16 félelmetes Dahlia virágos tetoválásminták 2021 -ben

Dahlia virágos tetoválás minták

Növekszik azoknak a száma, akik hajlamosak a body artra. A dahlia virág tetoválás minták a méltóságot, a kreativitást, a változást és az erőt szimbolizálják, a viktoriánus korból származnak. A változatos színek és változatok használata az elrendezésben a Dahlia virágot is a tetoválás szerelmeseinek egyik legkedveltebb mintájává teszi.

A 18. század Anders Dahl nevű botanikusáról elnevezett virág egyben Mexikó nemzeti virága. Nézzük végig ezt a cikket a legjobb Dahlia virág tetoválások közül, amelyeket kipróbálhat.

16 legjobb Dahlia virág tetoválás minták:

A Dahlia virág színváltozatai és rétegei teszik az egyik kedvenc tetoválásnak azok számára, akik szeretik a body art -ot. Bemutatjuk nektek azokat a remekműveket, amelyeket tetováltathattok, ezzel kaleidoszkópikus hatást keltve.

1. Dahlia virágos tetoválás az alkaron:

Dahlia virágos tetoválás az alkaron

Ez egy fantasztikus vörös dália tetoválás, amelynek közepén egy kis sárga és zöld lombozat található, élénk megjelenést kölcsönözve. Ezt a formatervezést bárki megteheti, aki szereti a dália virágokat, miután megkapta az árnyékolást és a design elhelyezését. Ez a tetoválás lenyűgözőnek tűnik a karján, a vállán és a tarkóján. Miután a helyszínen döntött, ez a tetoválás kis és közepes méretű lehet.

2. Dahlia virágos tetoválás névvel:

Dahlia virágos tetoválás névvel

A gyönyörű és bonyolult csipke, amelyet ebben a dália tetoválásban készítettek, lenyűgözőnek tűnik. A virág körüli egyedi minták kiemelik és hozzáadják a design szépségét. Azok, akik csodálják a szépséget és a művészetet, nemtől függetlenül választhatják ezt a tetoválást. Hozzáadhat egy nevet a tetoválás szárához, amely személyes és érzelmi érintést kölcsönöz. Ez a tetoválás a legjobban néz ki, ha közepes vagy nagy méretben gravírozva van.

3. Kiterjedt Dahlia válltetoválás:

Kiterjedt Dahlia válltetoválás

Sokunknak sok tapasztalata van a tetoválás készítésében, és ez a tetoválás tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kiterjedt és bonyolult mintákat. A Dália vörös és fekete árnyékban van, természetes hatást kölcsönözve a rügyeknek, leveleknek és a virágnak. A váll a tökéletes hely a tetoválás gravírozására, mivel pompázhat a szépségében, és ez a kialakítás inkább a nők felé hajlik.

4. Dahlia virág tetoválás:

Dahlia virágos tetoválás

Ez a vörös dália tetoválás levelekkel egy másik kialakítás, amely megfordítja a fejét, ha szépen elkészült. A két párosított dália tetoválás rügyekkel és zöld levelekkel természetes megjelenést kölcsönöz ennek a tetoválásnak, életre kelti a dizájnt. Ez a tetoválás fantasztikusan néz ki a vállrészen, a háton, a bicepszben, a borjúban, és alkalmas minden korú férfi és nő számára. Ha rajong a dália virágért, akkor ez a tetoválás lehet a megfelelő választás.

5. Fekete -fehér Dahlia tetoválás:

Fekete -fehér Dahlia tetoválás

A fekete dália tetoválás természetes árnyalatokkal tökéletes módja annak, hogy gyönyörűen ábrázolja személyiségének művészi oldalát. Ez a tetoválás bármilyen ruhához jól illik, és férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. Ennek a formatervezésnek a lenyűgöző megjelenését kifejezheti kis és közepes méretben. A merész körvonalak használata a szirmok belsejében szürke árnyalatokkal kombinálva természetes megjelenésű virágtetoválást eredményez.

6. Stílusos Dahlia tetoválás a gyomorban:

Stílusos Dahlia tetoválás a gyomoron

A szürke és fekete árnyalatok ebben a gyönyörű Dahlia virág tetoválásban műalkotásnak tűnnek. A dizájn tovább szépül, ha a virág lefelé ívelt mintázatát gyöngycseppekkel egészíti ki. Mivel a kialakítás viszonylag kiterjedt, fantasztikusan néz ki, ha a hasra, a gallércsontra és a hátra gravírozva van. Ezt a tetoválást néhány tetszés szerinti szín hozzáadásával újra létrehozhatja. A tizenévesek általában az ilyen formatervezéseket részesítik előnyben.

7. Piros és lila Dahlia tetoválás a lábán:

Piros és lila Dahlia tetoválás a lábán

Ha pompázni szeretne tetoválásában, a piros és a lila dália tetoválás fényes kombinációja tökéletes választás lehet. Ennek a kialakításnak a gyönyörű és színes árnyalatai megfordítják a fejüket. Bármilyen ruhához illeszkedik, fokozva megjelenését, és inkább minden korosztályú nők iránt hajlik. A formatervezés további emelése érdekében ezt a vádliba, a vállba, az alkarba vésheti, és a legjobban néz ki, ha közepes vagy nagy méretű.

8. Bonyolult fekete dália virág tetoválás:

Bonyolult fekete dália virág tetoválás

Ez egy másik fekete tintás Dahlia tetoválás, benne egy rózsa, amely természetes elemeket ad hozzá a designhoz. Ez a hosszú tetoválás lenyűgözően néz ki az alkaron, a borjún, a tarkón, és felemeli viselőjének szépségét. Az egész szerkezet fekete körvonalakkal rendelkezik, és szürke árnyalatokkal van tele, ami valósághű érzést kölcsönöz a dizájnnak. A színek segítségével újra létrehozhatja a dizájnt, és a nők általában az ilyen típusú tetoválásokat választották.

9. Dahlia tetoválás a derékon:

Dahlia tetoválás a derékon

Ha meg akarja mutatni gömbölyű testrészeit, ez a Dahlia tetoválás a derekán tökéletes választás lehet. Bár a design viszonylag gyakori, a virágon és a leveleken található minták kiemelik azt. Létrehozhat egy másik verziót tetszőleges szín használatával. Viselője idézetet adott hozzá a megvalósításhoz, vagy kihagyja az Ön személyes preferenciái szerint. Ez a tetoválás minden korú férfi és nő számára egyaránt alkalmas.

10. Egyszerű Dahlia Tattoo fekete -fehér:

Egyszerű Dahlia Tattoo fekete -fehér

Ez a Dahlia tetoválás a legjobb választás azoknak, akik szeretik a rövid tetoválást. A virág szépségét az egész dizájn elegánsan rögzíti, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Ez a tetoválás a legjobban néz ki, ha a bokájába, nyakába, csuklójába vésik. Játszhat néhány színnel, hogy újratervezze a tetoválást, új megjelenést kölcsönözve. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas minden korosztály számára, és kis méretben emelheti a mintát.

11. Dahlia és pillangó tetoválás a combon:

Dahlia és pillangó tetoválás a combon

Ez a kék és lila tökéletes kombináció, a t kifejezi a Dahlia virág szépségét. A tetején lévő pillangó bónusz, amely még tovább szépíti a tetoválást. A dizájn részletei reális hangulatot kölcsönöznek neki, így ez a nők egyik legkedveltebb választása. Ez a tetoválás rendkívül vonzónak tűnik, ha közepesen nagy méretűre, és lehetőleg a combra vagy a bicepszre vésik.

12. Aranyos Dahlia Tattoo Design:

Aranyos Dahlia Tattoo Design

Ez a dália tetoválás a virág valódi lényegét képviseli anélkül, hogy túl nagy felhajtást okozna. A dizájn véletlenszerűsége miatt kiemelkedik, ellentétben a hagyományos virágdíszekkel. Az élénk rózsaszín szirmok a zöld levelekkel kombinálva kicsik, mégis elegánsak, szenzációs hangulatot árasztanak. Az ilyen típusú tetoválásokat általában a lányok kedvelik, és a legjobban néznek ki, ha kis méretben vállra vannak gravírozva.

13. Dahlia Mandala tetoválás a karon:

Dahlia Mandala tetoválás a karon

A mandala művészet előtérbe kerül a tetoválás világában. Ez a tetoválás egyesíti a dáliavirág és a mandala művészet szépségét, ami bonyolult és gyönyörű dizájnt eredményez. A tetoválás sötét fekete körvonala és a szürke árnyalatok kitöltése valósághű befejezést eredményez, ami azt szeretné, hogy tintát kapjon. Bár mindkét nemre alkalmas, a nők általában az ilyen típusú mintákat részesítik előnyben. A kívánt színek használatával újratelepítheti.

14. Apró piros Dahlia tetoválás:

Apró piros Dahlia tetoválás

Ez egy másik lehetőség egy kis tetoválásra, amely inkább a nők felé hajlik. A virág vöröses-rózsaszín színárnyalata és a levelek arany-zöld színe miatt a kis tetoválás gyönyörű és reális. Ez a tetoválás a legjobban néz ki, ha a csuklójára, a fül, a nyak, a boka és a kis méret mellé gravírozzák. Bár a nők általában ezt részesítik előnyben, a férfiak számára nincs korlátozás arra, hogy tintát kapjanak.

15. Fiery Orange Dahlia Tattoo:

Tüzes narancsos Dahlia tetoválás

Ha vonzóan szeretné képviselni személyisége fergeteges oldalát, akkor ez a dália tetoválás tökéletes választás lehet. A virág fényes körvonalai kiemelik, és világosabb narancssárga árnyalattal van tele, ami még tovább szépíti a tetoválást. Más színváltozatokkal is létrehozhatja, és férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. A legjobb hely, ahol ezt a tetoválást az alkarjába, a vállába vagy a tarkójába véshetik, ahol megmutathatják magukat.

16. Hagyományos Dahlia tetoválás a bokán:

Hagyományos Dahlia tetoválás a bokán

Ez a dália tetoválás tökéletes példa a szépség hagyományos megjelenítésének módjára. A kicsi és szinkronizált szirmok zöld lombozattal kiegészítik ennek a virágnak a reális ábrázolását. Ez a tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, és kis- vagy közepes méretű gravírozással a legjobban néz ki. Bár a vöröses-rózsaszín szín tökéletesen néz ki, a tetoválást más színváltozatokkal játszva újra létrehozhatja.

Végső gondolatok:

Az egymásra rakódó gyűrűkben lévő sziromkép a Dahlia virág egyik egyedi mintája, amely kiemeli. A Dahlia virág tetoválás szépséget kölcsönöz a test bármely részének, és különböző színekben, formákban és méretekben kapható. Minden további nélkül fejezze ki érzéseit azáltal, hogy megszerzi a cikkben említett tetoválások egyikét. Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk!