9 különböző Pin Up Girl Tattoo minták és jelentések

A Pin Up tetoválások tendenciáját a tengerészek követték el, akik egész életüket tengeri utakon hagyják el családjukat, hogy lássák feleségeiket, ahogy a mindennapi matrózok lerajzolják feleségük tetoválását, ez a későbbi években a pin up lányok tetoválásának bemutatásaként merült fel nők hatalma és más nők arca, mint az ördög, szomorú és energikus arcok, mint tetoválás.

Stimuláló Pin Up Tattoo Designs for Girls

9 Cool Pin Up Tattoo Designs lányoknak:

Olvassa el röviden a legnépszerűbb top 9 Pin up lány tetoválásmintákat.

1. Kalóz Pin Up Girl Tattoo:

Kalóz Pin Up Girl Tattoo

A kalózok arról híresek, hogy arcukra öntött sminket készítenek, amelyet a fekete szemek és a kiegészítők is kiemelnek. Azok számára, akik szerelmesek a Kalózokba, keljenek fel, majd kipróbálhatják a kalóz pin up lány tetoválást.

2. Captain Look Pin Up Girl Tattoo:

Captain Look Pin Up Girl Tattoo

Mint tudjuk, a tetoválások tetoválása olyan emberektől származik, akik látják az utakat, és nagyon hiányoznak a családjuknak. Aztán úgy döntöttek, hogy a feleségüket tetoválásként festik. Ahelyett, hogy egyszerűen női arcot festene, a változtatás történhet úgy, hogy egy lány tetoválást rajzol egy kapitánnyal.

3. Mermaid Pin Up Girl Tattoo:

Mermaid Pin Up Girl Tattoo

A sellőket a szépségkirálynőnek tekintik, tökéletes testalkatú, tökéletesen lefelé. A sellők, amelyeket tintás tetoválásként festettek, a nők szépségét és a női természetet ábrázolták. A halfark test kékes-zöld színű, a felső része pedig barna bőrszínű.

4. Sailor Look Pin Up Girl Tattoo:

Sailor Look Pin Up Girl Tattoo

A srácok által az egyik általánosan használt pin up stílusú tetoválástervezés kar tetoválásként. Az urak tintával tetoválhatják kedvenc női színésznőjüket a Pin ups Sailor tématervezéssel, ez a pin up lány tetoválás illik a kar tetoválásához.

5. Vintage Cowgirl Look Pin Up Tattoo:

Vintage Cowgirl Look Pin Up Tattoo

Ez a fajta vintage megjelenésű tetoválás meglehetősen népszerűvé vált a fiúk és a lányok körében. A pinup tetováló lány nagy kalapban és csizmában, mini A vonalú szoknyában és ingben standard kivitel.

6. Sütemény készítő Look Pin Up Tattoo:

Sütemény készítő Look Pin Up Tattoo

Ez a fajta pin up lány piros pöttyös köténybe öltözött lány, aki tálcát tart tortával, határozottan egy új típusú tetoválás, amely egyedi identitást teremt, ha kar tetoválásnak tervezik.

7. Devil Pin Up Girl Tattoo:

Ördög Pin Up Girl Tattoo

Az Ördög Pin up lány tetoválás design minden nő másik fekete érzelmi oldalát mutatja be, amelyet sok pasi jobban szeret tetoválásként használni, mint a lányok.

8. Pin-Up lány autó tetoválással:

Pin-Up lány autó tetoválással

A nők sportosak, mint a srácok, ezt a tetoválást tervezték. Egy dögös lányképet használnak a piros autó mellett ülve, amit sokan szeretnek, ha ezeket a tetovált lány tetoválásokat kar tetoválásként tervezik.

9. Női Power Pin Up Tattoo:

Nők Power Pin Up Tattoo

Azok a nők, akik hisznek abban, hogy a női nemet erőteljes és erős nemként tüntetik fel az emberek körében, rajzolhatják ezt a pinup nő tetoválást erős szavakkal a tetoválás alá írva, és a férfiak, akik a nők hatalmának elterjesztésében törekednek az emberek között, képviselhetik véleményüket ezen a női hatalommal rendelkező tetováláson keresztül.

A Pin up tetoválást lányképpel, mint fiúképpel tervezték, mivel a pin up girl tetoválás trendje híres és vonzóbb. A matróz egy lány tetoválással rögzíti a lány tetoválását, feltűnően vonzóbb, amit a férfiak feltétlenül tetoválás terveznek.