshoz az arany mellett. Ez a gazdag kombináció bármely egyiptomi tetoválást kiemelné.

9. Egyiptomi szkarabeusz tetoválás:

Egyiptomi szkarabeusz tetoválás

Ez egy skarabeus bogár tetoválása. Ezeket a bogarakat Ra szemébe építették be, és ezzel innovatív és gyönyörű tetoválásokat lehet létrehozni. Az emberek szárnyakat is adnak hozzá. a méretre való tömörítés ellophatja annak szépségét, ezért biztonságosabb megoldás a szabványos méret fenntartása, miközben ezen dolgozik. Fekete -fehérben tarthatja, vagy különféle színeket adhat hozzá, hogy ez az egyiptomi tetoválás élénk legyen.

10. Anubis Egyptian Tattoo Design:

Anubis egyiptomi tetoválás tervezés

Ez egy absztrakt tetoválás a halál istenéről, Anubiszról. Ez rugalmasságot biztosít a különböző színek és méretek kezelésére, befolyásolva annak fontosságát vagy hatását. Az Anubis tetoválásai általában fekete színűek. Ez az egyik tökéletes egyiptomi tetoválás a háton férfiaknak és nőknek.

11. Egyiptomi király tetoválás:

Egyiptomi király tetoválás

A fáraó tetoválása zseniális, ha nagy felületet szeretne lefedni. Használjon arany, sárga és ezüstöt fekete -fehérrel a tetoválás minden apró részletére. Hangsúlyt fektet a szemekre, és ez hatni fog a tetoválásodra. Ez a hatalom és uralom jele. Ez az egyik legnépszerűbb egyiptomi tetoválás minták férfiak bátor. Ez az egyik legjobb egyiptomi tetoválás a férfiak számára.

12. Egyiptomi állatok tetoválásai:

Egyiptomi Állatok Tetoválások

Az animált hieroglifák használata zseniális ötlet, ha innovatív tetoválási mintákkal és mintákkal szeretne dolgozni. Ezek a minták ritkák és nem gyakran láthatók. Ezért jó ötlet különböző színeket használni. Az állatok tetoválása a karokon a legjobb ötlet a tintához.

13. Kulcsos egyiptomi tetoválás:

Kulcsos egyiptomi tetoválás

A szimbólum neve Ankh, és ez a kulcs az életet jelképezi. Azt is jelképezi, hogy a Nílus az élet forrása Egyiptomban és az életadó szimbóluma. Ez az egyszerű ankh egyiptomi tetoválás bárhol festhető. De használhat aranyszínű aláfestést. Ez a legjobb kis egyiptomi tetoválás.

14. Eye Egyptian Tattoo Design:

Szem egyiptomi tetoválás tervezés

Az udjat vagy a szem a gyógyítás és védelem kifejezésére használt szimbólum. Órák szemének is nevezik. A nők leggyakrabban ezt az egyiptomi tetoválást viselik. Ra szeme a gazdagság, a hatalom, a jólét és a bölcsesség szimbóluma is. Próbáljon arany tintát használni a szem kiemeléséhez, vagy hozzon létre hátteret más egyiptomi mintákkal vagy mintákkal, amelyek kiegészítik a tetoválást. Ez az egyik legjobb egyiptomi tetoválás a nők számára.

15. Egyiptomi Isten Tattoo Designs:

Egyiptomi Isten Tattoo Designs

Az egyiptomi istenek tetoválása is nagyon népszerű. A legfőbb hatalom jelei és a tudás megtestesítői voltak. A leggyakoribb Ra, a napisten. Ezek az összetett tetoválások mély jelentéseket és értelmezéseket tartalmaznak. Ehhez használjon fehér és arany színeket. Ez az egyiptomi tetoválás biztosan kiemelkedik.

Az egyiptomi tetoválás gyönyörű viselet, ezért válasszon, és mindössze annyit kell tennie, hogy lenyomatot rajzol. Abban az esetben, ha ápolja a történelmet, a képeket, vagy egyszerűen csak spekulálni akar az egyénektől, fontolja meg a hatalmas számú egyiptomi hieroglifatetoválás megszerzését. Párosítsa össze saját ideogrammáit, hogy gondolati elrendezést alakítson ki, vagy próbáljon meg meghatározni egy szót fonetikus képekkel bármilyen irányból, esetleg a díszítő szegély határain belül.