Työtuolin valinta – vinkkejä oikean työtuolin valitsemiseen

toimistotuolin suunnittelu valkoinen tyylikäs

Sopivan ergonomisen työtuolin valinta

Toimistossa työskentely tarkoittaa useimmissa tapauksissa istumista yhden päällä pitkiä aikoja Toimistotuoli. Tämä tarkoittaa, että olet automaattisesti asennossa, joka rasittaa jatkuvasti selkärangan happoa. Tämän tilan ja sen jälkeisen akuutin ja kroonisen kivun estämiseksi sinun on ryhdyttävä asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Punainen työtuoli virkistää työilmapiiriä

Työtuolin valinta punainen mukava muotoilu

Millainen työtuoli sopii parhaiten työhön?

Markkinoilla on monia erilaisia ​​työtuoleja. Tämä on hyvä, koska voit helposti valita oikean mallin omiin tarpeisiisi. Toisaalta voimme joutua vaikeuksiin ja olla hemmoteltuja valinnanvaraa kohtaan. Voimme valita väärän mallin, koska asetamme väärät kriteerit itsellemme. Jotkut mallit ovat kalliita, isompia ja näyttävät paremmilta. Mutta voi olla, että jotain pienempää ja kompaktimpaa sopii hahmosi paljon paremmin.

Haluatko tyylikkään työtuolin??

valitse toimistotuoli musta toiminnallinen muotoilu

Tai ehkä ylellinen malli?

valitse toimistotuoli beige mukava nojatuoli

Modernistinen muotoilu, joka herättää kiehtovuuden

Valitse ergonominen työtuoli

Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota toimiston sisustukseen esteettiseen puoleen ja asianmukaiseen huonejakoon. Joten ergonomia on suuri huolenaihe. Tämä ei kuitenkaan saa tapahtua mukavuuden kustannuksella. Alla on useita vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan kaikkien näiden kriteerien perusteella.

Istuimen ja lattian välinen etäisyys

A Toimistotuoli pitäisi pystyä palvelemaan useampaa kuin yhtä henkilöä. Istuimen ja lattian välisen etäisyyden tulee olla säädettävissä. Jalkojen tulisi olla rento polvien alla ja silti olisi potkittava lattiaa kokonaisilla jaloilla.

Työtuolin tulee olla joustava

toimistotuolin suunnittelu oranssi viileä käsinojat

Työtuolin istuimen leveys ja pituus

Myös tässä suhteessa toimistotuolin istuimen tulisi olla erittäin mukava. Mitä tulee leveyteen, älä tunne liian kapeaksi. Sinun pitäisi myös olla “sidottu” omaan asentoosi, jotta pysyt aina oikeassa asennossa. Jälleen pituuden on oltava sellainen, että polvien selkänojan ja tuolin istuimen väliin jää muutama tuuma.

Viileä valkoinen retro tuoli

työtuoli suunnittelu retro tyyli valkoinen

Lannerangan tuki

Toinen erittäin tärkeä näkökohta ergonomista työtuolia valittaessa on lannerangan tuki. Jälkimmäisessä on sisäänpäin kaareva käyrä. Jos istut pitkiä aikoja tukematta niitä, sinulle voi kehittyä epämukavia oireita. Tämän selän osan tulee olla ergonominen Toimistotuoli siksi mukautuva. Joten kaikki, jotka istuvat sen päällä, saavat tarpeeksi tukea lannerangalle.

Tyylikäs nahkatuoli, musta

valitse työtuoli nahka musta valkoinen matto

Selkänoja

Myös työtuolin selkänojan mitat ovat tärkeitä. Lähes samat säännöt koskevat leveyttä kuin istuinta, selkänojan tulee myös olla terve korkeus ja sopivassa kulmassa. Sen pitäisi olla ortopedinen. Toisin sanoen selän tulisi seurata selän luonnollista käyrää.

Mikä hieno selkänoja!

työtuolit epätavallinen muotoilu ergonominen

Selkänoja koko selälle

valitse toimistotuoli, joka vastaa suunnittelua sininen

Kompakti toimiva punainen tuoli

toimistotuolit punainen toimistotuoli toimiva moderni

Kehittämismateriaali

Tämä näkökohta on sallittua valittaessa Toimistotuoli ei myöskään pidä jättää huomiotta. Tämä liittyy myös siihen, tunnetko olosi mukavaksi pidemmän ajan. Valitsemalla luonnolliset ja “hengittävät” kankaat vältyt ihoärsytykseltä ja infektioilta.

Retrotyylinen työtuoli ilman käsinojia

työtuolit moderni työtuoli mielenkiintoinen muotoilu

Yhdistä moderni ulkonäkö ja ergonomia

työtuolit moderni työtuoli ilman käsinojia

Käsinojat

Myös työtuolien käsinojien tulee olla säädettävissä. Sinun pitäisi pystyä lepäämään kädet siihen. Sinun pitäisi maata siellä mukavasti ja rentoutuneena.

Koko kehon pitäisi tuntua rauhalliselta työtuolissa

toimistotuolit ergonominen muotoilu toimistokalusteet

Vuoro

Ergonominen Toimistotuoli pitäisi pystyä kääntymään helposti. Pitäisi päästä helposti eri kohteisiin ilman paljon vaivaa.

Perinteiset ja innovatiiviset työtuolit

Nyt kuvatut työtuolimallit ovat perinteisiä. On myös monia muita innovatiivisia ratkaisuja. Ne ovat aluksi mukautuvia, mutta ajan myötä ne voivat osoittautua paljon sopivammiksi monille ihmisille. Tästä keskustellaan verkkosivustomme muissa artikkeleissa.

Erittäin ergonominen muotoilu ja niskatuki

toimistotuolit sininen työtuoli ergonominen