9 Bedste designer en skulder toppe til kvinder

Modetrenden i disse dage strejfer rundt i jeans, toppe, Capri, shorts, nederdele osv. Denne trend har gjort det muligt for kvinder at håndtere enhver situation afslappet eller officiel med komfort. Topperne har altid givet forskellige designs til et dejligt look til kvinderne i henhold til deres tekstur. Et meget populært topdesign er designet med en skulder. Designet er lavet, hvor brugerens ene skulder efterlades gold for et fedt udseende.

Moderigtige modeller af skulderoverdele på den ene side til damer:

Lad os undersøge de nyeste designs i skulderblade på den ene side til kvinder på mode.

1. Flydende ærmetop:

en skulder toppe

Et hvidt design med en skulder og dobbelt designmønster ser fantastisk ud for et afslappet udseende. Toppen er lavet af bomuld og har et fejlbehæftet design fra den ene side, som ender til taljen på den modsatte side. Det er bedst egnet til jeans.

2. Top med korte ærmer:

Kortærmet talje top

En sort hudtæt skulderoverdel på den ene side med et enkelt bredt ærme er meget slidt i disse dage. Toppen er mellemlang og kurvet ved lårene for et ordentligt greb. Den sorte top er velegnet til ethvert bundslid.

3. Loose Sleeve Top Design:

Design med løs ærme

Et fantastisk design, der er ret populært på shorts, er de løse ærmer med lange ærmer til kvinder. Toppen er lavet af bomuld og har længden indtil taljen. Toppens hovedattraktion er ærmerne, der er løse og også korte og lange i længden.

4. Crotchet Sleeve Top til Plus Size:

Skridt ærmet top

Har en tung krop! Prøv et plus-size one shoulder tops design lavet af strækbart materiale. Toppen er løs fra toppen, mens den er tynd i taljen. Ærmet er lavet af hæklet materiale med blomsterdesignet præget på det.

5. Trykt en skulder top:

Trykt en skulder top

Vil du have et funky look til enhver fest eller afslappet møde! Et sort og gråt top med en skulder med det trykte design er bedst egnet til teenagere. Toppens ærme har flere fejl fra armene til bunden for et wow -look.

6. Beskær Top One Side Design:

Beskær top design

Et løst hvidt design med en skulder top lavet af skridtmateriale er ganske blomstrende til sommertøj. Designet matcher hurtigt shortsene på grund af dets beskårne design. Toppen har et lille blomstret design præget på den, der viser din skulder og mave.

7. Smuk uldens ene topdesign:

Uldtopdesign

Leder du efter noget hyggeligt om vinteren! En skulderoverdel i uld på den ene side med blå strimler er ret trendy til vintertøj. Toppen giver effekten af ​​en sweater med en passende inderside på jeans.

8. Designer topdesign til bryllup:

Designer top design

Et designerstykke i den ene side af skulderpladen er den, hvor bomuld er dækket med et lille chiffonmateriale. Toppen er i taljen. Ærmet får et designerlook med et netstrikket bånd med en blomsterbue for et attraktivt look.

9. Silke og Chiffon Top:

Toppe i silke og chiffon

Vil du have et simpelt, men festligt udseende! Prøv en topstørrelse med en skulder i silke og dækket med chiffon. Toppen sidder løst, mens chiffonen hviler på fuld hånd med et sødt sjal som fejl gør hånden synlig.

Den ene side skulder top design er ret populær til sommertøj. Fremstillet af bomuld, silke, polyester, chiffon, georgette osv. Giver det et klodset design, som også er sjovt at have på jeans eller nederdele. Designet giver også de stærkt vægtede kvinder en chance for at se slankere ud med silkemateriale. Der findes også designs med single strip toppe, hvor toppen får greb om brystet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80