9 legújabb és legjobb ötlet a Macabre tetoválásokhoz képekkel

A Macabre olyasmit jelent, ami a halállal kapcsolatos, és ezért zavaró. Az utóbbi időben a macabre kifejezés a szörnyű, borzalmas, vonzó, félelmetes stb. Szinonimája. Lehet, hogy a téma nem hangzik túl érdekesnek, de a tetováló művészek sok kreativitási elemet találtak benne. A macabre szó nagyon általános; valami, ami terrorizálhat valakit, mások számára talán nem annyira ijesztő. Ezért az alábbiakban a top 9 makabrális tetoválást írjuk le, amelyek szinte mindenkinek hűsítő gerincet okozhatnak.

Makabre tetoválások képekkel

A Macabre tetováló ötletek legnépszerűbb és új formái férfiaknak és nőknek a trendben:

Nézzük meg a 9 félelmetes tetoválásmintát.

1. Varrott arcú Macabre tetoválások:

Makabre tetoválások

Gondold csak el egyszer, hogy ki akarod fejezni nézeteidet, de nem tudod. Maga az érzés szörnyű. Ha ennek oka az, hogy az ajkaid össze vannak varrva, akkor rettenetes lesz. A varrott arc makacs tetoválása egy sötét, vékony arcot ábrázol, amelynek ajkai össze vannak varrva. Az arc érzelemmentesnek és figyelmeztetettnek tűnik, ami a tetoválást a horror elemévé alakítja.

2. Gory Face Macabre tetoválások:

Gory Face Macabre tetoválások

Ez a véres tetoválás úgy néz ki, mint egy lány arca, amelyet rosszul vertek. Az egész arc eltorzultnak tűnik zúzódásokkal. A kék szemekből csöpögő véres könnyek szörnyű, mégis absztrakt művészetté teszik a tetoválást.

3. Makabre zombi tetoválások:

Csodálatos zombi tetoválások

A zombik és a vámpírok sokunknak rémálmokat okoznak. Képzeld el, ha tetoválást készítenek belőle, milyen ijesztően félelmetes tud lenni. A grafikus tetoválás azt mutatja, hogy egy zombi eszik emberi húst. Az érzelemmentes ráncos arc jól részletezett, és elég kísértetiesnek bizonyult.

4. Félelmetes boszorkány tetoválások:

Csodálatos boszorkány tetoválások

A boszorkányok és a boszorkánymesterségek talán városi legendák, de az ötlet sokunk számára rémálmokat okoz. Ez a boszorkány tetoválás a horror minden összetevőjét tartalmazta. Vér csöpög a halottak szeméből, látható egy boszorkány, aki megeszi az emberi szívet. A száját kereszt tűk szúrják, miközben a boszorkány folytatja fekete varázslatát.

5. Félelmetes szörny tetoválások:

Csodálatos szörny tetoválások

Igaz, hogy ahogy felnőttünk, egyre kevésbé aggódtunk az ágyaink alatti szörnyek miatt. A tudatalatti tudatunkban azonban az undor továbbra is fennáll, és mindannyian megtaláljuk az ötletet, hogy egy szörnyeteg szörnyfigurát tetováljunk egy kicsit a határokon. Sok szörnyetetoválás tökéletesen készült, de ezzel a rendkívül grafikus csontváz -szörny tetoválással tintát kell kapni. Az árnyalatok és színek megfelelő használata tette ezt a makabar témájú tetoválást tökéletes műalkotássá.

6. Félelmetes állati tetoválások:

Csodálatos állati tetoválások

Mindannyian félünk egyik vagy másik állattól. Az állati témájú makabrális tetoválás már nagyon híres volt. Ez az állati makacs tetoválás teljesen új szintre emelte a témát a kísértetiességben, több ilyen lény kombinálásával. Egy kobra, egy sas, egy kardfogú, akik mindegyikének megvan a saját rémsége, borzasztóvá tette ezt a tetoválást.

7. Szomorú szemű makacs tetoválások:

Szomorú szemek makacs tetoválások

Azt mondják, hogy a szemükön keresztül belekukkanthatunk az ember lelkébe. A szemek tükrözik a boldogságot, a szomorúságot és a félelmet is. Ez a elképesztően absztrakt és jelentőségteljes tetoválás egy szemet mutat, amely olvad a nyilvánvaló félelemből. A tetoválás részletei csodálatosak. Nézze meg alaposan, és láthatja a koponyát, mint egy tárgyat a szemén. Ez a tetoválás vonzóbbá teszi a tetoválás makabrai műfaját.

8. Macabre rajzfilm tetoválások:

Ragyogó tetoválások

Mindannyian félünk minden pozitív karakter sötét oldalától, elsősorban azért, mert az közvetlenül a lelkiismeretünkbe ütközik. A gonosz bohóc sokáig horror tárgya volt a könyvekben; filmek és tetoválások egyaránt. A gonosz rajzfilmfiguráknak saját félelmetényezőik vannak. Ez a gonosz kinézetű hófehér tetoválás varrott ajkakkal sokak számára az álmatlan éjszakák oka lehet.

9. Black Arts Macabre tetoválások:

Fekete Művészetek Makabre Tetoválások

Fekete mágia, voodoo babák, ördögimádók; az egész csak mítosz lehet, mégis pokolian ijesztő. Ez a félelmetes műfaj rendkívül hatalmas, és a tetoválások széles skáláját lehet tervezni ötletek alapján. A hátborzongató fekete tetoválás megfelelően mutatja be a témát, és pontosan megijeszt. Két kísérteties alak figyelhető meg, az alábbiakban egy karom egérrel. A tetoválás részletei nagyon félelmetesek és lenyűgözőek. Célját is végzi: tiszta makabrális őrület.

Amint azt az elején tárgyaltuk, a téma olyan gyors, hogy könnyedén be tudja tintázni azt, ami a legjobban megijeszt, hogy legyőzze ezt a félelmet. Míg néhányan a fulladástól félnek, néhányan a magasságtól félnek, a makacs témájú tetoválásminták végtelen potenciállal rendelkeznek a tervek tekintetében.