Tee kotitoimistostasi moderni ja ergonominen!

kotitoimisto markusspiske pixabay com

Tyylikkäät kalusteet kotitoimistolle

 Monet itsenäiset ammatinharjoittajat ja joskus työntekijät eivät viettää työaikaansa toimistossa kollegoidensa kanssa, vaan omissa neljässä seinässään. Kokeneet kotitoimistot tietävät aivan liian hyvin, että tämä voi olla melko vaativaa. Loppujen lopuksi on tärkeää yhdistää yksityiselämä ja jokapäiväinen työ mahdollisimman harmonisesti.

Ei vain organisaatiolla on tärkeä rooli täällä, vaan myös yksityisen tutkimuksen sisustus. Jotta työ sujuisi hyvin ja ennen kaikkea tuottavasti, tarvitaan laadukkaita huonekaluja ja johdonmukainen huonekonsepti.

 Oikea työpaikka

 Jokaisen toimiston, myös kotitoimiston, keskus on työpöytä. Pääsääntöisesti kaikki toiminnot suoritetaan hänelle. Laskujen kirjoittamisesta asiakkaan hankintaan ja asiakastilausten valmisteluun liittyy useita tehtäviä joka päivä. Siksi on ratkaisevan tärkeää, että nämä tehtävät voidaan järkevästi organisoida pöydän ympärillä olevaan tilaan. Pöydällä, jonka pitäisi tarjota riittävän suuri työtaso, on parhaassa tapauksessa hyödyllinen arkistointijärjestelmä, jossa on lokeroita päällekkäin. Nämä lokerot voidaan merkitä ja muokata yksittäin peräkkäin päivittäin. Tämä jättää suurimman osan työtasosta vapaaksi ja tekee työskentelystä miellyttävämpää. Työpöydällä on oltava riittävästi tilaa tärkeille välineille, kuten reikille, nitojille tai pöytäkalenterille, jotta ne eivät ole tiellä asiakirjoja käsiteltäessä.

Pidä aina yleiskatsaus!

kotitoimiston asiakirjojen laskin

Valokuvan lähde © stevepb (CC0 1.0) – Pixabay.com

Muiden laitteiden, kuten PC -näytön tai kannettavan, pitäisi tietysti myös löytää pysyvä paikka työpöydällä. Kun valitset työpöytää, on tärkeää, että se on mukava korkeus ja sopivan kokoinen. Ne, joiden tuskin tarvitsee muokata asiakirjoja ja työskentelevät pääasiassa tietokoneella, tarvitsevat pienemmän työtason kuin suunnittelija, joka joutuu piirtämään käsin päivittäin. Pöydän tulee myös miellyttää, jotta kotitoimisto on todella ilo. Tästä syystä kansainvälinen toimistokalusteiden valmistaja Kusch on asettanut tavoitteekseen sekä suunnittelun että toimivuuden. Valmistaja esittelee mahdollisia yhdistelmiä myös suurille toimistoille Kusch + Co: n verkkosivuilla.

 Työtuolin tulee tukea vartaloa ergonomisesti

kotitoimiston sisustaminen työtuoli

Kuvan lähde: kusch.com

Kotitoimistotyöntekijät tarvitsevat myös ergonomisen työtuolin, jota voidaan säätää yksilöllisesti, jotta työ on aina hauskaa eikä aiheuta selkäkipuja. Tämän tuolin korkeutta on säädettävä siten, että jalat voidaan asettaa oikeassa kulmassa ja kädet ovat myös suorassa kulmassa työpöydän työpinnalla. Jotta asento olisi mahdollisimman mukava työskentelyn aikana, PC: n näytön tulisi näkyä myös silmien korkeudella ilman ylävartalon kiertymistä.

Varmista aina, että olet terveessä asennossa työssäsi

istuu mukavasti kotona

Kuvan lähde: © StartupStockPhotos (CC0 1.0) – Pixabay.com

 Valaistus on myös ratkaiseva tekijä miellyttävän työilmapiirin luomiseen. Mukaan Deutsche-Startups.de Ennen kaikkea yrittäjien tulisi käyttää päivänvaloa mahdollisimman tehokkaasti. Työpöydän sijoittaminen sivulle ja mahdollisimman lähelle ikkunaa on ihanteellinen tähän. Muussa tapauksessa on tärkeää valita työpaikalle suora valonlähde, kuten pöytävalaisin, ja valaista muu huone epäsuoran ja suoran valaistuksen yhdistelmällä.

 Tallennustila on kaikki ja loppu

 Tiedostojen kansioilla, työmateriaaleilla ja kaikilla tarvittavilla välineillä on aina oltava helposti saavutettava ja ennen kaikkea pysyvä paikka toimistossa. Tämä helpottaa päivittäisen työn järjestelmällistä tekemistä ja toimiston visuaalinen ilme pysyy aina siistinä. Tällä on ennen kaikkea tärkeä rooli työntekijöiden tuottavuuden kannalta, koska työ voidaan tehdä tehokkaasti vain selkeässä ja häiriöttömässä ympäristössä. Tästä syystä koriste -esineet tulisi myös tallentaa toimistoon. Muutoin ne aiheuttavat liiallista häiriötä ja yksittäisten tehtävien suorittaminen kestää huomattavasti kauemmin. Yrittäjiä kehotetaan käyttämään kaappeja ja hyllyjärjestelmiä, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Usein on olemassa erityisiä toimistoalueille tarkoitettuja järjestelmiä ja toimistoseiniä, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös visuaalisesti houkuttelevia.

Tiedostokansiot – kotitoimistosi klassikot

kotitoimiston kansio järjestää tiedostoja

Kuvan lähde: © claudemangen (CC0 1.0) – Pixabay.com

 Henkilökohtainen kosketus toimistossa

 Vaikka, kuten jo mainittiin, koriste -esineet tulisi säästää, toimiston ei tarvitse tehdä ilman henkilökohtaisia ​​kalusteita. Loppujen lopuksi on tärkeää luoda omaan toimistoon miellyttävä ilmapiiri, jossa paitsi työntekijä myös hänen vieraansa voivat tuntea olonsa mukavaksi. Vihreät kasvit tarjoavat hyviä vaihtoehtoja kotitoimiston sisustamiseen ja sisustamiseen. Laske heidän joukossaan ääneen Aika verkossa sekä kookospalmu että kumipuu ovat edullisimpia sukuja. Ne vaativat suhteellisen vähän huoltoa ja kehittävät edelleen vaikutustaan, koska toimiston vihreiden kasvien on osoitettu parantavan suorituskykyä ja luovan rentoa ilmapiiriä.

 Moderni toimisto

kotitoimiston modernit kalusteet

Kuvan lähde: Pixabay.com © bjaved98 (CC0 1.0)

Yrittäjät saavat enemmän yksilöllisyyttä seinämaalauksilla toimistoissaan. Tietenkin henkilökohtainen maku määrää, mitkä tyylit lopulta pääsevät seinille. Jos haluat saada lisähyötyä täältä, katso värien psykologiaa. Mukaan Asiantuntija Esimerkiksi oranssin tai keltaisen kaltaisilla sävyillä on erittäin positiivinen vaikutus luoviin työprosesseihin, kun taas siniset ja vihreät sävyt takaavat enemmän rauhaa ja hiljaisuutta toimistossa. Kun käytät seinäkuvia toimistossa, on tärkeää valita muutama kuva ja ripustaa ne erityisen sopiviin paikkoihin. Esimerkiksi työpöytää vastapäätä on hyvä paikka kuvalle, jonka pitäisi antaa työntekijälle tietty inspiraatio tai motivaatio.