Kotitoimiston kosketus kaikille

Kotitoimiston pöydän värit suunnittelu seinä tietokone

Sisustus ja yksityiskohdat kotitoimiston sisustamisessa

Eikö ole kauheaa, kun et voi luoda järjestystä toimistossa ja haluat olla niin paha samaan aikaan Kotitoimisto on todella mukava ja miellyttävä vierailijoille? Joskus katsot muiden työpaikkoja ja ihmettelet, käyttääkö kukaan niitä ollenkaan.

Tunsin tämän pitkään. Kaipasin puhdasta pöytää, hienoja organisaatioratkaisuja ja pöytää, joka oli täynnä inspiraatiota. Joskus oli vain vaikea löytää tilaa kannettavalle tietokoneelleni.

Saavutin tavoitteeni askel askeleelta, ja tänään aion esitellä teille kokoelman kuvia, jotka auttoivat minua paljon.

Näytä hyvä tuoli

Kotitoimiston kosketus kaikille

Kotitoimiston pöytä nojatuoli mukava työtoimisto

Kukaan ei odota sinun ostavan rumaa tuolia, joten sinun ei pitäisi. Sinulla on niin paljon hienoja vaihtoehtoja, joista valita.

Vapaasti seisova pöytä

Kotitoimiston pöytä nojatuoli mukava sininen seinän suunnittelu kuvia kukkia

jos jos tämä ei ole ehdottoman välttämätöntä, älä laita pöytää seinää vasten. Nauti huoneen kauniista näkymistä tai näkymistä ulkona. Jos haluat suunnitella tämänkaltaisen huoneen, pyydä neuvoja sähköasentajalta ja päätä yhdessä hänen kanssaan, miten sähkölaitteet asennetaan, jotta et kompastu kaapeleihin koko ajan.

Piilota sähkölaitteet, joita et käytä

Kotitoimiston pöytä nojatuoli mukava seepraraita

Tulostimet, skannerit, faksit eivät näytä erityisen hyviltä. Yritä piilottaa ne kaappeihin tai kaappeihin tai säilytä niitä hyllyillä, jotka eivät ole tiellä. Joten sinun ei tarvitse katsoa kasa sähkölaitteita koko ajan.

Tämä on erityisen halpaa, jos sinulla on sellainen Kotitoimisto joka toimii myös vierashuoneena.

Etsi mukava istuin, joka on kaukana työpöydästä

Kotitoimiston pöytä nojatuoli vihreä seinän suunnittelu matto musta valkoinen

Ei ole väliä onko sohva, säkkipussi vai lattiajalusta. Joskus kun luet tylsää raporttia, ei ole huono vetäytyä tällaiseen paikkaan. Ihanaa kun voi pitää tauon. Mutta on parasta olla ottamatta mitään pitkiä aaltoja mukaasi lukemiseen, koska nukahtamisriski on aivan liian suuri.

Valitse energisoivat värit

Kotitoimiston pöytäseinä sileät pinnat oranssi lipastoEntä korostusseinät, rohkeasti varjostetut huonekalut tai rauhalliset ikkunaverhot? Ne houkuttelevat sinua ja saavat työsi tehtyä.

Käytä koko käytettävissä oleva tila

Kotitoimiston pöytä puupaneelit portaat huonekalut

Jos kotitoimistossasi ei ole paljon neliömetriä, sinun pitäisi keksiä jokin ratkaisu, jonka avulla voit saada muutaman neliömetrin lisää. Se voi olla hieman tilaa portaiden alla tai sängyn alla. Tai ehkä keittiössä, kellarissa tai eteisessä on enemmän käyttökelpoista tilaa.

Jos sinulla on kotitoimisto, joka sijaitsee huoneessa, jolla on eri tarkoitus, olet myös motivoituneempi siivoamaan sen.

Työnurkkaus sisäänrakennetulla työpöydällä

Kotitoimiston pöytä kukka maljakko ruusut pöytävalaisin

Tavallinen hylly voi muuttaa tuon vaikean, hankalasti sijoitetun kulman upeaksi. Sinusta tulee tuottavampi ja koko asia voi myös näyttää varsin houkuttelevalta.

Olohuone makuuhuoneessa

Kotitoimiston tyynytuolin laatikkojen kirjoituspöytä

Sen ei pitäisi satuttaa sinua joka kerta, kun näet huonosti sijoitetun huoneen. Varmista, että se on kirjoitettu upeasti sisätiloihin.

Jos haluat vähemmän muodollisen ilmeen, voit saavuttaa sen pari kukka maljakoita, kuten tässä kuvassa. Jos sinun on jätettävä laskentataulukot taakse, aseta ne kasoille jonnekin hyvässä järjestyksessä, kunnes käytät niitä uudelleen.

Tässä on toinen loistava esimerkki ikkunan vieressä olevasta työpaikasta

Kotitoimisto pöytä puu puhelin ikkuna päivittäinen kirjoituspöytä

Muuta kaapistasi mukava työpinta

Kotitoimisto kompakti kätevä lapset olivat

Käytä kellarin, keittiön tai eteisen toista päätä. Korilla ja laatikolla on valtava rooli huoneen sisustamisessa. Näin voit pitää kaiken ulottuvillasi. Kokoonpano on hieman tuskallista, mutta jos ostat osan IKEAsta, se on käytännöllistä ja enimmäkseen esteettistä, sen arvoista. Voit myös peittää puhtaat pahvilaatikot kauniilla paperilla tai jopa decoupageilla.

Kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin, koska niillä voi olla suuri vaikutus

Kotitoimiston pöytä pinniseinähyllyt tietokonepöytä

Inspiraatiotaululla olevat kukkamagneetit ja veneet, joita täällä käytetään vetämään laatikoita, ovat yksinkertaisia ​​ja halpoja ja saavat huoneen näyttämään erittäin henkilökohtaiselta.

Etsi hyvin valaistu alue

Kotitoimiston työtuolit verhot kukkakuvio

Jos sinulla ei ole tätä etua työpaikallasi, etsi hyvä valo, joka valaisee tilaa.

Ympäröi itsesi tavaroilla, joita rakastat

Kotitoimiston työtuolit seinän suunnittelu vihreä

Perhekuvat, valokuvat, suosikki muistoesineet ja rakastamasi taideteokset voivat auttaa sinua tuntemaan olosi inspiroiduksi ja mukavaksi.

Luo mukava koristeellinen sekoitus kirjoja, kuvia ja muita toimistoesineitä

Kotitoimiston pöytäseinähyllyt säilytyspöytävalaisin nahkainen työtuoli

Kokeile jotain uutta: kääri siteet, romupaperi tai kotitekoinen paperi. Pino kirjoja vaakasuoran sijaan pystysuunnassa. Aseta yksilöllisesti kehystetyt kuvat tai esineet henkilökohtaisten esineidesi alle.

Työskentele paperipinoilla

Kotitoimiston pienikokoiset pöytätarvikkeet paperipinoa

Käytä paperipinoja, joille haluat laittaa suosikkikohteesi. Jos sinulla ei ole sitä, voit kokeilla pientä kiveä, kulhoa tai lautasta. Voit siis nauttia tästä tuotteesta joka päivä töissä.

Suunnittele kaunis liitutaulu uudelleen hieman maalilla

Kotitoimiston kompakti musta seinämalli pöytävalaisin valkoinen

Joten voit tehdä tehtäväluettelosta ja muistutusmuistiinpanosta hauskoja. Jos suoritat tehtävät ajoissa, nautit niiden ylittämisestä tai poistamisesta. Nämä toimet toimivat myös pieninä taukoina, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi uudelleen lapseksi.

Ota selvää henkilökohtaisesta organisaatiojärjestelmästä

Koska jokainen on luova omalla tavallaan ja organisaatiojärjestelmän on vastattava hänen luonnettaan.

Laita esineisiin tarrat

Kotitoimisto kompakti kori asiat tarrat merkitty esine

Sinun ei tarvitse käyttää vanhaa koulukynää. Muutama nauha ja yksinkertaiset toimiston hintalapput auttavat sinua. Tämän kautta voit aina tietää, missä tavarat ovat.

Tai miksi et tekisi jotain ylellistä, kuten seinälevyn koristeet täällä? Hieno idea, et usko?

Kotitoimiston kompakti seinälevylattiavalaisin kirjoituskone