Pienen kotitoimiston asentaminen – kuinka voit integroida kompaktin työskentelynurkan olohuoneeseesi

pieni kotitoimiston kapean pöydän vaatekaappi

Perusta pieni kotitoimisto – tervetuloa työalueelle!

Kun olin pieni, vanhemmillani oli erillinen työtila. En tarkoita yhdistelmää työtilan kanssa, vaan todellista kotitoimistoa, jossa on ylisuuri työpöytä ja / tai pyörätuoli.

Nykyään käyttöpinta pienenee ja pienenee.

Tämän ja kannettavien sähkölaitteiden yhä helpomman saatavuuden vuoksi kotitoimistolla näyttää olevan yhä vähemmän käytännön käyttöä keskivertokuluttajalle.

Luo pieni työskentelynurkka olohuoneeseesi

Pieni kotitoimisto perustaa kapean pöydän

Nyt toimistokulmista ja pienistä työpöydistä on tulossa yhä suositumpia. Nämä voidaan kiinnittää käytännössä mihin tahansa. Perinteiset työtasot näyttävät olevan enemmän tapa kuin todellinen tarve, sanoo Mark Williams, Mark Williams Design Associatesin johtaja.

Yleensä ihmiset tarvitsevat yhteisiä huoneita. Joten voit maksaa laskut, surffata Internetissä ja jopa työskennellä kotoa käsin. On myös erittäin helppoa pysyä lähellä yleisiä tiloja.

Mukavuus on ensiarvoisen tärkeää, kun kyse on minipöydistä, mutta monille perheille se olisi Internet -turvallisuus. Monet vanhemmat haluavat lastensa tietokoneen olevan yhteisessä huoneessa, jotta voit hallita pieniä, jotka surffaavat verkossa. Näin väittää New Jerseyn suunnittelija Cory Connor.

Nämä ajatukset ovat varmasti hyviä perheelle ja luovat käytännön lähtökohtia. Korvaavatko minityöpöydät koskaan tällaisia ​​perinteisiä ja suurempia huonekaluja? Suunnittelija Sarah Barnardin mukaan näin ei varmasti ole kotona työskentelevien ihmisten kohdalla. Pienempi versio sopii erinomaisesti satunnaisiin tehtäviin, mutta se ei todellakaan ole oikea käytettäväksi 8-10 -vuotiaiden kanssa.

Toimistokulmat ja pienet työpöydät ovat yhä suositumpia

perustaa pienen kotitoimiston kapean työtason keittiön

Niille, jotka haluavat pienemmän pöydän, tässä artikkelissa on ideoita. Tämä nurkassa oleva työskentelyalko näyttää hyvältä reseptien lukemiseen ja sähköposteihin vastaamiseen ruoanlaiton aikana.

Minityötaso kaappien ja työtasojen välissä 

perustaa pieni kotitoimiston kapealla pöydällä käytävällä lipasto

Tilaa säästävä laajennettava pöytä

Perusta pieni kotitoimisto piirtää kapealla työpöydällä ulosvedettävä

Paikat, joissa on suurin liikenne ja paikat, ovat suosittuja nurkkia minityösaarille. Kaapien ja työtasojen väliin on asennettu mini työtaso. Se on loistava tilaisuus rentoutua päivän päätteeksi.

Viihdekeskus on täynnä salaisuuksia. Vedettävä pöytä säästää tilaa ja on integroitu saumattomasti ympäristöön. Täysikokoiset kaapit ovat television alla.

Pieni työskentelytila ​​olohuoneessa

pieni kotitoimisto perustaa kapean pöydän olohuoneen kapealla

Haluaisin nyt kuvata sinulle yhden tapauksen. Asiakas tarvitsee komentokeskuksen itselleen ja kolmelle lapselleen. Mutta hän ei tarvinnut niin paljon tilaa, koska niin monien asioiden ei tarvitse olla paperilla nykyään, sanoi Connor.

Kompakti työskentelyrako keittiön ja ruokasalin välillä

Perusta pieni kotitoimiston kapean pöydän kapean kirjahyllyn

Bungalowin kunnostuksen aikana vuonna 1920 Williams muutti portaat ja asetti tämän pienen työraon paikalleen. Se palvelee tarkoituksiamme ihanteellisesti keittiön ja ruokasalin välissä. Tämä on loistava paikka purkaa pakkauksia ja luoda tehtävälista, kun olet vielä liikkeellä.

Tee siitä viihtyisä, vaikka sinulla ei olisi paljon tilaa

pieni kotitoimisto perustaa kapean pöydän laatikkotuolin

Kannettava tietokone näyttää upealta täällä, mutta se palvelee useimmiten eri tarkoitusta. Barnard on käyttänyt sivustoa työpisteenä, jotta äiti voi pitää silmällä pikkutyttöä, jos haluaa. Lasten kirjoja ja tarvikkeita on sijoitettu läheiseen ruokakomeroon.

Jos tila on ongelma, tällaiset ulosvedettävät nauhat voivat tarjota runsaasti työtilaa käyttämättä paljon käyttökelpoista kvadratuuria. Tässä näemme kätevän, sisäänrakennetun kappaleen. Palkit liukuvat hyvin helposti taaksepäin, kun on aika pelata.

Käytännöllinen työskentelyalue – sijoitettu vaatekaappiin

pieni kotitoimiston kapean pöydän vaatekaappi

Tässä pienessä perhehuoneessa vaatekaappiin mahtuu työpaikka, toimistolaitteet ja värilliset koristeet. Voit piilottaa kaiken siellä!

Väärin sijoitettu paikka on upea pienille työtiloille. Kelluva pinta näyttää upealta ja voi toimia upeana toimistona, jos suunnittelet sen asianmukaisesti hyvillä ideoilla ja älykkyydellä. Hieno idea, eikö olekin?

 Ehkä sinulla on pieni alkovi makuuhuoneessa?

pieni kotitoimisto perustaa kapean pöydän puukalusteiden kapealla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80