15 legnépszerűbb kanji tetoválás minták és jelentések

Kanji – a japán írásrendszerben használt kínai karakterek a legújabb trendek a nevük japán stílusú tetoválásában. A kanji tetoválási minták egyediek és lenyűgözőek, és manapság nagy a kereslet. Tehát ha tetoválóművész vagy, győződj meg arról, hogy a megfelelő karaktert választod, amely a megfelelő jelentést jelöli, hogy hitelességet kölcsönözhessen ennek a gyönyörű műalkotásnak.

kanji tetoválás minták

A kanji szimbólumok az ecset több mozdulatából készült remekmű. Ezek a japán szimbólumok több mint 10 jelentést nyújtanak. A kanji szimbólumok 3 típusból állnak. A sosho (teljes kurzus), a gyosho (félig kurzív) és a kaisho (félkövér és szögletes fekete írás). Ezért, ha érdekli, hogy csak egy szimbólumban határozza meg magát, a kanji tetoválásminták a legjobbak ahhoz, hogy összekapcsolják őket. Tehát menjen divatba ebben a szezonban a legjobb kanji tetoválással.

Kanji betűk és szimbólumok tetoválás képekkel:

Ebben a cikkben felsoroljuk a legfinomabb kanji tetoválásmintákat, képekkel és jelentésekkel férfiak és nők számára

1. Ninja kard és japán Kanji tetoválás:

Ninja kard és japán Kanji tetoválás

Ez egy nagyszerű tetoválás, gyönyörű kanji tetoválás jelentéssel. A ninja kard a tetoválásban a bátorságot és a vitézséget szimbolizálja. Míg a kanji tetoválás a hűséget és a legendásat szimbolizálja. A ninja harcosok korábban megtapasztalták a nemzetük iránti lojalitás érzését, és a kard azt mutatja, hogyan védték a legendák becsülettel az őslakosokat. Az ilyen tetoválást leginkább harcosok, katonák, katonák stb. Viselik. A fiatalok nemzetük büszkesége miatt is hordják.

2. Galamb és Kanji tetoválás:

Galamb és Kanji tetoválás

A galamb a remény, a béke és a szeretet szimbóluma. De a különböző kultúráknak különböző jelentéseik vannak. A kínai kultúrában a galamb a hosszú és egészséges életmódot szimbolizálja. A fenti tetoválás egy galamb, kanji szimbólummal. Ez a kanji tetoválás szimbólum a békét fejezi ki. Ez a galamb -kanji design népszerűbb az összes madár -kanji -minta között. Megvan a maga egyedi divatmegnyilatkozása és egy kis üzenete. Hordható háton, derékon, nyakon, lábon, csuklón stb. A kanji tetoválásminták listájának első helyét foglalja el.

3. Természet és Kanji tetoválás a nők hátán:

Természet és Kanji tetoválás a nők hátán

A természet és a kanji szimbólum tetoválás egyedülálló kombinációja a tetoválás szerelmeseinek. A természet tetszőlegesen kifejezhető a tetoválás keretezésében. A természet mindig új életet és új energiát szimbolizál, hogy valamit megtegyünk. Míg a kanji szimbólum itt a békét és a szépséget jelzi. A kandzsi szimbólum fekete sötét tintából készült, míg a természet zöld, sárga és vöröses színekben jelenik meg. Vegye őket zöld fáknak vagy a körülöttük repülő madaraknak.

4. Kanji Yin és Yang szimbólum tetoválás:

Kanji Yin és Yang szimbólum tetoválás

A tetoválás tükrözi a klasszikus kínai Yin és Yang koncepciót, amely a tökéletes egyensúlyt jelképezi. A Yin, amely a természet sötét oldalát képviseli, és a Yang, amely a fényt jelöli, azt jelzi, hogy két ellentétes erő kiegészíti egymást, és összefügg egymással az univerzumban. A Yin és Yang általában fekete -fehérben vagy fekete -pirosban készülnek, és az egyik legnépszerűbb dizájnelem a tetoválás szerelmesei körében.

5. Szárnyas Kanji tetoválás az alsó részen:

Szárnyas Kanji tetoválás

A tetoválás szárnyai reprezentálják az ember karakterének jó és rossz oldalát, és a mögöttes sugarak úgy tűnik, hogy fényt derítenek erre a tényre. A csodálatos tervezésű tetoválás szépségét fokozza a kanji szimbólum jelenléte a szárnyak között. A jó szél az angyalt, míg a rossz szárny a gonoszt vagy az ördögöt jelképezi. A sötét fekete tintával készült kanji szimbólum növeli szépségét. A szárnyak világos árnyalatokkal és sötét szegélyvonalakkal készülnek.

6. Cherry Blossom Kanji Tattoo Design lányoknak:

Cherry Blossom Kanji Tattoo Design lányoknak

A cseresznyevirágok virágzásuk jellege miatt az élet szimbóluma, és gyakran használták őket a japán művészetben, nevezetesen a japán tetoválások hagyományos művészetében. Általában kanji szimbólumokkal kombinálják, hogy tartósabb megjelenést biztosítsanak. Lágy megjelenésű és színárnyalatban sugárzó, egyszerűnek, de csábítónak tűnik.

 

7. Kanji Phoenix tetoválás a combon:

Kanji Phoenix tetoválás a combon

A Főnix, a mitológiai madár, amelyről ismert, hogy feltámad a hamuból, az újjászületés és a feltámadás szimbóluma. Japán kandzsival ábrázolva, ez egy kiváló body art. A kanji stílusok főnix tetoválása nagyon gyakori, valószínűleg a mögöttes legenda miatt. Általában vörös, narancssárga és sárga árnyalatokban készülnek, jelezve a tüzet, a napot vagy az élet megújulását. A Phoenix madár -kanji tetoválásokat férfiak és nők egyaránt sportolják.

8. A Bushido Kanji Tattoo férfiak hét erénye:

A Bushido Kanji tetoválás hét erénye férfiaknak

A szamurájok hét erénye elevenedik meg a body art e művészi alkotásában. Az ókori Japánban a „Bushido” vagy a Harcos útja erkölcsi magatartási kódex volt, amelyet gyerekkoruktól kezdve a szamuráj szívébe ültettek, majd felnőttkorukig követtek. Az itt látható kanji szimbólumok mind a hét erényt képviselik: bátorság, kötelesség, jóindulat, tisztelet, őszinteség, becsület és hűség. Ez a tetoválás misztikus formájú, és egy erős karaktert képvisel.

9. Kanji Dragon Tattoo a kezében:

Kanji sárkány tetoválás a kezében

A sárkány a hatalom és az erő szimbóluma, amelyet bátran képvisel ebben a kanji tetoválás. A finom ívek és szögek, valamint jellegzetes tüzes megjelenésük jól illeszkednek a kanji betűkkel, így ideálisak azok számára, akik nagy karakterrel rendelkeznek. A sötét és világos fekete-szürke árnyalat még vonzóbbá teszi. A sárkány farkába tervezett lángok veszélyesebbé teszik.

10. Szerelem kifejező Kanji szimbólum tetoválás lányoknak:

Szerelem kifejező kanji szimbólum tetoválás lányoknak

Ez a kicsi kanji tetoválás a szerelem szimbólumát fejezi ki. Ezt a formatervezést általában olyan emberek viselik, akik nagyon szeretnek. Ezt a szimbólumot a kanji tetoválást leginkább tinilányok vagy nők viselik. Ez a kis tetoválás annyira lenyűgöző, hogy megragadja bárkinek a szívét. A háton, a nyakon, a lábon, a derékon, a csípőn, a csuklón stb. Hordozható. Egyes munkák nem teszik lehetővé a tetoválás tintáját a testen. Ez a tetoválás a legjobb az ilyen emberek számára.

11. Kis kínai évadok szimbólumok tetoválása:

Kis kínai évszakok szimbólumok tetoválás

Ez az év négy évszakát tükröző kanji tetoválás szimbolizálhatja az életünkben bekövetkező változásokat. Ezeknek a változásoknak a szimbolikája elevenedik meg ebben a klasszikus kanji tervezési munkában. A kanji szimbólumok sötét fekete tintával készülnek, ami nagyszerű megjelenést kölcsönöz.

Ez a tetoválás azt is jelképezi, hogy az élet tele van változásokkal. Mivel a szezon nem marad állandó, a jó és a rossz helyzet sem marad állandó. Ez az egyik legfontosabb kanji tetoválási terv minden ember számára.

12. 3D örvények és Kanji tetoválás a csuklón:

3D örvények és Kanji tetoválás a csuklón

Ez egy remekmű a különböző kanji tetováló ötletek között. A tetoválás a hűséget kifejező kanji szimbólummal készült. Míg a háttérként megadott kék örvények gyönyörű megjelenést kölcsönöznek. A tetoválás 3D -s módon készült, ami imádnivalóbbá teszi. A sötét fekete színkombináció és a világoskék háttér gyönyörűen megtervezett. Ez a tetoválás bárhol elvégezhető a testen, de a csuklóján vagy a nyakán viselése nagyon divatos.

13. Törzsi Kanji tetoválás szimbólumok:

Törzsi Kanji tetoválás szimbólumok

Ez a japán Kanji tetoválás japán tetoválás és törzsi tetoválás keveréke. A törzsi tetoválás sötét fekete, míg a kanji tetoválás piros színt kap. A fekete alap csodálatos megjelenést kölcsönöz a tetoválásnak. Ez a tetoválás az örökkévalóságot szimbolizálja. A fekete színű törzsi kialakítás görbe hullámokkal szemet gyönyörködtető látványt nyújt a tetoválásnak. Ez a tetoválás nagyon divatos a főiskola tizenéves korában.

14. Kanji virágos tetoválás tervezése gyalog:

Lábvirág tetoválás Kanji Design -szal

Szeretnél virágos tetoválásokat? Ez a kanji tetoválás finom virágmintával kísérve ideális azoknak a nőknek és lányoknak, akik nőiességüket bemutató tetoválással szeretnék javítani megjelenésüket. A lábfejre tervezve, az egyik legszembetűnőbb testrész, formailag feltűnő és szépségében káprázatos.

15. Koi Fish Kanji tetoválás a karon:

Koi Fish Kanji Tattoo

A Koi jelentése „ponty japánul” általában szerencsés halnak számít. Egy régi mese szerint a koi hal felfelé úszik, hogy elérje a Sárga -folyó utolsó vízesését, és sárkánnyá váljon. Így a koi hal ismert, hogy a kitartást szimbolizálja a megpróbáltatások közepette, és ideális azok számára, akik szeretnék kifejezni erejüket az élet hullámvölgyében..

A Koi hal tetoválás bonyolult műalkotás, csillogó pikkelyekkel, finom szögekkel és ívekkel. A kanji szimbólumokkal kombinálva az egyik legkeresettebb tetoválást teszik a testre.