Top 10 tetoválószalon Haidarábádban

Manapság nagyon népszerűvé válik az állandó tetoválás készítése Haidarábádban. Ha azt szeretné, hogy az Ön alkalmassága szerint egyedi készítésű dolgokat készítsen, akkor többletköltségeket kell fedeznie, de kaphat valamit, amely megfelel a kényelmének és a stílus hányadosának. Sok más szempont is van, amelyet egy személynek szem előtt kell tartania, mielőtt ezekre törekszik. Ezért el kell mennie egy professzionális szalonba, amely útmutatást ad, és megfelelően színezi a tervezést.

A legjobb tetoválóművészek Haidarábádban:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legnépszerűbb tetováló szalonot Haidarábádban, és innen szerezheti be a design tintáját.

1. Angel Tattoo Studio Haidarábádban:

Tetoválásminták Helyek Hyderabadban1

Ez egy nagyon profi szalon, ahol elkészítheti a tervezést. Ez a legjobb tetováló stúdió Hyderabadban. További információt a weboldalukon találhat: http://www.angeltattooz.com/.

2. Amrutha Tattoo And Salon Stúdió:

Amrutha tetováló és szalon stúdió

Ezek az emberek különböző típusú 3D -s és nagyméretű tetoválásokra specializálódtak. Ezért ha valami nagyon művészi részletgazdagságot szeretne, akkor elmehet ebbe a szalonba, és elvégezheti ezt. A cím: Plot No 23, Shop No 1, Seshadri Heights, ICICI Bank, Prashanth Nagar Colony. További információkat a www.amruthasalon.com weboldalon talál.

3. Joysen Tattoo Studio Haidarábádban:

Joysen tetováló stúdió Haidarábádban

Ezek professzionálisan képzett művészek, akik egyedi terveket készíthetnek Önnek. Megfelelő útmutatást is kaphat a tervezés színeivel kapcsolatban. További információt a weboldalukon találhat: http://www.joysentattoostudio.com/tattoo-parlours-hyderabad.html.

4. Hakim Aalim tetoválószalonja:

Hakim Aalim tetoválószalonja

Ha azt szeretné, hogy egy állandó dizájnt készítsenek megfelelő színekkel és barátságos környezetben, akkor ez az az üzlet, ahol érdemes mennie. Ez az egyik legjobb tetováló szalon Hyderabadban. További információt a weboldalukon találhat: http://www.hakimsaalim.com/.

5. Sana Tattoo Studio:

Sana tetováló stúdiója

Ezek profi és kreatív emberek. Ha megfelelően meg tudja mondani nekik a kívánt dizájnt, akkor személyre szabottan rajzolhatják le Önnek, hogy kényelmesebben sportolhasson velük. A cím: 2. emelet, 41. telek, D V Colony, a D V House 2 -vel szemben, Arzoo Tailors shop felett.

6. Vikram tetováló stúdiója Haidarábádban:

Vikram tetováló stúdiója Haidarábádban

Ez a név nagyon jól ismert, és a profi művész Vikram, aki ezeket a terveket készíti. Ez egy nagyon jól képzett művész, és ő és asszisztensei segíthetnek megtalálni a megfelelő tervezést, amit keres. Ő a legjobb tetoválóművész Haidarábádban. A művész által készített tervekről és a díjakról a webhelyükről kaphat további információt. http://tattoos-in-hyderabad.blogspot.in/ .

7. Sabby vagy Saurabh Pardeshi tetováló stúdiója:

Sabby vagy Saurabh Pardeshi tetováló stúdiója

Ez egy nagyon profi stúdió, ahol elkészítheti terveit. Ennek tulajdonosa és üzemeltetője Saurabh Pardeshi vagy Sabby. Ez az egyik legjobb tetoválószalon Hyderabadban. További információt a weboldalukon találhat: http://www.sabbystattoostudio.com/.

8. Dow Tattoo Studio:

Dow Tattoo Stúdió

Ez egy nagyon profi stúdió. További információkat a http://dowtattoo.blogspot.in/ weboldalról kaphat. Az emberek, akik itt tervezik, sokat képzettek, és tetszés szerint tervezhetnek, és útmutatást és eljárást is adnak az utógondozáshoz..

9. Envy Tattoos Studio:

Az irigység tetoválás stúdiója

Ez egy nagyon népszerű stúdió bármilyen típusú body art számára, legyen az állandó tervezés vagy akár piercing. Címe a Jawahar Nagar Colony. Tehát ha azt szeretné, hogy kreatív és profi emberek készítsék el a tervezést, akkor ezt az üzletet megteheti.

10. Lloyd Tattoo Studio:

Lloyd tetováló stúdió

Ha nagyon stílusos megjelenésű, színes mintákat szeretne, akkor ebből az üzletből kell beszereznie. Ennek az üzletnek a címe: Gautam Enclave, Sikh Village, Road No 12.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80