20 felkapott sas tetoválás mintával, tintával és magasan

A sasok a magas égbolton uralkodó madárfajok egyike. A hatalom, a tekintély és az erő szimbólumai, amelyek folyamatosan zsákmányolják a kisebb fajokat. A sasok leginkább erős szárnyaikról, éles látásukról és vad természetükről ismertek. Ez az oka annak, hogy az Eagle tetoválások nagyon népszerűek sok országban, ahol ezeket a madarakat tisztelik erejükért és bátorságukért. Az Eagle tetoválások a szépséget, a kegyelmet és az eleganciát is képviselik. Ezeket a tetoválásokat férfiak és nők egyaránt választják. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb Eagle tetoválási mintákat, amelyek biztosan magasra repülnek!

A sas tetoválás jelentése és szimbolizmusa:

A sasok kiemelkedő helyet foglalnak el a madárfajokban. Amerika nemzeti madara is, amely elszántságot, tekintélyt és erőt képvisel. A sasok vezetők a madarak között, és hevességükkel és értelmükkel folyamatosan uralják a többieket. A sas tetoválásokat sok országban népszerűen készítik, mert a föld és az ég közötti kapcsolatot képviselik. Ezek a tetoválások szimbolizálják e csodálatos madarak minden vonását, például a tisztaságot, a szépséget és a hatalmat. Ha jó tetoválást szeretne, amely megmutatja felsőbbségét és bölcsességét, fedezze fel ezeket a kreatív Eagle tetoválásmintákat.

Eagle Tattoo Designs with Images Get Inked and Fly High

Különböző típusú sas tetoválások férfiaknak & Nők képekkel:

Így a sas tetoválás minták nagyszerű választás, ha azt akarja, hogy alfa legyen. A sas tetoválásnak különböző jelentései vannak. Ez a sas tetoválás manapság divatossá válik a fiatalok körében, különösen a kollegák körében. Itt van egy csodálatos sas tetoválás minták gyűjteménye, képekkel és jelentésekkel nőknek és férfiaknak.

1. Fighting Eagle Sleeve Tattoo Design:

Harci sas ujjú tetoválás tervezés

Ez a sas tetoválás jelentése hatalom, erő, büszkeség és győzelem. Az ebben a tetoválásban készült sas itt a háborúk győzelmét jelenti. Ezt a tetoválást a fronton harcoló harcosok, katonák és harcosok stb. Végzik. Ezt a fajta tetoválást olyan országokban végzik, mint Perzsia, Franciaország, Egyesült Államok, Németország, Oroszország stb. Ezek az országok a sasot mint felsőbb hatalmat jelképezték. A tetoválás a warfighter szavakat is vonzó betűkkel viseli.

 • A legjobb: Ez az egyedülálló sas tetoválás a legjobb azoknak a férfiaknak, akik hazaszeretetet szeretnének hazájuk (Amerika) felé. Ez az igazság, az őszinteség és a tekintély szimbóluma.
 • Előnyös tinta: A tetoválás legjobban barna és fehér színű tintával készül az Eagle számára, kék, piros és fehér tintával az USA zászlaja esetén.
 • Ahol: Ez egy meglehetősen nagy tetoválás, amely a legjobban látható, ha a vállára helyezik.
 • Méret: A nagyméretű kivitel mellett csodálatosnak tűnik
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legmegfelelőbb azoknak, akiknek közepes vagy világos bőrük van.

2. Koponya sas tetoválással a hátán:

Koponya sas tetoválással a hátán

Ez a sas koponya tetoválás a férfiak számára meglehetősen érdekesnek tűnik, mivel a koponya, a sas és a nap kombinációja. Erőt kifejező remekmű. A tetoválásban használt összes szimbólum az erőt, a hatalmat és a győzelmet jelképezi. A színes tetoválás csodálatos megjelenést és erőteljes üzenetet ad. A gonosz győzelmét is szimbolizálja. A sas a nap mögött egy új nap felkelését is jelenti a gonosz végek után. Ez a tetoválás leginkább a háton és a mellkason illik.

 • A legjobb: Ez az egyik agresszív sas tetoválás a fiúk számára, amely a jó győzelmét jelenti a gonosz felett. Ezt a rockzene rajongói is használják hozzáállásuk ábrázolására.
 • Előnyös tinta: A tetoválás legjobb tintái a fekete és a barna
 • Ahol: A tetoválás jól néz ki, ha a hátán készül. Egy kisebb változat is véshető a vállára.
 • Méret: Válasszon egy nagy méretű tetoválást, ha el akarja fedni a hátát ebben a lenyűgöző kivitelben.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és világos bőrűek számára

3. Fighting Eagle Tattoo Designs For Men:

Fighting Eagle Tattoo Designs For Men

Ez a sas tetoválás a mellkason kígyót és sast mutat. A kígyó és a sas egymás ellenségei. Ez a tetoválás a bölcsesség és szenvedély, valamint a bosszú és az erkölcs közötti háborút jelenti. Ezt a tetoválást olyan emberek végzik, akiknek több ellensége van, birkózók és ökölvívók. A tetoválásban használt színek élénkebbé teszik. Ez a tetoválás erősen hordozható a háton vagy a mellkason, mivel széles területet igényel ahhoz, hogy hatékony legyen. Ez az egyik divatos tetoválás, amelyet világszerte készítenek.

 • A legjobb: Az Eagle Snake tetoválás a legjobb azoknak a férfiaknak, akik figyelmeztetni akarják az embereket, hogy készen állnak a harcra, amikor összezavarják őket. Ha valakin találja ezt a tetoválást, akkor jobb, ha távol tartja magát tőle!
 • Előnyös tinta: Ez a tetoválás a sas és a kígyó valódi színeit használja, például barna, fekete, sárga és piros.
 • Ahol: A tetoválás a mellkason történik, hogy szimbolizálja belső érzéseiket
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás illik a legjobban a mellkas területére
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legmegfelelőbb azoknak, akiknek közepes vagy világos bőrük van

4. American Flag Eagle Tattoo Designs on Arm:

Amerikai zászlós sas tetoválás minták a karon

A hazafias amerikaiak számára az amerikai zászlóval rendelkező sas kiváló design tetováláshoz. Mint azt mindenki tudja, a parlament az amerikai jelölt a parlamentjük számára. Így az amerikai zászlóval rendelkező sas megmutatja országuk fölényét. Az ilyen típusú tetoválást leginkább az ország harcosai és hadseregei viselik. De ez a tetoválás is vírusossá válik Amerika fiatal generációja körében, hogy tiszteletet mutasson nemzete iránt.

 • A legjobb: A sas zászló tetoválás a legjobb azoknak a férfiaknak, akik igazi hazafiak és tisztelik hazájukat. Ezek az emberek rendkívül hűségesek szülőföldjükhöz, és számukra hazájuk áll az első helyen!
 • Előnyös tinta: Ez a gyönyörű kopasz sas tetoválás a sas és az USA zászló reális színeivel készült.
 • Ahol: Ez a tetoválás a legjobb a bicepszen és a karokon, hogy jelezze a sas fizikai erejét.
 • Méret: Egy közepes és nagy méretű tetoválás illik a legjobban a területhez
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és világos bőrűek számára

5. Egyiptomi sas tetoválás minták hátul:

Egy egyiptomi sas tetoválás minták a hátán

Az egyiptomiak a sasot nemcsak tekintélynek, hanem a védelem szimbólumának is tekintették. Ennek tulajdonították a tekintély és a gyámság atyai konnotációit. Így az egyiptomiak által készített számos védő amulett a sas szimbólumait sportolja. Az egyiptomi sas tetoválás így kiváló választás védő tetoválásként. Ez az egyik világhírű sas tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt.

 • A legjobb: Ezt a hagyományos stílusú sas tetoválást férfiak és nők egyaránt készítik, akik hisznek a madár isteni erejében és a hozzá kapcsolódó mitológiai történetekben.
 • Előnyös tinta: Ez az elképesztően szép sas több színből készül, hogy bemutassa a bonyolult részleteket.
 • Ahol: Ezt a tetoválást bicepszre, mellkasra, karra és hátra készítheti.
 • Méret: Válasszon közepes és nagy méretű kialakítást, amely megfelel az elhelyezési területnek.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legmegfelelőbb azoknak, akiknek közepes vagy világosabb bőrük van.

6. Sasfej tetoválás minták:

Eagle Head Tattoo Designs

Csak a sasfej elég ahhoz, hogy a tekintély és az irányítás üzenetét eljuttassa az emberekhez. Választhat, hogy a fejet részletesen és színezetté teszi, vagy egyszerűvé teszi a törzsi megjelenéssel. Mindig a legegyszerűbbé tétel a jobb megoldás, mivel nem vonzza a felesleges figyelmet, és mégis szemmel tartja magát.

 • A legjobb: A sasfejű tetoválás a fókusz, a figyelem és az éles látás szimbóluma. A férfiak és a nők bármilyen ilyen tulajdonsággal rendelkeznek, választhatják ezt a csodálatos tetoválást
 • Előnyös tinta: Végezze el fekete színű tintával, hogy olyan éles legyen, mint egy sas szeme.
 • Ahol: Ez a tetoválás meglehetősen kicsi, ezért nincs külön helye ennek a kialakításnak.
 • Méret: Egy kis és közepes méretű kivitel nagyon jól működik ehhez a tetováláshoz
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb minden bőrtípusra.

7. Sas tetoválás a mellkason szöveggel:

Sas tetoválás tervezés a mellkason szöveggel

Szavakat adhat hozzá a sas tetoválás tervezéséhez. Segít nyilvánvalóvá tenni a jelentést, amelyre törekedsz. A sas számos fogalmat képvisel, amelyek végső soron a hatalom és a tekintély körül forognak. Szavak hozzáadása a tetováláshoz segít megszüntetni az esetleges zűrzavart, amely felmerülhet annak szimbolikájában.

 • A legjobb: Ez az egyik legmenőbb sas mellkas tetoválás, amely elsősorban a férfiak számára alkalmas, a terület érzékeny jellege miatt..
 • Előnyös tinta: Erre a területre a legjobb tinta a barna, a piros és a fekete, amelyek a sas valódi színeit képviselik.
 • Ahol: A tetoválás legjobb helye a mellkas
 • Méret: Ha széles mellkasa van, mint a képen, az ideális méret bárhol közepes és nagy között lehet
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

8. Sas toll tetoválás a vállán:

Sas toll tetoválás a vállán

Egy másik kiváló ötlet az, hogy a tervezés során csak egy sas tollal dolgozzon, és ne a teljes madárral. A sas ereje és tekintélye abból ered, hogy képes más madaraknál magasabbra repülni. Így a sas toll a repülés erejének találó szimbóluma. Segít hasonló módon képviselni a felsőbbséget, a tekintélyt és az összes többi tipikus sasábrázolást.

 • A legjobb: A sas toll szimbolizálja az adott célra való összpontosítást és annak elérését. Gazdag szimbolikája miatt ez a tetoválás a legjobban illik férfiakhoz és nőkhöz.
 • Előnyös tinta: Az ideális tinta ehhez a tetováláshoz a fekete, amely puha tollvonásokat adhat.
 • Ahol: Ez az egyik klasszikus sas váll tetoválás minták.
 • Méret: Egy közepes méretű kép tökéletesen illeszkedik a gallér csontterületére.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

9. Small Eagle Dream catcher Tattoo Designs:

Kis sas álomfogó tetováló minták

Amint azt korábban említettük, a sasokat számos kultúrában nagy védőnek tekintik. Egy álomfogóval rendelkező sas hárfázik a sas létének ezen aspektusán. A sasnak adott szürke árnyalatok vonzóbbá teszik a sötét tollakkal együtt. Ezt a tetoválást a férfiak széles körben végzik a háton, a háton és a mellkason. Az asszony a hátára és a derekára festette. Ha ilyen típusú bátor sas tetoválásokat tetováltál a hátadra, ami azt jelképezheti, hogy te vagy a legjobb védő.

 • A legjobb: énf kis sas tetováló képet keres, ez az álomfogó tökéletes. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, ez a kialakítás vélhetően szerencsét hoz a viselőjének.
 • Előnyös tinta: A szürke és a fekete a legjobb festékek ehhez a tetováláshoz
 • Ahol: A vállra, a hátra vagy akár a karokra is maratható.
 • Méret: Ez egy kisméretű kép, amely az elhelyezési területnek megfelelően módosítható.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

10. Flying Eagle Tattoo Designs for Men:

Flying Eagle Tattoo Designs For Men

Egy repülés közbeni sas széttárt szárnyú félelmetesnek tűnik. Ha a szemét hevessé teszi, és csőrét kinyitja, mintha valami láthatatlan tárgyra kiabálna, olyan megjelenést kölcsönözhet a tervezésnek, amely azt mondja, hogy nem az, akivel összezavarodhat. Hozzáadhat színt és egyéb részleteket, hogy vonzóbbá tegye a tetoválást. Ez egy kiemelkedő repülő sas tetoválás férfiaknak, bonyolult mintákkal az egész testen.

 • A legjobb: Ez a fantasztikus nagy sas tetoválás lenyűgözően néz ki a jól tónusú hasizmú férfiaknál. Ez a madár agresszív formája, amely a haragot és a haragot szimbolizálja.
 • Előnyös tinta: A fekete, narancssárga és piros színű tinták tökéletesek ehhez a képhez
 • Ahol: Ezt a legjobban a hasi területen lehet elvégezni, de győződjön meg arról, hogy szorosan rögzített hasizma van.
 • Méret: Ez egy nagy sas, amely a legbonyolultabb részletekkel rendelkezik
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobban alkalmas közepes, világos és tisztességes bőrszínre.

11. Eagle on Branch Tattoo on Hand:

Sas egy ágon tetoválás a kezét

Egy oldalra néző sas, masszív szárnyakkal, amelyek jól láthatók, és egy ágon ülnek, félelmetes látványt nyújt, amely szintén uralkodónak tűnik. Sok kultúra a sasot napállatoknak tekinti. Szimbolikájuk magában foglalja az egészséget, az ellátást és az energiát. Tetoválásként kitűnő választás!

 • A legjobb: Ez a reális sas tetoválás mindenképpen megéri a fájdalmat és a pénzt, mert varázsként ül az erős férfiak jól felépített karjain.
 • Előnyös tinta: A fekete, narancssárga, sárga árnyalatokkal valósághűvé teszi a képet.
 • Ahol: Ezt elvégezheti a vállán, hogy illúziót kelthessen, amikor egy sas a vállán ácsorog.
 • Méret: Ez egy nagy sas tetoválás, gondosan elkészítve minden szükséges részlettel
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

12. Tribal Eagle Wings tetoválás:

A Tribal Eagle Wings tetoválás

A sas testének legcsodálatosabb eleme a szeme után a szárnya. Masszívak, nagyobbak, mint bármely más madár szárnya. Az ok egyszerű. A sas magasabbra repül, mint az átlagos madár. Így a szárnyakkal terjesztett sas még nyilvánvalóbbá teszi a tekintélyről és a fölényről szóló üzenetét. Egyszerűsége miatt ez az egyik alkalmas sas tetoválás a nők számára.

 • A legjobb: A törzsi fekete sas tetoválások a legjobbak férfiaknak és nőknek egyaránt, akik szeretik használni a hatalmas madár maratásának ősi szimbólumait.
 • Előnyös tinta: A fekete szín a legjobb színes tinta ehhez a képhez
 • Ahol: Ez a tetoválás bárhol a testen befesthető, de a legjobb területek a karok, a bicepszek és még a tarkó hátulja is
 • Méret: Ez egy közepes méretű sas tetoválás, amely általában sablont használ
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

13. Különleges sas tetoválás minták a karon:

Különleges sas tetoválás minták a karon

Ez a sasfejű tetoválás a karokon egy szemet gyönyörködtető darab, amely egyre népszerűbb. Az ilyen típusú tetoválásban a sas a félelem és az akarat erejét jelenti. Azok az emberek, akik rettenthetetlenek és készek bármilyen helyzetben szembenézni, bátran viselik ezt a tetoválást. Ezt a tetoválást széles körben végzik a vállán, különböző színek használatával. A sötét fekete tintás sas egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz. Ez az egyik legreálisabb sas tetováló kép.

 • A legjobb: Ez a gyönyörű sasfej tetoválás alkalmas azoknak a férfiaknak, akik hisznek erejükben. A tetoválás az erő, az erő és a bátorság jellemzőit reprezentálja.
 • Előnyös tinta: Használjon olyan színeket, mint a fekete, a szürke és a sárga, hogy reálisnak tűnjön
 • Ahol: Ez a legszélesebb körben használt sas váll tetoválás minták, amelyeket sok férfi választott.
 • Méret: A nagyméretű tetoválás önmagában igazolja ezt a csodálatos dizájnt.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

14. Törzsi Flaming Eagle Tattoo Designs:

Törzsi Flaming Eagle Tattoo Designs

Ez a törzsi sas tetoválás nagyon népszerű az amerikaiak körében. Ez egy indián tetoválás, amelyet az ott lakó törzsi kaszt használ. Lelki jelentőségük van, és a törzsi emberek erős kapcsolatát jelentik a természettel. A sas ebben a tetoválásban erőt és erőt jelent. A sötét fekete szín vörös lángokkal vonzóbbá teszi. Erősen hordozható a vállán és a hátán.

 • A legjobb: Ez az egyszerű, mégis lenyűgöző sas tetoválás minták alkalmasak férfiaknak, akik büszkék indián gyökereikre.
 • Előnyös tinta: A fekete színek és a piros árnyalatok a legalkalmasabb színek
 • Ahol: Ha a tintát a mellkasra helyezi, akkor ez a design szép lesz
 • Méret: A nagy méretű tetoválás tökéletesen megragadja a törzsi sas szépségét.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

15. Erőteljes Eagle Eye Tattoo Design:

Erőteljes Eagle Eye Tattoo Design

Ez a kis sas tetoválás nagyon népszerű a fiatalok körében. A sas akkor is, ha magasan repül az égen, képes megtalálni zsákmányát a földön. Így ez a sas tetoválás bátorságot, tisztaságot, fókuszt és látást jelent. Bármilyen veszély fennállása esetén a sas az egyetlen madár, aki szabadon repül a napfényen. Ezért ezt a tetoválást olyan emberek végzik, akiknek világos látásuk van. Ezt a tetoválást erősen festik azok az emberek, akik katonai, lövöldözős játékokkal stb. Kapcsolatosak. A tetoválás fő hangsúlya a sas szeme. Azok az emberek, akik nagy nehézségekkel szembesültek az életben, ilyen tetoválást kapnak a vállukra vagy a hátukra.

 • A legjobb: Ez a csodálatos alkar tetováló sas kialakítás nagyon reálisnak tűnik, és alkalmas a jól tónusú karú férfiak számára.
 • Előnyös tinta: Ez a kialakítás a legjobb szürke, sárga és fekete színű tintával
 • Hol: T.övé az egyik legkreatívabb terv az alkaron.
 • Méret: A kar méretétől függően kis vagy közepes méretű kivitel közül választhat
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

16. Eagle Tattoo Designs On Hand:

Eagle Tattoo Designs On Hand

Ez az egyik színes és fenséges sas tetoválás a kezén. A design csak a sas fejével készült, ami az értelmét szimbolizálja. Az aranyló, ragyogó szemek éles látást képviselnek, míg a horgas csőr azt mutatja, hogy készen áll a zsákmány megütésére. Ez az egyszerű kivitel gazdag szimbolikában, és tökéletes azok számára, akik erős filozófiai gondolkodással rendelkeznek.

 • A legjobb: Ez az egyik legjobb sas tetoválás azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik szeretnék megmutatni értelmüket és bölcsességüket a body art segítségével.
 • Előnyös tinta: A tetoválás fekete, piros, narancssárga és sárga színű festékekkel készül
 • Ahol: Ezek ideálisak a kézben történő elvégzéshez
 • Méret: A kéz méretétől függően választhat egy közepes méretű tetoválást.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

17. 3D Eagle Tattoo Designs for Men:

3D Eagle Tattoo Designs For Men

Szeretnél egy kis realizmust varázsolni a testedbe? Nézze meg ezt a csodálatos tetoválást, amely úgy néz ki, mint egy élő madár a testen. Ez a 3D -s művészi kép egy békés sast szimbolizál egy római számóra hátterében. Ennek a művészetnek a belső jelentése feltárja a madár szellemi ügyességét, amely úgy tűnik, megállítja az órát, hogy élvezze a jelen időt. Ez messze a legkreatívabb a sas ujjú tetoválási ötletek között.

 • A legjobb: Ennek a csodálatos művészetnek gazdag szimbolikus jelentősége van, amely úgy tűnik, tanácsot ad nekünk a teljes élethez, és élvezzük minden másodpercet, mielőtt a földi időnk lejár.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást legjobb fekete és szürke színű tintákkal végezni
 • Ahol: A kialakítás a legjobban karokon, ujjakon és kezeken végezhető el a jobb láthatóság érdekében
 • Méret: A kéz méretétől függően nagyméretű tetoválást választhat.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világosabb bőrszínhez.

18. Sas tetoválás tervezése a nyakon:

Sas tetoválás tervezés a nyakon

Ennek a csodálatos nyak tetoválásnak van egy sasja, amely kitárta szárnyait, és úgy tűnik, készen áll a repülésre. A szárnyas sas a világ felfedezésére irányuló hatalmat és félelem nélküliséget jelent. Ez azt is jelzi, hogy készen áll arra, hogy valami újat keressen az életben, és soha ne borzongjon a kockázatvállalástól. Ez a dizájn, bár egyszerű, bonyolult részletekben gazdag.

 • A legjobb: Ha jó sas tetoválásmintákat keres férfiaknak, semmi sem tudja legyőzni ezt a merész és gyönyörű szárnyas sasmintát a nyakán.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást legjobban fekete és narancssárga tintával lehet elvégezni
 • Ahol: A tetoválás elképesztően jól néz ki a nyak területén.
 • Méret: Egy közepes méretű sas ideálisan néz ki a nyakán, hogy kimondott megjelenést hozzon létre,
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világosabb bőrszínhez.

19. Sas tetoválás minták a csuklón:

Sas tetoválás minták a csuklón

Ez az egyik legmenőbb sas tetováló lány terve, amely tökéletes a finom kezükhöz. A sas nyitott szárnyakkal készült, amelyek magasan szárnyalnak az égen. Ez a repülő sas a hatalom és a tekintély szimbóluma. A sziluett, mint a sas megjelenése, növeli a kép szépségét. Ezt a formatervezést a csukló belső oldalán is tintával kaphatja.

 • A legjobb: Ez a szép tetoválás a legjobb azoknak a nőknek, akik valami egyszerű tintát szeretnének kapni a testükön, mégis gazdag szimbolikus jelentőséggel bírnak.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást legjobban fekete színű festékkel lehet elvégezni
 • Ahol: A tetoválás tökéletesen néz ki a csuklón
 • Méret: Egy kis méretű sas ideális a csuklóján
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világosabb bőrszínhez.

20. Kis sas tetoválás minták nőknek:

Kis sas tetoválás minták nőknek

Ez az egyik legaranyosabb sas tetováló női tervezés, amely törzsi mintát használ. A művész törzsi szimbólumokat használva csodálatos módon életre keltette a madarat. A fekete és zöld színek használata növeli a design szépségét. A tetoválás kisebb mérete miatt tetszés szerinti részre helyezhető.

 • A legjobb: Ez a kis sas tetoválás a legjobb azoknak a nőknek, akik szeretik a sasokat, de el akarják kerülni a madár agresszív formáit.
 • Előnyös tinta: A vonalakhoz feketét, a töltéshez zöld színű tintát használhat
 • Ahol: Ez a tetoválás tökéletesen néz ki a csuklón, a karon és a bicepszen
 • Méret: Egy kis méretű sas ideális
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világosabb bőrszínhez.

További tippek az Eagle Tattoo Designs eleganciájának megőrzéséhez:

Nézze meg ezeket a fontos tippeket, mielőtt véglegesítené kedvenc Eagle tetoválását:

 • A sasok gazdag szimbolikus jelentéssel bírnak, ezért fontos, hogy megértsük a koncepciót a tervezés előtt.
 • A sas szépsége a szemében rejlik, ami megcsinálhatja vagy megtörheti a tetoválás megjelenését. Ha reális tetoválást választ, győződjön meg arról, hogy a szeme jól van -e elkészítve.
 • Az elhelyezési területek szintén fontosak, amikor sasokról van szó. Különösen, ha zászlóval vagy más fontos elemekkel van ellátva, győződjön meg róla, hogy csak a test felső részén teszi ezt.
 • A nagyon kicsi minták néhány nap múlva homályosnak tűnhetnek. Tehát válasszon közepes és nagy méretű tetoválásokat.

További tetováló minták:

A legjobb sas tetoválás minták 1

A legjobb sas tetoválás minták 2

A legjobb sas tetoválás minták 3

A legjobb sas tetoválás minták 4

A legjobb sas tetoválás minták 5

A legjobb sas tetoválás minták 6

A legjobb sas tetoválás minták 7

A legjobb sas tetoválás minták 8

A legjobb sas tetoválás minták 9

A legjobb sas tetoválás minták 10

Reméljük, hogy ezek a szemet gyönyörködtető Eagle tetoválások inspiráltak, hogy kedvenc sas tintát kapj! A sasok messze a leginkább maratott tetoválási minták, amelyek sok jelentést közvetíthetnek. Különösen abban az esetben, amikor meg akarja hirdetni tekintélyét és felsőbbrendűségét, nincs jobb módja ennek, mint egy fenséges sas dizájnt választani. Szóval emberek, mire vársz? Itt az ideje, hogy megnézze a legjobb dizájnt, és ragadja meg, mielőtt mások megteszik